K
Реакции
12

Профилни постове Последна активност Постове Относно

  • Значи ако няма да продаваш в щатите не ти трябва фирма там. А отговора на въпроса защо ти трябва фирма да продаваш там е много прост. По същата причина поради която ти трябва фирма в БГ за да продаваш в БГ. е разбира се като изключим циганите дето продават ножове и чорапи по тротоарите.... Ама и те го правят нелегално. Така че във всяка държава по света за да водиш легален бизнес трябва да имаш фирма. Щатите не правят изключение. Ако трябва да отговоря с 2 думи защо ти трябва фирма в щатите за да продаваш там : Ами защото законите са такива
    Здравей, на никой не съм отказал помощ, камоли на хора с желание за развиване. Може да се свържеш тук, на стената ми, както и чрез лично, което ще може да ползваш след твоя 10-ти пост (от съображение за сигурност). Надявам се докато ги натрупаш тези постове, за да комуникираме са лично, да прочетеш и да се разровиш малко из форума, за да може да стане идея по-лесно това, което ще си говори и по-бързо от там.

    Радвам се, че си нас тук и може да бъдеш сигурна в това, че не само аз ще помагам, но и хиладите тук хора, на които дължим това местенце - най-доброто място да започнеш онлайн бизнес. :wink: Пиши ми пак, ще гледам да отговарям бързо и точно. Успехи до тогава.
  • Зареждане…
  • Зареждане…
  • Зареждане…

Горе