Blinky
Реакции
5,387

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • Добро утро, Блинки. Как си?
  • Haha
  Реакции: John Galt
  PUTIN
  PUTIN
  Защо не ми отговориш с Добро Утро, Дата? :)
  • Like
  Реакции: Blinky
  Blinky
  Blinky
  Добър ден. Като го видях беше към обяд. Дано не си се обидил. ;)
  • Haha
  Реакции: PUTIN
  PUTIN
  PUTIN
  Малко ми е гадно защото ме игнорираш непрекъснато. :(
  • Wow
  Реакции: Blinky
  Блинки, какво стана с прегледа на докладите срещу мен? Ако си решил да ме блокираш бих искал да ме уведомиш предварително.
  • Like
  Реакции: Blinky
  PUTIN
  PUTIN
  Благодаря, бих искал обаче да те попитам в кой раздел мога да създам тази моя тема?
  Blinky
  Blinky
  На каквато тематика ще пишеш. Иначе общи приказки си пишем в Офтопика.
  • Like
  Реакции: PUTIN
  PUTIN
  PUTIN
  Благодаря! :)
  • Like
  Реакции: Blinky
  Здрасти Банко , харесва ми шопинг платформата ви и бих искал да получа повече информация относно договора ви за подръжка .
  Благодаря предварително
  Blinky
  Blinky
  Ако става дума за темата, в която си коментирал.

  Твоят човек е @kaloian , който е писал в темата.
  Blinky
  Blinky
  @smart_deal , успя ли да се свържеш с него? ;)
  • Like
  Реакции: smart_deal
  smart_deal
  smart_deal
  @Blinky , ние все още правим проекта и малко и по-бавно се случват нещата, но се работи по въпроса . Свързах се с @kaloian и чакам отговор.
  Благодаря ти за съдействието
  • Like
  Реакции: Blinky
  Здравейте, извинявам се че пиша на лично, но може би ще ми помогнете. Имам свободно време и нужда от пари. Мотивирана съм да се уча и да мога да ги изкарвам от Интернет. Моля за помощ. Предварително благодаря.
  Blinky
  Blinky
  Здравейте. Не пишете на лично. Това е на стената ми. :) Може да пишете на лично, но най-добре отворете тема, в която да споменете какво можете и как бихте могили да сте полезна на другите с цел да ви бъде заплатено за услугите, които му предоставяте. ;)
  • Haha
  Реакции: ReminD
  Честит ти баба Марта. :) Да сте живи и здрави. :)
  • Like
  Реакции: verjito89
  verjito89
  verjito89
  Честита и на теб и успешна нова седмица ти желая
  Привет
  Може ли съвет към кой сериозен вносител на детски дрехи от Турция да се обърна или кой може да ми помогне с информация.
  Решили сме със жената да инвестираме в стационарен мъгазин за детски дрехи и паралелно да направим онлаин мъгазин искам да си намеря сериозен доставчик със хубава стока на приемлива цена.Ако може да ми препоръчате от форума.
  Blinky
  Blinky
  Здравей.
  Нямам никакъв опит с дропшипърите. Според мен най-добре е да пуснеш тема в Дропшипинг секцията и съответно да потърсиш. Реално има адски много, дори преди няколко дни видях още една подобна тема за дрехи. ;) Но разбира се, добре "излейте" информацията в темата...така ще могат повече хора да се свържат с теб. Но не следя дропшипърите, не съм в този бизнес и не съм наясно и за имена. ;)Успехи от мен.
  Ю
  Юлиян Георгиев
  Ок мерси.
  • Like
  Реакции: Blinky
  Здравейте
  предполагам, че сте модератор или мениджър на сайта и бих искал да ви попитам защо не мога да пиша в някои теми , като например тази https://www.predpriemach.com/threads/travel-%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B9%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8.71513/
  Към какви действия трябва да прибягна за да бъда допуснат да добавям коментари там?
  Ще очаквам вашия отговор
  Поздрави
  Blinky
  Blinky
  Здравейте, и добре дошли. Можете да се запознаете справилата тук: https://www.predpriemach.com/help/terms . Там има и вашия казус описан. Успехи.
  Привет. Има един потребител които нещо парадира с теб и заплашва. За xainov става въпрос. Супер некоректен и заплашва със сриване на рейтинг и т.н. Мога да ти предоставя чата. Мисля че трябва да се накаже и не заслужава да търгива с колегите от форума.
  xainov
  xainov
  Чатът аз съм го предоставил под формата на снимки в Черния списък. А ти можеш да се аргументираш как точно съм те заплашил с Blinky?! Това за рейтинга е твоя заплаха, мухльо. Иначе браво - продължаваш да се закопаваш сам.
  • Haha
  Реакции: PUTIN
  Blinky
  Blinky
  Момчета има цял форум да си разкажете историята. :) Според мен договорката между вас си е изцяло ваша работа. Форумът урежда връзката, а не кой какво. ;)
  • Like
  Реакции: xainov
  Здравейте Blinky,

  Как мога да вдигна статуса си, за да мога да публикувам постове в Продава/Купува threads? Вашият форум е единственото място в България, където може да се купи/продаде онлайн бизнес и аз наистина имам нужда от това.

  Поздрави,
  Даниел
  Blinky
  Blinky
  Здравейте. Още два поста (надявам се не спам такива), и ще имате права за желаната от вас секцията. ;)
  D
  didopido
  Благодаря за бързия отговор!
  • Like
  Реакции: Blinky
  Здравей, има ли начин да се свържа с coolice?
  Blinky
  Blinky
  Здравей. С какво мога аз да съм ти полезен. Иначе на лично тук. ;)
  Блинки, здравей. Баннали сте ме заради едно мнение на Милен Иванов .Той направо ме подлуди. Аз му пусках реклама не в 90к както бях обявила, а в 120 к. Исках да му върна парите, но той отказа.Непрестанно ме тормозеше колко клика ама защо толкова малко и подобни. Звънеше ми в 8 сутринта дали ще му пусна линка. Не казвам, че съм постъпила на 100 процента коректно, но исках да спра да работя с него.
  Blinky
  Blinky
  Здравей. Баннът ще е за нещо друго, едва ли е за между личностни отношения. Кой е другия потребител и какво се иска от мен? В смисъл да помогна с нещо.
  Какво правило трябва да наруша,за да ми бъде баннат акаунта в този форум?
  Представител съм на LeadReaktor (leadreaktor.com) - CPA мрежа от прекия рекламодател. Бих искал да знам какви рекламни възможности предлагате, каква ще е цената и т.н. Също така искам да уточня какво е необходимо за да се получи достъп за постване в тази част на форума:
  https://www.predpriemach.com/forums/Проверени-Афилиейт-Програми-trusted-affiliate-pr.15/

  [email protected]
  Blinky
  Blinky
  Здравейте,

  Можете да пишете на лично, за повече информация. За тази секция ние подбираме, след ревю. Ако имате повече въпроси и т.н., моля пишете ни на [email protected].
  Здравейте,
  Искам да пусна обява за продан на сайт/съдържание, но не успявам. Ще ми помогнете ли
  Blinky
  Blinky
  Заключена е. Ако е ок и така?
  Здравейте,нови сме в сайта,може ли да попитам кога ще може да публикуваме в търся или предлагам, че нещо не успяваме? :)
  Здравейте, извинявам се за глупавия въпрос, но съм нов във форума. Та как се качват снимки като отговор на някоя публикация. Благодаря предварително. Не успявам.
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе