Адсенс бан - могали да почна начисто

Navsy

New Member
Predvaritelno se izvinqvam za pravopisa no flextype se bugna.
Ta vuprosut mi e sledniqt .

Bannaxa me ot adsense zashtoto po nqkakuv nachin sam narushil pravata na reklamodatelite qvno nqkakuv kreten e clickal po 100 pati na bannerite mi ta. Tova li beshe ? kato sam bannat po account imam li druga vuzmojnost ili kak molqvi kajete.

Moga li da se registriram na novo ? prosto pod drug account name .
 
От: Vupros

Използвай бутона "Търси".
 
От: Vupros

Можеш, но трябва да не те засекаът от към различни параметри от и-мейл до може би сайт или ip. Виж и разгледай какво точно може да се направи, но от причината може да си прецениш какво може да направиш за нов акаунт. Успехи. ;)
 
От: Vupros

V smisal kvi laina to tva beshe na edin freehosting i prosto probvax testovo kak stoqt neshtata napraix nekvi kinti 200 nekade obache nqkuv tapak mi e clivkal 1000 pati po banerite i me bannali ... seq shte si kupq hosting v godaddy i .com domain i shte pravq nov site .. prosto pitam moga li da se registriram na novo v smisal s moito si ime i moq adres kadeto jiveq ..
vednuj sam poluchil pismo za pin dali shte mi pratqt 2ro mi e vuprosa
 
От: Vupros

не с твоето име няма да стане, освен ако много им се помолиш и обещаеш, че никой няма да ти клика 1000 пъти на сайт, които е само тестов и си изкарал ей така за теста 200 кинтака
 
От: Vupros

emi ako registriram bashtami nie sme na 1 i sushti adres prosto shte se razmenqt imenata 2roto idva 1vo i 1voto 2ro dali shte stane
 
От: Vupros

да добре готова ми е кирилицата ... на гоогле мога ли да им пиша на български
 
От: Vupros

не няма да стане..не мисли гугъл за тъпи.. За да почнеш наново:
име - на приятелка..приятел който имаш доверие и да ходят 1 път в месеца да ти взимат парите. Ново ип - ако е възможно съсвем нова мрежа (ако трябва сменяй доставчика)..имам предвид ако си бил с 231.9.25.36 да не вземеш 231.9.25.38
Адреса - ползваш този на които разчиташ (писах по горе)
Сайт - наи бързо ще те приемат с блог..направи блог за някаква ниша..и тогава си подай апликацията на гогъл адсенсе.
успех и късмет.

emi ako registriram bashtami nie sme na 1 i sushti adres prosto shte se razmenqt imenata 2roto idva 1vo i 1voto 2ro dali shte stane
 
От: Адсенс бан - могали да почна начисто

Аз съм с нов акаунт , дойде ми писмото с ПИН-а , имам 40 $ за сега и се надявам като станат 100 $ да ми ги платят ... А може и да ме сурвакат , но ето какво направих аз :

1. Регистрирах се с на майка ми имената
2. За е-мейл си сложих нов + нови пароли за него;)
3. Регистрирах се от на братовчедка ми ПС-то , защото така няма акаунта да ми се води пак под старото банното ip и така да изям банана веднагически ; )
4. Сложих адсенса в други блогове/сайтове
5. Чакам и ако си взема 100-те долара , като се съберт ест. ще ви пиша

Хайде със здраве и умната ;)
 
От: Vupros

emi ako registriram bashtami nie sme na 1 i sushti adres prosto shte se razmenqt imenata 2roto idva 1vo i 1voto 2ro dali shte stane


За нов акаунт ти трябва ново име - баща, майка някои роднина, името да е правилно щото в банката чекове изплащат само в ЛИЧНАТА сметка, на този чието име е записано на чека. Или иначе ако помолиш МВР да ти издадат лична карта с разбъркани имена може и по твоята тактика.

За адреса няма абсолютно никакъв проблем искат просто друг собственик на акаунта. (След време може и самия теб да приемат, стига да не са те баннали поради click fraud, което май са направили)

Ако знаеш (а трябва да знаеш от къде идва проблема) и имаш няколко сайте недеи да се отказваш от тях, отказваш се от сайта който е проблемен. Във FAQ на гугъл има въпрос "Мога ли да ползвам акаунта на приятел със мой сайт, въпреки че моя акаунт е забранен" като отговор е дадено че те гледат дали едни сайт отговаря на условията им или не (демек може) - за въпроса не помня дали точно така е зададен, само перифразирам.

Ако смяташ да правиш същото което до сега си правил, не си губи времето щото пак ще те забранят - остави си някой роднина без досие там защото може да ти дойде някой ден СВЯСНА идея.
От дели малко време за преосмисляне на стратегията и си провери къде може да си сбъркал. Пример: да не би случайно като си се хвалил на приятели със сайтовете си и някой да се е опитал да ти направи услуга като ти клика на сайта....

Защото съм чувал, че ако идват много натискания от 1 Ип гоогле пращал e-mail за да те предупреди да го забраниш.
 

Горе