Конкурс за: Men's Five - лого

Valkan123

Member
Нови две предложения, които съчетават в себе си креативност и усет към детайла.

Харесва ми как @Mimmeto следи внимателно и се старае всеки път да подобри първоначалното си предложение, докато вариантът на @EGraphix е минималистично опростен и все пак с открояващи се елементи в буквата М. За съжаление, не мога да видя какво е споделил @Hristovv.

Има още доста време, а предложените варианти стават все по-интересни. Има още няколко дизайнера във форума, които тайно се надявам да се включат и вдигнат допълнително нивото на конкуренцията. Поздрави на всички.
 

Valkan123

Member
Страхотно е, че все повече проявяват интерес към идеята и съответно конкурса ни за лого. Ще споделя откровените си отзиви за последните предложения както следва:
1. @Hristovv - допада ми как е поднесена буквата "М", но оставам с чувството, че този вариант би бил страхотен ако обсъждахме онлайн магазин например. Може би търся една идея повече артистичност, но в никакъв случай не бих казал, че е зле свършена работа - дори напротив.
2. @gpehlivanova - За съжаление и двете предложения се различават от очакванията ми. Някак си се губя в тях и не разбирам каква е основната идея (говоря от гледна точка на зрител, който за пръв път попада на канала/страницата ни).
3. @dizzyriver - Добре презентиран вариант, но не виждам идентичност в този вариант. Изглежда страхотно върху портфейла, но както писах и при @Hristovv - удачно за онлайн магазин.
4. @a.stavreva - От новоизпратените предложения, може би това отговаря най-много на последните ни насоки.

В заключение, за момента най-много ни допадат предложенията, съдържащи повече артистичност и графични елементи. Като нова идея бих споделил желанието си да видя скица/графика/илюстриран образ на мъж (модерен, стилен, изискан, може и единствено от кръста на горе), подпрян до изрисувана петица например. Възможно е и да стои срещу огледало, а в отражението да бъде вмъкната петицата, докато "MEN'S FIVE" е някъде под тях самите, обобщаващи илюстрациите.
 

Valkan123

Member

Ето няколко идеи, които откраднах от подобен конкурс в 99designes. Вярвам, че може да се използват и тук като жокер при бъдещите предложения. За момента имахме добри попадения откъм шрифтове, но както писах и по-горе, нека видим и варианти с подобен тип композиция, запазвайки и Вашето виждане за нещата.

С пожелания за лека вечер и успешна седмица.
 

Valkan123

Member
Здравейте,

В допълнение на предния ми коментар, възможно е образът на мъжа да изскача от 5-тицата, а отдолу да имаме изписано и така желаното "Men's Five" (леко vintage вариант, но се събуждам след дълъг сън).
 

Valkan123

Member
Страхотно, радвам се колко бързо успяхте да отправите ново предложение, базирано на помощните такива.
 

Valkan123

Member
Благодарности към @Eagles за отправените предложения.

За момента второто предложение на @Hristovv се доближава максимално до последните насоки. Въпреки това, интересно би ми било как ще изглежда по описания от мен начин (с елегантен мъж, прекрачващ огромна петица зад него, а долу е изписано със съответния шрифт Men's Five).

С пожелания за хубав и успешен ден.
 

Горе