Econt WooCommerce Plugin

Преди малко има писах точно за това.
Тоя на мрежа.нет не става според мен, ще пиша какво са отговорили утре.
 
Както и преди година -
разработва се, ама не се знае кога ще е готов.
Или с 2 думи не се надявайте. Всеки да се спасява както може.
 
Стига спами с тоя мизерен сайт.
Здравейте, г-н Хейтър,

Разработва се наш модул за WooCommerce. Нямаме конкретен срок за изработка. Той ще бъде безплатен за клиентите на Еконт.

Ако желаете да разработите платформа за Вашия онлайн магазин, можем да Ви предоставим актуална API документация и да съдействаме при нужда в настройките.
Това е официалния отговор, ся кога ще стане е друг въпрос.
 
Той се разработва откакто спряха да плащат на mreja за плъгина. Реално "се разработва", защото много мрънкане отнесоха. Аз лично говорих с централата на Еконт малко след като го спряха (защото пряко засяга мой онлайн магазин, който работи с Еконт) и вече 1 година това слушам.
А те, както си вдигат цените... Може скоро да не ни и трябва, хората ще започнат да ползват пак старите доставчици :D А "хейтър" много ти отива, да знаеш ;)
 
Както и преди година -
Или с 2 думи не се надявайте. Всеки да се спасява както може.
Да, там не решиха да направят. Имат за OC, Presta, Magento, но за WooCommerce нещо не им е стигнал капацитета или не искат. Според мен когато си лидер на пазара, нищо не ти коства да платиш на една банка девелопъри да го сетъпнат, тестват и рилийснат за всяка популярна система. Нямаш 100 CMS-а, нали? Правиш го за 5-те или 10-те най популярни, и така. Бизнес логиката е 1:1, само го пригаждаш към структурата и логиката системата. Всичко е PHP. Нямаш 10 различни езика.
 
Кой клиент ще се нерви да попълва данни в модула ? това е UX кошмар. Имай го в предвид, преди да искаш интеграция с онлайн магазина. Отделно губиш възможността за диверсификация на куриерите. Отделно при блокиране ти чупи и чекаута - примери да давам ли ?
 
А има ли плъгин за Woo, чрез който потребителите да избират само Офис след като въведат града?
Плъгина трябва само да фечва офисите от APIто.
 

Горе