Последно съдържание от goran2

 1. G

  Предлагам дрехи на едро

  Мъкааааааааа.Това е еталон за предприемач.
 2. G

  честито на всички каргото от Турция с нови цени

  Ще ти пусна 100 кинта за благодарност защото си много мъдър и стойностен.Направи и задълбочен анализ на "проблема ми"От къде разбра, че ми е проблем?С третото око?Въпросите са риторични.
 3. G

  честито на всички каргото от Турция с нови цени

  Много е просто нали?Не продаваме турски дрехи сори...Какво магаре ще е, ако не се изреве на мегдана?!?А забравих сори ...
 4. G

  честито на всички каргото от Турция с нови цени

  Странно но честитката е подмината неглиже от предприемачите тук.Явно не си дават сметка в дълбочина какво означава това.
 5. G

  Продава се: Продавам онлайн магазин presizakosa.com

  Благодаря Стан изпуснал съм е-то оправено е вече.
 6. G

  Продава се: Продавам онлайн магазин presizakosa.com

  Систематизирай въпросите които имаш и ми звънни на телефона от сайта.С удоволствие ще отговаря!
 7. G

  Продава се: Продавам онлайн магазин presizakosa.com

  Както е видно от заглавието продавам онлайн магазин presizakosa.com с домейна и платен хост до март 2019г Сайта работи и има приходи.Причината за продажбата е прекратяване на всякаква дейност в България и заминаването ми в чужбина.За въпроси можете да ползвате телефона от сайта.
 8. G

  Summercart или opencart

  Потвърждавам на 100% НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ.Подръжката е с извън земна цена.Не познават парите!!!! Препоръчвам Стан от форума.Работил съм по-няколко проекта с него и съм предоволен.
 9. G

  Нов лаптоп или втора употреба

  Препоръчвам втора употреба висок клас лаптоп.За 500-600лв нов е боклук!Казвам го от општ.Нов ми е HP разпадна се за 6 месеца пълна шитня!
 10. G

  Търся човек, който прави онлайн магазини?

  Още един глас за http://www.stancart.com/ Вече няколко пъти съм се обръщал към Стан да ми прави магазини.Винаги съм срещал професионализъм, разбиране, и човечност.
 11. G

  Видео от днес: как многото поръчки могат да разбият бизнеса Ви!

  Голяма ГЛУПОСТ е това видео!!!Хората са измислили топлата вода няма защо ти да им правиш видео.Вземи и си уплътни времето в четене вместо да правиш видеа и да ни губиш времето.
 12. G

  ЕКОНТ вече не записват ЕГН...

  Субтитри може ли шерифе?
 13. G

  Кой е този плъгин?

  Защото според мен можеш да защитиш съдържанието си.Като ги докладваш за копирано съдържание и като доказателство да им покажеш кога си споделил текста в профила ти.

Горе