Последно съдържание от ppktechno

 1. P

  Продава се: Електронен магазин за маркова парфюмерия

  От: Електронен магазин за маркова парфюмерия И аз мен повече инфо ако може
 2. P

  Кво става с тези домейни бе.. Всичко заето..

  От: Кво става с тези домейни бе.. Всичко заето.. monisto.com :)
 3. P

  Предлагам: Пиша статии, поддържам Фейсбук страници, правя Фейсбук реклами

  От: Пиша статии +1 Също съм много доволен от работата на dimsmim
 4. P

  Купувам дамски сайтове

  Здравейте, купувам сайтове с дамска насоченост - мода, козметика, лайфстайл, парфюми и т.н. Моля, изпратете ми вашите оферти на ЛС.
 5. P

  Търся: Търся платен гест блогинг в дамски сайтове

  От: Търся платен гест блогинг в дамски сайтове Благодаря за предложенията. Извинете ме, ако не сте получили отговор от мен, някои от офертите бяха с прекалено завишена цена спрямо установеното впоследствие качество, други бяха извън нишата, която търся. С останалите се свързах, и надявам се, ще...
 6. P

  Търся: Търся платен гест блогинг в дамски сайтове

  Здравейте! Търся що годе качествени BG сайтове на дамска тематика (мода, козметика, лайфстайл и пр.), където да публикувам срещу заплащане. Моля, изпращайте ми сайтовете си и цена за една публикация с мой текст. Благодаря!
 7. P

  Предлагам писане на качествено съдържание за уеб - на БГ и EN

  Здравейте! Отдавна не съм се вясвал в този форум, и не че някога съм бил кой знае колко активен, но съм научил много от тук и съм благодарен за усилията на тия няколко човека, които и до днес продължават да работят по него безплатно за нас :) От заглавието на темата разбрахте какво предлагам...
 8. P

  Купувам FB страници с над 50 000 фена

  Здравейте, търся да закупя български Facebook страници с над 50 000 фена. Ако преценя, че си заслужава, мога да платя и по-щедро :) Очаквам оферти на ЛС.
 9. P

  Купувам линкове: строителство, врати (БГ)

  Здравейте, Търся да закупя текстова реклама в авторитетни български сайтове, на тема: строителство, ремонти, промишленост и/или врати. Моля, оферти само на ЛС, включващи URL на сайта, къде ще стои линка(само на главната или сайтуайд; в хедър, футър или сайдбар) и цена за 3 и 6 месеца. Ако...
 10. P

  Писмо от Hostgator - Digital Millennium Copyright Act (DMCA)

  От: Писмо от Hostgator - Digital Millennium Copyright Act (DMCA) В такъв случай излиза, че ако дадено съдържание не ми харесва, мога да го копирам на някой уърдпрес със задна дата 2-3 години и да пратя едно DMCA на Hostgator, които хич няма да си играят, а ще принудят човека да го свали?!
 11. P

  Писане и превеждане на текстовe на български и английски език.

  От: Писане и превеждане на текстовe на български и английски език. Бързо и качествено изпълнена поръчка за писане на статия! Пишат грамотно и смислено по зададена тема и ключова дума, много съм доволен и ги препоръчвам. Успех!
 12. P

  Писане и превеждане на текстовe на български и английски език.

  От: Писане и превеждане на текстовe на български и английски език. Бих желал едното ревю :) Писах ЛС
 13. P

  Проблем с хостинг ИЦН

  От: От: Проблем с хостинг ИЦН В крайна сметка реши ли се проблема? Аз съм на ICN от доста време и подобни проблеми не съм имал - напротив, доволен съм, докато някои хора тук се стараят едва ли не да им изкарат услугите лоши и некачествени. Всяка компания има ограничение на CPU минутите на...
 14. P

  iSOCBOX - ЛЕСНО И БЪРЗО ДОБАВЯНЕ в Българските Социални Мрежи

  От: iSOCBOX - ЛЕСНО И БЪРЗО ДОБАВЯНЕ в Българските Социални Мрежи Важи ли все още отстъпката за потребители на Предприемач?
 15. P

  Cyrilic vs Latin URL

  От: Cyrilic vs Latin URL Най-често слагам URL-тата на латиница. Че е някакъв фактор това за SEO - така е, но според мен не чак толкова важен и ми е по-важно като се копира URL-то някъде, да не излизат стотици символи, както става като е на кирилица.

Горе