Търся aff програми

ST-1

Well-Known Member
Предложете по възможност изпробвани БГ магазини с афилиейт програма.
Честно казано от търсене в гошко стигам до едни такива магазини, които или ми отговарят след 2 седмици, или си правя регистрация, качвам продукти и след 2 дена въобще aff програмата им изчезва от сайта, или пуснали афилиейт, а то се оказва че предлагат някакво жалко подобие на дропшипинг.

Да кажем "спешно" търся в категории: мебели, авто, бяла техника, черна техника и телефони, фитнес уреди. Вече ако ще са в други категории да са с добри проценти.
Не се интересувам от афилиейт мрежи.
 
А защо не се интересуваш от мрежите?
Друго читаво на този мизерен пазар няма май...
Това е така. Има сфери, в които има силни играчи, като например хостинг пазара, някакви IT услуги, но като цяло е доста бедно тук в БГ. Колкото до културата на тукашния афилиейт мениджър, няма какво да си говорим. Но какво да се прави, такъв е пазара. :)

Афилиейт мрежите са на практика аф. програми на тези, които нямат възможност сами да си организират такива. ;) Няма голяма разлика, освен че имаш малко по-силен гарант за пари, комуникация....и това само за тук говорим. В световен мащаб не е така по принцип, там повече вяра се има на сайта и аф. програмата към нея, и на второ място е аф. мрежата. :) Поне по мои наблюдения.

За авто имаше тук аф. програма, ама и тя сдаде багажа през годините: https://www.predpriemach.com/threads/Афилиейт-програма-на-chastite-bg.61660/
 
Афилиейт мрежите са на практика аф. програми на тези, които нямат възможност сами да си организират такива. ;)
Тук не си прав - всъщност някои от най-големите играчи минават през афф. мрежа - Емаг, Обувки.бг, Фешъндейс и т.н.
 
Тук не си прав - всъщност някои от най-големите играчи минават през афф. мрежа - Емаг, Обувки.бг, Фешъндейс и т.н.
Не го разбирам, но тук аф. пазара никога не съм го разбирал. Не знам кой повече е мотивиран да има работещи и продаващи афилиейти, самия търговец, или мрежа, която е на комисионна. За жалост не искам да си отговарям. Може би това е и причината някой да си търсят директния контакт със самия търговец.

Явно големите тук са по-големи мързели отколкото си мислех. :)
 
Като цяло се надявам да намеря директен контакт с магазини. Говоря само за продукти , без услуги като хостинг например...сайта е за продуктов каталог и оферти.
Афф мрежите са абсолютно никаква гаранция за нищо (говоря за ин БГ-то) .
А съм се вързал към една такава ,за да започна просто поради изброените в първият пост причини.
Въпросните "големи играчи" в афф мрежи, са ме порязали с над 80% от комисионните за м. Декември( всичко що е над 10 лв ) - цирк.
От чакащи 3400 лв, имам към 560 одобрени от "големите на пазара" ;)


Единственото ,което правят афф мрежите според мен е да разполовяват процентите на афилиейтите. Пример магазин за часовници през афф мрежата 5% на конверсия, директно към същият магазина 10% конверсия.

И понеже разнищваме и други въпроси от основния. ;)

Търся афф програми директно към магазини в категории : : мебели, авто, бяла техника, черна техника и телефони, фитнес уреди
 

Горе