Срам! Загубихме от Черна гора

xopacuo

New Member
Срам! Загубихме от Черна гора на стадион "Васил Левски"

Е то бива бива ама чак пък толкова :( на всичко отгоре преди няколко дни имаше призив на нашите играчи към феновете да ги подкрепели. На кво отгоре?
 
От: Срам! Загубихме от Черна гора

Кво ви пука бе? Като спечелят какво? Ще ви дадат по левче от заплатите си ли? Като загубят какво? Ще ви вземат по левче за заплатите си ли?
Толкова ли не разбрахте че всичко е бизнес. Събират си фенове, както някои хора си събират фенове във фейса, карат ви да гледате, въртят едни пари и накрая всичките доволни и високозаплатени.
Дреме ми на оная работа кой спечелил кой загубил.
 
От: Срам! Загубихме от Черна гора

Мани мача аз талкова не гледам, то ме е срам че съм Българин по принцип идефакто
 
От: Срам! Загубихме от Черна гора

Няма какво да им се сърдим на футболистите, те не са виновни, че тъпаците от горе са ги сложили. Те толкова си могат. Ако бяха направили една по-добра селекция, можеше и да имаме добър и компактен отбор, но не - тук играят парите, интересите и връзките. Как да бием с такъв отбор? Толкова ли нямае млади стабилни защитници, че ми пускат 33 годишен Стоянов, и за другите позиции, къде е Мицански, къде са Тунчев, Илиев, Сираков, Караславов, Камбуров да беше пуснал и други момчета от бг първенството, по-добре щяха да играят.
 
От: Срам! Загубихме от Черна гора

ДА * за кво не заложих на Черна гора щях да съм богат сега !
 
От: Срам! Загубихме от Черна гора

Аз не мисля, че Черна Гора са по-слаби от Англия. Пак малко паднахме. Гледайте при гостуването за какво ще става дума. Наистина толкова си могат момчетата. Докато не се наблегне на детско юношеската школа нищо добро не ни очаква. В близките 20 години забравете за отбор дори и средно ниво...
 
От: Срам! Загубихме от Черна гора

Кво ви пука бе? Като спечелят какво? Ще ви дадат по левче от заплатите си ли? Като загубят какво? Ще ви вземат по левче за заплатите си ли?
Толкова ли не разбрахте че всичко е бизнес. Дреме ми на оная работа кой спечелил кой загубил.
Ей........тук толкова да ме спечели. :)

И аз не мога да разбера какви са тия фанатизирани хора. Пък то Левски, ЦСКА, не знам си кой. Това е за пияници и пустиняци, които нямат нещо по-интересно в живота си. Ама си се дерат душманската и пеят пиянски песни кой на кой ще го сложи. Сега да им кажа на тях - ония биатаджии си взимат големите (неоправдани) заплати, гнясат манекенки и/или фолк певиси (кой какво добара в чалготеката) и си живеят добре. Май обратната страна да секирката е за феновете, като гледам. А пък нека е: курниз за ЦСКА или Левски.

Даже не мога да повярвам, че като отида на среща с приятели и случайно оцелим мач, всички зяпват телевизора, като прецицали. И коментират някакви пияници, които грам не са си оцелили прозвището, но карай да мине. По-интересното ми става, когато започват да си разправят коя пияница къде си го е развявал преди да дойде в отбора, в който е в момента. Все тая, нали и там е бил същия смотаняк, на кой му пука.

Паднахме, падаме и ще падаме. Аз за това не гледам има няма 3 години вече. То не може от чалгата на терена и после пак да си на маса. Да жилиш цяла вечер и после да се носиш, като кьорав кон ъ гробища. Едно време имаше дистицплина, сега - манекени изнежени и педерунгели. Това е баце по терена. Другото обикновено ни бие. Поне поставят рекорди, ако не друго - това да паднеш за 3 дни 2 пъти не е лесно. Иска се талант за това. :)
 
Последно редактирано:
От: Срам! Загубихме от Черна гора

Пука ми само за едно и то е че тези бездарни нещастници носят на фланелките си името на БЪЛГАРИЯ без да го заслужават.

След задължителната оставка да се забрани на това ръководство на футболния съюз и на националния отбор както и на "футболистите" взели участие в двата мача с Англия и Черна гора да носят герба на България за срок от минимум 20 години.

А за Мърльо, Раев и цялото семейство Перукови задължително изселване в Сибир или Диарбекир и Българския паспорт на трупчета до живот.

PS

Блядовете падат насред Българския град Мосха с един на нула от Словакия :lol:

Пак ще си заспя доволен
 
Последно редактирано:
От: Срам! Загубихме от Черна гора

Мърльо напуска :) 20 мин се обяснява като някоя ученичка на репортерите :D
 
От: Срам! Загубихме от Черна гора

От Мърльо, че не става и чеп за зеле отдавна разбраха и в Левски и в Литекс, проблема тука е че рибата се е вмирисала откъм перуката
 
От: Срам! Загубихме от Черна гора

Ся пак ще ми сложат някой вътрешен чужденец ама от балканите с намигване :) И ще е същата пародийка. Като чух другите имена, които искали да вземат отбора и заплатите им да бъдат като на Мъри са съгласни, те ще ми взимат някакв тъмен балкански субект. http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2550425&cid=4291

Пародия пална пак ще е :) http://sportni.bg/?tid=40&oid=2550390&cid= Тези тука по стават като имена, ама те пак на балканец се спират, странно защо ли? Да еба алчните келеши :)
 
От: Срам! Загубихме от Черна гора

За едно съм съгласен с Бойко - трябва да се смени всичко боклук там. Това е. Ако не стане няма да мръднем. Просто не стават тия там и това е, а не знам кой им обяснява, че ги бива. Боби Михайлов може и да е бил добър вратар, но до там. И глупавото му чадо - Никито, освен да гони манекенки май не го бива за нищо. Тоя на вързано куче хляб не може да даде, както викаше един познат на БГ футбола образ. Банда пияници и на терена и в администрацията. И тук потънахме народе. :)
 
От: Срам! Загубихме от Черна гора

Няма да се "пуашите" още има достойни отбори, които могат да прославят България, това "Бацова Махала", това "Депортиво-Лисичери", Аякс Ребърково, другите ги оставете те са тумбаци. :wink:

Да вземат да го закрият тоя национален отбор, че само се излагаме пред чужденците. :mad:

PS: То така като се замисля не е лошо, че все падат ако взема да залагам срещу нашите голяма далавера ще е ама като ги знам какви са схванати ще вземе някой да се подхлъзне на топката и да вкара и ще развалят работата.:lol:
 
Последно редактирано:

Горе