Адекватна цена за setup на Wordpress сайт

Добре си разврал за Испания. Така е в Игалия, Германия, скандинавските страни и може би в едно 80% от Европа, ама истинската Европа. :) Също цените са и толкова, ако не и повече във Великобритания, Канада, САЩ и все такива развитички страни. За Азия ми е тъмна Индия, буквално. :)

Аз работя с аванс, не ззащото не мога при завършен, а го правя по две основни причини, дори три - по този начин ангажирам клиента и двамата си гоним нещата, имам ресурс, с който да купувям материали и да аутсорсвам, и последно - с аванс си покриваш разходи и може би си плащаш малко, защото второто яко се бави. По хиляди причини. ;)

Колко да се иска? Зависи какво сте се уговорили. Аз имам няколко опции аванс от 50%, от 30% и без ако е малка сума или както казвам аз "на гвоздея" - водя му сметка. Не Евро парламента като трябва да финансират нещо няма такова нещо като аванс. Там правиш, представяш и даваш фактура. ;)

А поддръжката, предлагаш няколко варианта и във всеки един от трябва да си конкретен какво ще се прави в дадения абоняментен период. ;)
 

Горе