АГЛОКО

fifi85

New Member
Здравейте!Нека започна с това, че наскоро се регистрирах в AGLOCO, защото един приятел ми го препоръча, като сега аз правя жеста към тебе да ти споделя за този сайт. Всъщност, сега го популяризирам, защото ми харесва идеята и искам да споделя с тебе тази интригуваща нова интернет концепция.

Философията на AGLOCO е простичка в своята уникалност и иновативност:
Нали знаеш, че рекламодатели, уебмастъри, онлайн магазини и др. правят всичко възможно, за да ти привлекат вниманието, докато най-спокойно си сърфираш из интернет у вас, за да могат да изкарват пари. Това те прави една много ценна личност, все пак им изкарваш прехраната, без дори да го съзнаваш. И колко пари получаваш ти за твоята активност? НИКОЛКО, разбира се!

AGLOCO смята, че ти заслужаваш парченце от целия екшън.

AGLOCO събира пари от тези компании от името на своите потребители.(Например, Google в момента плаща по 10 цента на AOL, когато някой AOL юзер използва търсачка им в инстант месенджъра. И също така Google имаше достатъчно печалба, за да плати 1.6 милиарда долара за YouTube - сайт само на 18 месеца, пълен с милиони видеота, който се разрастна благодарение на неговите потребители, но те не взеха дори и малка част от тези 1.6 милиарда долара.)

AGLOCO ще работи в името на своите потребители, за да могат да вземат това, което им се полага.

AGLOCO в момента създава един нов тип интернет общество, което нарича Икономическа Мрежа (Economic Network). Те обаче няма само да плащат на потребителите си, това което им се полага ами и създават и общество, което ще натрупа същото състояние, което YouTube направиха. Но вместо, това общество да направи само определени хора богати, всеки един потребител ще вземе това, което му се полага.

Къде е уловката - Няма уловка, никакъв spyware, никакви pop-ups или спам. Регистрацията е абсолютно безплатна, а AGLOCO ще бъде 100% собственост на неговите потребители по думите на неговите създатели.
Който желае нека се регистира от
 
не съм прочел всичко написано в темата, но заглавието ми е достатъчно - ОТКАЖИ СЕ

Едит:
В прочем доколкото разбрах не си започнала от CashFiesta и това Aglogo ти е първия опит за печелене на пари така че продължавай, ако не се упариш веднъш няма да се насочиш към където трябва :idea: :D
 
Re: отг:

fifi85 каза:
Регистрирах се заради wievbar,а не заради пари (м/ду другото вече ми пратиха меил,че за 5 месеца имам 50$)
и аз така направих но не съм останал с никакви позитивни впечатления
 
Re: отг:

goshokk каза:
и аз така направих но не съм останал с никакви позитивни впечатления
Добре дошъл в форума, надявам се да намериш достатъчно полезна информация в него :)
Иначе няма и да получиш позитивни впечатления или мнения :twisted:

Edit:
fifi85 това беше за човека писъл над мен - goshokk
 

Горе