МЛМ възможност

Madleine

New Member
Здравейте. От известно време се занимавам с МЛМ бизнес в сферата на натуралните продукти, добавки и козметика. В момента си търся амбициозни хора за моя екип, за които постовете, рекламата в Интернет и безгрижните разговори с приятели са песен :).

Възможността е глобална. Може да се работи по всяко време, от всяка точка на света.
Безработни, в майчинство, студенти, работите, но средствата не са ви достатъчни, имате нужда от допълнителен доход.

✔ Незабавна възможност за допълнителни доходи, работа от къщи,от морето,от планината.
✔Гъвкавост, свободно разпределение на времето, ориентация към семейството, липса на твърдо работно време.
✔ Работа като равноправен партньор, без шефове и началници, без таргети и напрежение.
✔Сами определяте маркетинговите и продажбени подходи, които ще използвате
✔Конкретно заплащане според постигнатото.
✔ Широка гама от продукти, предлагащи се на принципа на Мрежовия Маркетинг. В днешно време на този принцип се предлагат от ежедневни консумативи до скъпи и луксозни стоки.
✔ Постигнато ниво, доходи и мрежа от сътрудници са наследими, вашите деца могат да продължат от нивото, което сте постигнали и печалбите, които имате да бъдат и техни.
✔ Признание и огромно удоволствие от работа с много нови хора, които не рядко водят и до нови и дългогодишни приятелски връзки.
Това са най-добрите причини да стартирате веднага със свой независим и самостоятелен бизнес в МЛМ. Няма риск, няма обвързващи договори. Ще се радвам на всеки, който се осмели да иска да развива бизнес САМ! И да извоюва правото да го прави само и единствено за себе си.

На линия съм за въпроси и съдействие за всико :).
 
Това е сериозен форум, няма място за такива схеми!
Напротив трябва да има, но по подходящия начин. МЛМ е практика, която впряга замаскирано ефектът от пирамидите. При последните на практика нямаш никакъв продукт (което няма начин да не те осъмни), докато при МЛМ имаш. Именно последното кара хората да го бъркат с бизнес и да се вързват. Много често ти купуваш МЛМ продукт, не защото ти е много нужен или защото искаш да го ползваш, а защото вярваш че чрез това действие можеш да спечелиш пари в бъдеще - това е много коварна измамна схема.
 

Горе