Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Някакво специално отношение имаш към юдейския род май май.


Тва че си софиянец ти е най-малкия проблем.
По всяка една тема са ти тотално объркани представите.
Спрямо кого? Спрямо интелигентното ми обкръжение са идеални. Да, спрямо теб няма как да бъде, невъзможно е.
 
Спрямо кого? Спрямо интелигентното ми обкръжение са идеални. Да, спрямо теб няма как да бъде, невъзможно е.
Я пусни 1 снимка с интелигентното ти обкръжение да ни затапиш.
 
Да бе, ти луд ли си? Я си дай ЕГН-то първо и тогава.
У фейсо не пускаш ли снимки да гониш софиански котенца?
 
И чипирането беше голям смях - теория на коспирацията...

Евреите пак са първи в прилагането на геноцид над народа си. Скоро и в други страни по света.

Казват, че това било още в началото като е нямало ваксини и е била отхвърлена веднага. Сега не се говорят и обмислят такива неща.
 
Последно редактирано:
Споделям си просто видео понеже е по темата.
Споделям мнения и клипчета и от едната и от другата страна. Всеки сам може да преценя
 
Ето мнението на един от най-добрите имунолози в България. Определено трябва да слушаме тях за ваксините, а не педиатри, алерголози, ортопеди и т.н
Изгледайте интервюто - отговаря на интересни въпроси
 
xY3LWPB.png
 
А ти как го разбра, след като дори производителите не се ангажират да го твърдят? Говори ли ти нещо фактът, че бяха освободени от отговорност за нанесени вреди върху здравето и смърт? Дори да те пазят от мега страшния вирус, заради който се преувеличава броя на заразените, не се знае какво ти носят в краткосрочен и дългосрочен план.
Прочитам аз последните 5-6 страници и стигам до тези ти въпроси към Тедката. Веднага си казвам "Ееее, няма как Тъпчо да отговори на такива въпроси, ще ги прескочи за пореден път". Sure enough, така е станало. Горкото тъпичко Тедче, едно си знае и едно си говори. Щях да го помисля за бавно развиващ се, ако не бяха и другите про-ваксиновци почти като него.
 
Някакво специално отношение имаш към юдейския род май май.
Факт, имам. И съвсем не е на етническа/верска основа. Просто в цялата си жалка история еврейската сган се е доказала като най-гадното племе. Сребролюбци, с ортодоксална религия, по-агресивна към неверниците от изляма, окупатори, налагащи терор върху коренното население на завладените от тях земи.... А сега и налагащи зверски репресии и геноцид върху собствения си народ. Същите тия, дето продължават да получават компенсации за геноцида спрямо тях от страна на фашистка Германия. С една дума - лицемери. Айде да не продължавам, че ще ме изкарате антисемит. :)

Апа тоя па, факт-чекъра е проспал вчерашния пост на partytime, в който човекът от първо лице ни разказа как се манипулират данни и се точи касата с неподходящи диагностични методи (писоари). И тоя е на заплата при ку-кунчев май...
 
Под знамето на свободата ний се бием...

242059953_4283821295028453_1702687039126374169_n.jpg
 
Тоз май няма и едно нещо, дето да е казал и да излезе истина
 
Кво се смееш, бе Нанди от село, 19 661 са на небето, какво ти е смешното на теб? Дори и да не са от Ковид, това са умрели хора. Кое ти е смешното, че не разбирам???
Смешно е, че продължавате да си пробутвате смрадливите партенки. Смея се на жалките опити на ташака да прокарва пропагандните стъкмистики. Точно вчера коментирахме как негативен тест се превръща в позитивен и се влива в статистиката, ама вие сте били на оперативка по това време явно. Върни една страница назад и виж как се получават тия смешни цифри.

Мъртвите заслужават уважение и моето го имат. Вие им дължите същото, затова не злоупотребявайте със смъртта на хора, които в голямата си част са починали от същите неща, от които винаги се е умирало - ВИНАГИ!!!

И те така, мили ми Тедко от циганското гето София. ;)
 
Тоз май няма и едно нещо, дето да е казал и да излезе истина
Той човекът не е в час, последните интервюта сам си противоречеше.
 
@стaричанти единственото, което доказва ежедневно е, че няма капка мозък в празната си глава. Сравнява официални данни от Министерството на здравеопазването (на президента Радев) с информация от рода на "един анонимник каза нещо вчера в нета".
 
Тоз май няма и едно нещо, дето да е казал и да излезе истина
Така е ! Мъничко човече, което му обърнаха внимание и сега не може да живее без него. Прави какво ли не и лъже само и само да остане на вниманието на всички. Понеже има много хора, които така или иначе не вярваха във ваксините и той като излезе да каже същото тези хора веднага го харесват и видя, че има група от хора, която го възхвалява и сега без да разбира, без грам компетенция продължава да лъже.
Доста отдавна и тук бях писал и сега пак ще го напиша каква е една от лъжите му...
Показва колко човека са се заразили в Израел и казва, че след ваксините имало повече заразени, НО !!!! но човека не вижда, че въпреки това смъртните случаи са спаднали в пъти, което говори за ефективността на ваксините. Написах му над 50 коментара защо гледа, че бройките са се увеличили след ваксинацията (което е нормално поради липса на мерки и свободен живот), но смъртните случаи са спаднали в пъти, което показва, че ваксините действат и го написах на всеки негов пост и му писах на лично съобщение. Е отговор не получих, но за сметка на това ми докладваха профила. Това си е чиста манипулация на данни и не мога да повярвам каква голяма група от хора му вярват.
Това бяха първите знаци за мен, че тоя е лъжец. После се доказа достатъчно. После казваше по студио Хъ, по постове и къде ли не, че ваксините не действат, а по БТВ казва, че в неговото отделение от 34 човека само 1 е ваксиниран другите не. После ми вика, че имало ваксиниран починал, сега пък излъгал.
Да не говорим нахалното му поведение и изказване, което е на нивото на 2-ри клас
 
@стaричанти единственото, което доказва ежедневно е, че няма капка мозък в празната си глава. Сравнява официални данни от Министерството на здравеопазването (на президента Радев) с информация от рода на "един анонимник каза нещо вчера в нета".
Бе я ходи се шибай, бе тъпанар. Имам всички причини да вярвам на обикновен човек, който няма никакъв интерес да лъже, и нито една да се доверя на директивата, независимо от кого е сложена на хранилката.
 
Тоз май няма и едно нещо, дето да е казал и да излезе истина

Почва сериала..
 

Горе