Blinky
Реакции
3,872

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • Здрасти Банко , харесва ми шопинг платформата ви и бих искал да получа повече информация относно договора ви за подръжка .
  Благодаря предварително
  Blinky
  Blinky
  Ако става дума за темата, в която си коментирал.

  Твоят човек е @kaloian , който е писал в темата.
  Blinky
  Blinky
  @smart_deal , успя ли да се свържеш с него? ;)
  • Like
  Реакции: smart_deal
  smart_deal
  smart_deal
  @Blinky , ние все още правим проекта и малко и по-бавно се случват нещата, но се работи по въпроса . Свързах се с @kaloian и чакам отговор.
  Благодаря ти за съдействието
  • Like
  Реакции: Blinky
  Здравейте, извинявам се че пиша на лично, но може би ще ми помогнете. Имам свободно време и нужда от пари. Мотивирана съм да се уча и да мога да ги изкарвам от Интернет. Моля за помощ. Предварително благодаря.
  Blinky
  Blinky
  Здравейте. Не пишете на лично. Това е на стената ми. :) Може да пишете на лично, но най-добре отворете тема, в която да споменете какво можете и как бихте могили да сте полезна на другите с цел да ви бъде заплатено за услугите, които му предоставяте. ;)
  • Haha
  Реакции: ReminD
  Честит ти баба Марта. :) Да сте живи и здрави. :)
  • Like
  Реакции: verjito89
  verjito89
  verjito89
  Честита и на теб и успешна нова седмица ти желая
  Привет
  Може ли съвет към кой сериозен вносител на детски дрехи от Турция да се обърна или кой може да ми помогне с информация.
  Решили сме със жената да инвестираме в стационарен мъгазин за детски дрехи и паралелно да направим онлаин мъгазин искам да си намеря сериозен доставчик със хубава стока на приемлива цена.Ако може да ми препоръчате от форума.
  Blinky
  Blinky
  Здравей.
  Нямам никакъв опит с дропшипърите. Според мен най-добре е да пуснеш тема в Дропшипинг секцията и съответно да потърсиш. Реално има адски много, дори преди няколко дни видях още една подобна тема за дрехи. ;) Но разбира се, добре "излейте" информацията в темата...така ще могат повече хора да се свържат с теб. Но не следя дропшипърите, не съм в този бизнес и не съм наясно и за имена. ;)Успехи от мен.
  Ю
  Юлиян Георгиев
  Ок мерси.
  • Like
  Реакции: Blinky
  Здравейте
  предполагам, че сте модератор или мениджър на сайта и бих искал да ви попитам защо не мога да пиша в някои теми , като например тази https://www.predpriemach.com/threads/travel-%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B9%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8.71513/
  Към какви действия трябва да прибягна за да бъда допуснат да добавям коментари там?
  Ще очаквам вашия отговор
  Поздрави
  Blinky
  Blinky
  Здравейте, и добре дошли. Можете да се запознаете справилата тук: https://www.predpriemach.com/help/terms . Там има и вашия казус описан. Успехи.
  Привет. Има един потребител които нещо парадира с теб и заплашва. За xainov става въпрос. Супер некоректен и заплашва със сриване на рейтинг и т.н. Мога да ти предоставя чата. Мисля че трябва да се накаже и не заслужава да търгива с колегите от форума.
  xainov
  xainov
  Чатът аз съм го предоставил под формата на снимки в Черния списък. А ти можеш да се аргументираш как точно съм те заплашил с Blinky?! Това за рейтинга е твоя заплаха, мухльо. Иначе браво - продължаваш да се закопаваш сам.
  • Haha
  Реакции: PUTIN
  Blinky
  Blinky
  Момчета има цял форум да си разкажете историята. :) Според мен договорката между вас си е изцяло ваша работа. Форумът урежда връзката, а не кой какво. ;)
  • Like
  Реакции: xainov
  Здравейте Blinky,

  Как мога да вдигна статуса си, за да мога да публикувам постове в Продава/Купува threads? Вашият форум е единственото място в България, където може да се купи/продаде онлайн бизнес и аз наистина имам нужда от това.

  Поздрави,
  Даниел
  Blinky
  Blinky
  Здравейте. Още два поста (надявам се не спам такива), и ще имате права за желаната от вас секцията. ;)
  D
  didopido
  Благодаря за бързия отговор!
  • Like
  Реакции: Blinky
  Здравей, има ли начин да се свържа с coolice?
  Blinky
  Blinky
  Здравей. С какво мога аз да съм ти полезен. Иначе на лично тук. ;)
  Блинки, здравей. Баннали сте ме заради едно мнение на Милен Иванов .Той направо ме подлуди. Аз му пусках реклама не в 90к както бях обявила, а в 120 к. Исках да му върна парите, но той отказа.Непрестанно ме тормозеше колко клика ама защо толкова малко и подобни. Звънеше ми в 8 сутринта дали ще му пусна линка. Не казвам, че съм постъпила на 100 процента коректно, но исках да спра да работя с него.
  Blinky
  Blinky
  Здравей. Баннът ще е за нещо друго, едва ли е за между личностни отношения. Кой е другия потребител и какво се иска от мен? В смисъл да помогна с нещо.
  Какво правило трябва да наруша,за да ми бъде баннат акаунта в този форум?
  Представител съм на LeadReaktor (leadreaktor.com) - CPA мрежа от прекия рекламодател. Бих искал да знам какви рекламни възможности предлагате, каква ще е цената и т.н. Също така искам да уточня какво е необходимо за да се получи достъп за постване в тази част на форума:
  https://www.predpriemach.com/forums/Проверени-Афилиейт-Програми-trusted-affiliate-pr.15/

  [email protected]
  Blinky
  Blinky
  Здравейте,

  Можете да пишете на лично, за повече информация. За тази секция ние подбираме, след ревю. Ако имате повече въпроси и т.н., моля пишете ни на [email protected]
  Здравейте,
  Искам да пусна обява за продан на сайт/съдържание, но не успявам. Ще ми помогнете ли
  Blinky
  Blinky
  Заключена е. Ако е ок и така?
  Здравейте,нови сме в сайта,може ли да попитам кога ще може да публикуваме в търся или предлагам, че нещо не успяваме? :)
  Здравейте, извинявам се за глупавия въпрос, но съм нов във форума. Та как се качват снимки като отговор на някоя публикация. Благодаря предварително. Не успявам.
  Здравейте, защо потребителите не мога да ми пишат лични съобщения?
  Blinky
  Blinky
  Кои точно потребители не могат. Нека ми пишат тук на стената или на лично, ако при мен може. ;)
  Здравей. Да попитам., защо не мога да пускам "обяви", напр. тук: http://www.predpriemach.com/forums/%D0%A0%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%B0.29/ (предполагам, и на други места е възможно да има ограничения).
  Предполагам, че няма нужда, но ако има, ето какво казва: (You have insufficient privileges to post here.)
  В очакване на отговора ти.
  Поздрави.
  Юки
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе