Академията на Телерик

wladimir

New Member
Здравейте съфорумци! Като човек посещаващ обучение по Front-End разработки в Telerik, получих домашно да вдигна малко шум покрай фирмата. Масата от вас знаят за какво иде реч и затова няма да задълбавам в детайли. За тези, които незнаят идете на http://academy.telerik.com . Определено има какво да се научи. Темата не е спам, тъй като обученията са безплатни и приятни, а излишни знания няма. Благодаря.
 
От: Академията на Телерик

Да напълно, изтеглете лекцията за Advanced Front-End Techniques от HTML5/CSS3 курса. 5та задача. Не съм тръгнал да спамя, а и от там научих доста неща.
 
От: Академията на Телерик

Браво. Всеки Интернет предприемач трябва да има такава база.
Фащайте се за ръчичка и отивайте. За почти всички тука важи.

Дано даскалите да са читави.

ПС: Искрено се надявам обучаващите да нямат нищо общо с фронт-енда на самия сайт.
 
От: Академията на Телерик

Ами не са ми промили мозъка. Дали искат да спамят или не си е техен проблем - аз просто съм постнал нещо, което са поръчали. Толкоз. Колкото повече се вълнувате и коментирате, толкова повече реклама им правите колега lazarov. Ignorance is bliss.
 
От: Академията на Телерик

... аз просто съм постнал нещо, което са поръчали...
So you're their bitch now? :)
 
От: Академията на Телерик

Не очаквах, че темата ще има такъв impact. Не е ли по-лесно да закриете темата, вместо да се заяждате?
 
От: Академията на Телерик

само да спомена и аз , че доста мой колеги са посещавали тази академия , приемали са ги на работа в телерик и в момента са кадри в големи софтуерни фирми , така че е по добре да се опита и тогава да се говори.
 
От: Академията на Телерик

Ма не аз съм добронамерен, просто онлайн маниерите ми понакуцват :) .

Това дето искам да намекна, че не е добре човек сляпо да вярва на група проповедници, при положение че знанията им може би понамирисват... Поръчали му били нещо. Кои са тия пръцковци че да ти казват какво да правиш?

Зарежете го това идолопоклонничество и тоя овчи манталитет.

ПС: Мързи ме да дърпам там лекцията и да проверявам колко аджеба са компетентни даскалята...
 
От: Академията на Телерик

Като говорим за некомпетентност може ли да кажете нещо за КСТ в ТУ-София. Смея да твърдя, че в България няма по-голяма пародия на ИТ обучение от тяхното.
 
От: Академията на Телерик

Уважавам това което правят в Академия Телерик, но честно казано прекаляват с култа към курсовете и поне за мен беше дразнещо, когато слушах няколко лекции. Хубаво е, че всичко е безплатно и достъпно за хората, но подобни изказвания от рода на "поръчаха ми да вдигна малко шум около академията" ми звучат малко неадекватни.

Когато искаш един бранд, продукт или услуга да се наложи, няма по-добра реклама от резултатите. Рекламата е важна, но реално по-важно е мнението на хората завършили курсовете, а не да влезеш и да кажеш "Хей, а бе вижте тука има една академия с безплатни курсове". Ако наистина искаш да вдигнеш шум и да прославиш академията си седни на дупето, направи един хубав проект, който да се развие. Напиши в сайта на продукта, че всичко това си го направил защото си завършил тази академия, която те е научила на всичко това, а защо не и да дадеш интервю за някое списание или телевизия.

Всичко това не го казвам за да те засегна или нещо такова. Просто с подобни мнения по-вероятно е въпросната академия да натрупа негативи, отколкото позитиви.

Относно образованието в ТУ-София... не знам какво е, но в край на сметка получаваш диплома и евентуално поле за изява. Докато при Телерик, също получаваш сертификат, но него признават ли го някъде другаде освен в тяхната фирма?!?
 
От: Академията на Телерик

Наков има някои добри ччерти, ама има и някои доста селски моменти ....
Политик си е той и това е
иначе разбира като за теоретик - не е барал много клавиатура за повечето неща за които обучава в курсовете си
 

Горе