Последно съдържание от bbb12

 1. bbb12

  Помощ за Wordpress сайт: статии не се зареждат.

  Мерси на отзовалите се в темата. Нещата се оправиха. Проблемът се оказа в кеширащия плъгин, който бе сменен и всичко вече е ок. Големи благодарности към куулайса, който помогна тъкмо навреме. :) Определено се радвам, че съм от няколко години към техния хостинг и не смятам да ги сменям.
 2. bbb12

  Помощ за Wordpress сайт: статии не се зареждат.

  Не, не използвам джетпак. Дебъгърът ми показва следните предупреждения: Warnings That Should Be Fixed Inferred Property The 'og:image' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags. Missing Properties The following required properties are missing...
 3. bbb12

  Помощ за Wordpress сайт: статии не се зареждат.

  Ами проблемът продължава да си стои, въпросната статия пак не зарежда и дебъгър не помага. Мисля си, че може да е свързано нещо с времето на зареждане, но гадая. Някой, ако се е сблъсквал с подобно нещо или знае какво може да е, да пише. :)
 4. bbb12

  Помощ за Wordpress сайт: статии не се зареждат.

  Допълвам: току-що дадох "Обновяване" на статията (без да съм правил каквито и да е промени) и взе, че зареди. Странна работа отвсякъде...
 5. bbb12

  Помощ за Wordpress сайт: статии не се зареждат.

  Търся човек, който да ми помогне в разрешаването на следния проблем: някои статии в сайтовете ми не се зареждат във фейсбук. Преди малко добавих нова статия, скрейпнах я през дебъгър и не зарежда... При някои от старите статии се появява същият проблем.
 6. bbb12

  Фейсбук страница

  Давам 5000 лева за страницата. Но те са скрити. Заровени под земята във вид на имане. Изкопайте ги и правим сделката.
 7. bbb12

  Новата версия как ви се струва?

  Старата ми харесваше повече.
 8. bbb12

  ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

  Статията е потресаваща. Мисля, че гугъл преводачът има по-добър изказ... Многото бамбини в копирайтърския бизнес водят до това. :)
 9. bbb12

  Facebook - промени и новости

  В една от страниците ми не мога да споделям никакви линкове, изобщо не ги зарежда... Някой с подобен проблем?
 10. bbb12

  Google Adsense - Всеки може да прави пари от онлайн реклама

  При мен в последните дни нереално ниски приходи на база трафик...
 11. bbb12

  Facebook - промени и новости

  Да, и аз получих същото, като крайният срок е 2 май. :)
 12. bbb12

  Добър избор на банка за жилищен кредит?

  AMitrev, в Сосиете отивам с препоръка на една позната, чието доверие със сигурност няма да искат да загубят (а и народопсихологията ни е такава, че ни е по-леко да правим нещо с "познати"). :) Утре ги почвам, като после ще дам инфо къде какво е положението. От това, което чувам засега, Булбанк...
 13. bbb12

  Добър избор на банка за жилищен кредит?

  Предстои ми да тегля ипотечен. Ще видя какво предлагат Булбанк, Сосиете Женерал, ЦКБ и Пощенска. Някой, който е теглил, може ли да ми каже за какви "подводни" камъни да внимавам?
 14. bbb12

  Търся: Преводач или ентусиаст от Български език към Английски за книга.

  Темата е много полезна. Аз лично си записах да не работя и с двама ви. :) Единият сипе обвинения и си измисля суми, другият дава 300 лева за 180 страници превод на английски. :)))

Горе