Последно съдържание от Asitora Studio

 1. Asitora Studio

  Девелопър за сайт на Wordpress

  И естествено, най-лесното и "временно" решение -> По-висок план. :) НИКОГА не се минава на по-висок план, преди програмист да е направил всичко нужно да оптимизира нещата. Всичко друго е, както каза колегата отгоре " замазване на проблема "
 2. Asitora Studio

  Дропшипинг на обувки

  Предлагам дроп шипинг на мъжки/дамски обувки. Моля директно за контакт: 0879200280 Предимно обувките са ориентирани експортно, но ако някой иска да пробва на Български пазар да продава. Ще очаквам сериозни обаждания. Всички налични размери от 36 до 47 номер. Поздрави :)
 3. Asitora Studio

  Търся: Реклама във FB стрници/сайтове с трафик

  Здравейте, търся партньори, които имат сайтове с трафик за реклама. Препоръчително е сайта да има поне: 1к+ посещения Също така търся и публикации във Фейсбук страници. Който има интерес, да изпрати на ЛС линк към уеб сайта/фейсбук страницата с ценовите си планове. Поздрави, и успешен ден :)
 4. Asitora Studio

  Търся: Wordpress специалист

  Здр, преди няколко години правехме подобен ( на 90% от примера ). Като техника не е нищо особено, но много зависи от допълните настройки, които ще се искат. И сега е момнета да ги опишете? За допълнителна информация, можете да се свържете с нас. Поздрави :)
 5. Asitora Studio

  Търся: Търся WordPress Developer

  Здравейте, търся wordpress разработчик на свободна практика за дългосрочна работа по различни проекти. Идеалния човек е: - 3+ години в интензивната работа с WordPress. - Писане и оптимизиране на къстъм WordPress теми. - Разработка на къстъм плъгини и уиджети. - Много добри познания във...
 6. Asitora Studio

  Внос на дрехи от туция с карго

  Всяко едно карго го прави, само се разберете за цената. В повече случаи става въпрос за Х цена на артикул. И не носят отговорност, ако им я вземат. Като цяло трябва да отидеш в турция, да я купиш и да и да я дадеш на каргото. И ти карат стоката до адрес в България.
 7. Asitora Studio

  Имам един тъп въпрос

  100% клик и набиране!
 8. Asitora Studio

  Много спешно човек с ДСК директ

  Намираш денонощен банкомат, и депозираш в сметката. Става веднага. :)
 9. Asitora Studio

  Как да махна този елемент от WP тема в style.css

  Дай линк на сайта, и ще ти дадем отговор. ;)
 10. Asitora Studio

  Проблем с WP уебсайт

  Здравей, пиши ми налично с данни за контакт. Ще ти помогна с удоволствие.
 11. Asitora Studio

  Малко помощ - проблем с имейл

  // Function to change email address function wpb_sender_email( $original_email_address ) { return '[email protected]'; } // Function to change sender name function wpb_sender_name( $original_email_from ) { return 'Tim Smith'; } // Hooking up our functions to WordPress filters...
 12. Asitora Studio

  Закупуване на WordPress тема от ThemeForest

  Здравей, съпорта е за 6 месеца. Това не означава, че ако не ъпдейтнат ти не можеш да я изтеглиш отново. Темата ще работи коректно ( ако е написана кадърно " което става все по-рядко в енвато " ). Ако имаш въпроси отностно WP не се колебай да питаш " дори на лично ".
 13. Asitora Studio

  WordPress на два езика?

  Здравей, WPML можеш да си го закупиш от официялният им сайт. wpml.org Има различни пакети, спрямо това какъв ще бъде проекта. Разгледай го, защото може да закупиш високите лицензи, но и ниският да ти върши работа. Ако не можеш да избереш или имаш затруднения, може да ми пишеш. Ще ти помогна в...
 14. Asitora Studio

  WordPress на два езика?

  WPML - платен е, но има ЗАЩО! ( визирам архитекруната му логика ) Ако не ти се плаща, потърси го безплатен на по-стара весия ( има го ).

Горе