Конкурс БГ сайт 2008

От: Конкурс БГ сайт 2008

Mamitka 120 лв. е таксата за участие.
То си струва де, но аз не смятам да участвам.
 
От: Конкурс БГ сайт 2008

Така е, w-seo! Няма хубави безплатни неща :)
 
От: Конкурс БГ сайт 2008

Така е, w-seo! Няма хубави безплатни неща :)
Няма, а и така участието селектира тези, които са сериозни. Иначе с фри вход (както е и по дискотеките) влиза куцо и сакато. Така изглежда по професионално, а и всеки вярващ на това което прави ще участва. ;) Мерси за инфото Izida.:) Успехи на тези които ще участват.
 
От: Конкурс БГ сайт 2008

блинки недей така тука входа на дискотеката е 2лв :lol: ама ръце и крака имаме де..
 
От: Конкурс БГ сайт 2008

блинки недей така тука входа на дискотеката е 2лв :lol: ама ръце и крака имаме де..
Е ама има, нали? Не е като някой избушеняк да се напие в тях и да дойде да прави проблеми защото щом няма вход едва ли ще има и face control.:) А и 2 лева са пари все пак.:)

И за да не е офтопуик искам да попитам тук, дали някой от форума ще участва в този компетишън? Има подкрепата ми на 100%. И му/им пожелавам да спечелят. :wink:
 
От: Конкурс БГ сайт 2008

от 4 години имам информация от вътрешни лица, че всичко е корумпирано

гласувайте си....
Сефте, бате.:) Дано да не е така, но и на мен ми мерише на такова нещо - и предполагам големите дизайнерски фирми си цакат за тези първи места, за да вземат кинти, както и да покажат на клиентите си колко са добри. Не отричам че не правят добри сайтове, като дизайн и функционалност, но определено не трябва да се печели с догуворки.
 
От: Конкурс БГ сайт 2008

е то квато държавата такива и конкурсите , такъв и спорта , такова и образованието...
 
От: Конкурс БГ сайт 2008

така си е и даже не е чак такава тайна
никой не го ебе
тебе ако те ебе само, кво от това?
машината си върви

Да, да му мислят участниците. Има и опция организатова да дойде при теб и да каже:"Дай едни парички, за да спечелиш. А като спечелиш ще делнеме и печалбата". Да купона е голям.;)
 
От: Конкурс БГ сайт 2008

присъствах на две награди
преди мноого време, още кат не знаех
втория път за мене нямаше столче
и за още много хора
а бях сред участниците, да кажеш че съм бил пълнеж, публика алабала..

после стоплих, че тия дето си имаха столчета, си бяха тия дето си печелиха и наградките..

сещаш се.. запазеното място си върви и в двата смисъла

не ми е говори даже..
 
От: Конкурс БГ сайт 2008

Демек, порнографията е пълна там - Конкурс БГ сайт 2008.:)

Сега остава и да излеземе за тази фраза в гуглето, че конкурса си е корумпе и ще гледаш другата година - Конкурс БГ сайт 2009, как учасниците ще са само 2-3-ма със столчета:) Абе колко места взимат награди?Само пърия ли...или си има 2-ро и 3-то...?:shock:
 
От: Конкурс БГ сайт 2008

има си второ и трето място
има си сичко...
не може само с една дебела такса, има си и допълнителни.

знаеш ли защо няма да намалеят участниците (поне не драстично)...
знаеш :)
точно за това подобни мероприятия жънат успех (ако може някак така да се каже)
 
От: Конкурс БГ сайт 2008

Абсолютно не виждам смисъл в тия и подобни награди. MadeInBg - 2-3 компании ги организират и журират. Като се загледаме виждаме че същите компании се занимават с какво - изработка на уебсайтове и платени семинари "как да направим по-добър сайт". Като се загледаме още малко виждаме че обикновено печелят сайтове на клиентите на същите 2-3 компании (демек "даваш тука едни пари, ние ти правим едно сайтче дето е най-прекрасното и даже награда получи" и "виж колко накради са взели наши сайтове - за това искаме повече пари, ние сме най-добрите"). Имаш шанс евентулно ако си в някакъв бартер с тях - примерно да буташ трафик на техен клиент.

Веднъж мой сайт се е явявал на подобен конкурс и си тръгнахме с първа награда. Съвсем честно и почтено - с малък трик тогавашния ми шеф набута един партньор за председател на журито. Разбира се автоматично печелехме една първа награда, а на нас толкова ни и трябваше.
И то цялата работа, защото организаторите на мероприятието казали на наш клиент че не ставаме за нищо (т.е. да отиде при тях - професионализъм и колегиалност на килограм, естествено клиента им показа среден). Приехме го като лича обида и с техните камъни по техните тикви.

Дори да се абстрахираш от това, в журито все са хора, дето преди 6-7 години обясняваха как: "Всеки сайт трябва да има подходящо intro, което да образова и подготви потребителя за предстоящото преживяване в сайта". И като нямат едни триминутни петмагабайтови интродукции при средна връзка тогава 20-ина K/s - цъкнеш сайт и ходиш на кафе докато се зареди. Ама ТРЯБВА! ТОВА Е БЪДЕЩЕТО!
К'во стана с тва бъдеще, бе, къде е?
Сега същите проповядват лек код, съобразен до дупка с всевъзможни стандарти, лека визия и опростен интерфейс.

Аман от "експерти" значи. Поне да имаха един успешен проект... Да, да, да, прекрасни са им сайтовете, ама що в тях си влизат само те самички? Това просто не е свършена работа.

В Албена има някакъв смисъл с оглед на това че можеш да се покажеш на рекламните агенции и да завържеш някакви контакти, ама все пак всичко се обсъжда и решава в София пред ясни цифри.
 
Последно редактирано:
От: Конкурс БГ сайт 2008

Конкурсът е порнография, то е ясно. Аз си имам "фаворити" за всяка категория само че на база гореизложените възгледи на crowdadmin. Ще се радвам да ме опровергаят и да не спечелят те де :)
 
Бикс някога разпрвяше за обучителен сайт награда взело виното.бг (или нещо подобно беше) чак на жената която излязла да вземе наградата и било неудобно в коя категори са спечелили

не съм ходил но е имало присъстващи от нашият и другия форум :)
 
Последно редактирано:

Горе