Конкурс за: Men's Five - лого

Благодарности към @Eagles за отправените предложения.

За момента второто предложение на @Hristovv се доближава максимално до последните насоки. Въпреки това, интересно би ми било как ще изглежда по описания от мен начин (с елегантен мъж, прекрачващ огромна петица зад него, а долу е изписано със съответния шрифт Men's Five).

С пожелания за хубав и успешен ден.
Нещо подобно ли?
 
@Eagles , и двата случая силуетът на мъжа някак си "прикрива" петицата. Може би е добре да се преразгледа размера на числото или на мъжа. Например, в случая на @Hristovv и двете са идеално пропорционирани.
 
@Eagles , и двата случая силуетът на мъжа някак си "прикрива" петицата. Може би е добре да се преразгледа размера на числото или на мъжа. Например, в случая на @Hristovv и двете са идеално пропорционирани.
 
Здравейте, ето и моето предложение
DUtuzn7.png
 
Предложенията започнаха да стават доста по-изобретателни и креативни, а все още остават близо две седмици до края на конкурса. Благодаря на всички, включили се, и по-специално на онези от Вас, които отправиха повече от едно предложение. За да обобщя последните варианти, бих желал да споделя следното:
1. @a.stavreva - Изключително интересни лога, запазили в себе си първоначалния Ви стил на работа и същевременно отговаряйки на новите "задания". Тъй като ми се иска да видя колко точно практично би било, дали можете да визуализирате как би изглеждало, когато е поместено в тънката заглавна страница на сайт и/или визитка например?
2. @Eagles - Може би без втория силует на мъжкия образ ще изглежда по-добре, но виждам проблем и в избрания шрифт. Някак си не ми стои "classy", вероятно проблема е в мен.
3. @Yana10 - Харесва ми, когато нещата бъдат поднесени от ъгъл, различен от стандартния такъв. Въпреки това, колелото ми навява полъх на джентълмен от 1800-някоя си година, а не на модерния и изискан мъж от 21-ви век. В допълнение, ако колелото символизира "5", то изписването на "Five" изглежда ненужно.

Оставам на разположение и пожелавам спокойна вечер на всички.
 
Прилагам визия как би стояло в заглавната част на уебсайт, както и преглед на вертикална и хоризонтална визия за визитка:

Не е моя работа да коментирам, но наистина хубава работа! :)
 
Прилагам визия как би стояло в заглавната част на уебсайт, както и преглед на вертикална и хоризонтална визия за визитка:
Наистина изглежда страхотно, благодарности за отделеното време и старанието, с което подхождате към конкурса!
 
Виждам, че след предложенията на @a.stavreva интересът към конкурса драстично намаля.

Имате достатъчно време да се включите с Вашите варианти, тъй като все още не е взето окончателно решение за крайния избор.

С пожелания за хубав и успешен ден!
 
Страхотно включване дни преди края на конкурса. Както и очаквах, всички се справяте повече от великолепно в идеите и презентациите си.

За да обобщя:
1. @dreambench - няма нужда от коментар, запознат съм изцяло с възможностите от негова страна и съм наясно какви са вижданията му зад това предложение.
2. @Eagles - продължава да повишава нивото на изготвените от негова страна дизайни, за което изказвам адмирации.
3. @stoineff - допада ми как мъжкия силует е имплементиран заедно с "5"-тицата, доста интересен вариант. Със сигурност е достатъчно опростен и в същото време съчетава всичко необходимо.

В заключение, вече има редица страхотни предложения, на които някой last minute кандидат може да стъпи като първоначална база. С пожелания за спокойна вечер!
 

Горе