Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Ако днес са изборите, за коя партия ще гласувате?

  • БСП

    Votes: 20 24.1%
  • България На Гражданите

    Votes: 10 12.0%
  • ДПС

    Votes: 4 4.8%
  • ГЕРБ

    Votes: 11 13.3%
  • АТАКА

    Votes: 8 9.6%
  • НФСБ

    Votes: 4 4.8%
  • Синята Коалиция

    Votes: 5 6.0%
  • НДСВ

    Votes: 0 0.0%
  • ДСБ

    Votes: 4 4.8%
  • БЗНС

    Votes: 0 0.0%
  • Друга Партия

    Votes: 3 3.6%
  • Няма да гласувам защото съм .....

    Votes: 11 13.3%
  • РЗС & Либерален Алианс

    Votes: 3 3.6%

  • Общо гласове
    83
От: От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Както е казал народният плагиат (щото песента е крадена): "Да бъдеш гербер не е лесно...". :lol: Та и в тоя форум хич не е лесно да си гербер. Особено като симпатизираш на партия, която олицетворява политическата чалга в България. Важното е, че поне е забавно, но не е толкова интересно, защото сме много срещу един. Като гледам как е тръгнало, като нищо ще ни увехне герберът. :p

Това вече е непростимо та нали уж Веско ще ни спаси от унищожението на света след водната криза според учените на Забаван!

Кой произвежда повече течности? Веско Маринов или Софийска вода? :D

Верно, че сега само за топене на гербери в вазата прави, но ако се разгорещи ще може да захрани цяла България, пък знае ли човек може и да продаваме. :lol:
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Начи виж ся, тука пак става забавно :)
Значи в ужким предприемачески форум - тема - 5 страници емоционална помия (намалиха ми социалните помощи, колко сме бедни, никой не ни обича) и дрън-дрън-дрън, без нито един аргумент - само глупости :) Пък ужким много интелигентни хора.

Та кажем си аз аргументите - защо не съм съгласен, обосновано всичко - защо аз така правя - и зад всяко нещо изреждам факти, факти и аргументи... Нито едно голо твърдение не съм направил, за разлика от тия, гласуващите за ДПС.
И в отговор какво получавам - вместо аргументирано опровержение - защо не съм прав (че да се съгсаля и да го приема) - получавам пак дрън-дрън-дрън и още емоционална помия и общи приказки и глупости :) Само alergodil говори някакви нормални работи.

Значи аз още с първото мнение си казах, че явно съм сбръкал форума. То по-добре бгмамата да си отворя и там поне да си се врякаме как си тряя - със скубане на коси, на мишници - както си му е реда, поне да не да се напъваме да се правим на предприемачи и бизнесмени :)
 
От: От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Начи виж ся, тука пак става забавно :)
Значи в ужким предприемачески форум - тема - 5 страници емоционална помия (намалиха ми социалните помощи, колко сме бедни, никой не ни обича) и дрън-дрън-дрън, без нито един аргумент - само глупости :) Пък ужким много интелигентни хора.

Та кажем си аз аргументите - защо не съм съгласен, обосновано всичко - защо аз така правя - и зад всяко нещо изреждам факти, факти и аргументи... И в отговор какво получавам - вместо аргументирано опровержение - защо не съм прав (че да се съгсаля и да го приема) - получавам пак дрън-дрън-дрън и още емоционална помия и общи приказки и глупости :) Само alergodil говори някакви нормални работи.

Значи аз още с първото мнение си казах, че явно съм сбръкал форума. То по-добре бгмамата да си отворя и там поне да си се врякаме как си тряя - със скубане на коси, на мишници - както си му е реда, а не да се напъваме да се правим на предприемачи и бизнесмени :)

Ето няколко факта агейнст. Трибагреника на България не е Бяло червено зелено, Не може да раздаваме пържоли на кучетата защото са си свършили работата и не трябва да возим тайфата от махалата в правителствения самолет щото сме загубили бас.

Да продължавам ли защото мога да изпиша доста! ;)
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Продължавай бре, аз отивам да си сипя винце, то се видело че нема да се работи тая вечер :D

Ама ти ми говориш за пържоли, правителствени самолети и некоректни политически изказвания, спрямо матряла (които аз напълно подкрепям и ми се пълни душата, че някой ги казва) - пък аз ти говорим за милиарди левове, икономическа политика, давана за пример в цял свят и тн.

Са според тебе аргументи ли ми даваш за опровержение на мойто или пак си говорим глупости? :D
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Като ще гласувате за БСП, може да извадите от пандиза и съпартийника ви Пешо Сумиста :D Тоя депутата от БСП с отвличанията, дето до преди 3 години всеки месец отвличаха по един богаташ и разправяха, че всеки с доход над 2к е потенциална жертва :)

Та айде върнете си тия времена, само гледайте ако сте с доход над 2к, да паднете под тоя праг, че да не се притеснявате :D
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Като стана дума за магистрали и околовръстни, две клипчета от мен. Нищо нема да казвам, че да не ми излезе име на платен драскач и комунист.:mrgreen:

Околовръстното на Боцко и Околовръстното на Париж.

Нищо не казвам, мълча си. :mrgreen:
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Стиа бе гангстере, 1000 пъти подчертавам че това с платените е само за платените :D И пак ми излезна име на хейтър :D

Значи това клипче е преди бойко да пусне моста, тогава ставаха яко задръствания там, щото платната се строяха още и 4 платна от околовръстното влизаха в едно локално :)

А ся батко пуснаха един мост отгоре и трафика си тече като мед по масло, докато стигнеш до стесняването и хората са се разпръснали вече из кварталите :) Мно голем Бойко каам ти :D Стигаш от Младост до нас за 10мин :)

Аз 2 години го чаках тоя строеж и чак като се преместих те го пуснаха и немога да му се радвам вече :D

За който не е от София и неможе да се наслади на строежите на Бойко, препоръчвам да отиде до Бургас, там кмета Николов също е гербер и прави Бойковите чудеса, ама по морето :D
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Може не съм от София и доколкото см чувал на Бойко околовръстното се наводняваше и това клипче намерих с надеждата да е то. :mrgreen: Еми нас от провинцията много не ни броят за 'ора и само козметични промени се правят по улиците. Немаме си магистрали - този калдаръм който в момента е затворен варненския не го броя за магистрала. :)
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Не е така, Бойко-Слънцето приема всички ора за ора, аз затова съм гласувал за него :) Просто го кара малко по-популистката-бесепарската да строи първо в софията, че там най-много матрял има, ама ще му кажа да поправи тая грешка :)

На следващите избори кмета Йорданов ще го сменим с истински гербер, по примера на кмета Николов и нещата ще потръгнат по мед и масло :) Една година остана само, няма страшно :)
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Чеки да ви пуснем какво прави кмета Николов в Бургас - http://www.facebook.com/burgas/photos_stream

Мно голем кмет :)


А и като тръгнеш по града, котки има на всеки ъгъл, не като тая Фандъкова тука, дето изкла всички животни. Че я сменим и тая :)
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Наистина е трудно да се симпатизира на премиер с IQ 95.

А за кмета на Бургас не говори - всичките фирми, които изпълняват държавните поръчки са негови и на негови хора, друга фирма няма шанс да прокопса в Бургас, ако не е ЩАСТЛИВО ГЕРБЕРОСАНА. Да не говорим, че кмета е уникален измекяр, има редица предавания правени само за неговите далавери и злоупотреби - стига сте обвинявали БСП-то, "крадците" си тръгнаха преди 3 години - как беше : "ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ" - да ви иба откритото управление - съсипахте държавата, 1000 рестрикции и глоби, чак на кафе автоматите сложиха касови апарати - няма такива малумници, заклевам се, а пък далаверите на герб нямат край - като се сетя за ЕМИЛ ДИМИТРОВ ( ЕМО РОТМАНСА ) и ми настръхват косите - а представете си колко малки градове има, където има такива като ЕМО РОТМАНСА, или покровителствани от такива като него. Да не забравяме, че в неговия частен град Етрополе се режат пръсти и уши и 90-те години са живнали от 3 години.
http://www.vbox7.com/play:9ec0afa56a - а за това някой разбра ли? Или май никоя телевизия почти не смее да отвори уста??? Да не говорим за стотиците далавери и измекярствания например това : http://www.vbox7.com/play:e842e1a333 или това : http://www.vbox7.com/play:b444dc7594 или това : http://www.vbox7.com/play:e8e0d81fa8 или това : http://www.vbox7.com/play:88061c13ca / или това :
http://www.vbox7.com/play:7374b7e92a ( без коментар ) ;/ http://www.vbox7.com/play:1c4be4bc0d или това - боклуци сме повечето да знаете! / http://www.vbox7.com/play:601d1a6846 за това да не говорим / http://www.vbox7.com/play:e21a65bd13 а пък тук да не говорим - въобще ако тръгна да си припомням всичките гафове и далавери на герб чрез клипове, трябва да ъплоадна над 10 000 клипа изрезки.
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Пък да не говорим как се изхвърляше като чикия, че щял да се бори с монополите - алоооо, бивша мутра - съдружник във редица криминални фирми като "тео интернешънал" ( КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ ) и какво ли още не - как ще се бориш с монополите като вие монополизирахте всичко, напрво не знам как ще се оправя държавата от другата година като тоя боклук боко си тръгне.

За електро дружествата да не говорим, как се вдигна цената - БСП му били виновни - ами да ти иба майката боклук прост - защо не си анулирал договорите - БСП му виновни, че подписали нещо - ами ти като си на власт от 3 години защо не си анулирал тези договори като си знаел за тях бе олигуфрен прост с IQ под 100. Въобще монопола е в разцвета си - да не забравяме, че точно БОКО тиквата спомогна за това да се открият 30 LIDL едновременно в 1 и същи ден в цяла България - а LIDL ги познаваме като най-големите рекетьори на малкия бизнес и убийци на същия такъв. Как смее тоя негодник да говори, че се бори с монополите - не виждам какво е направил- най-много някоя измислена акция, както нападнаха няколко от големите бизнесмени и то без доказателства и след 1 седмица ги пускат - така ли се бори с монополите? Да не говорим, че има 1 страшна мутра, за която като че ли е забранено да се споменава НАВСЯКЪДЕ - РУМЕН НИКОЛОВ - ПАШАТА и кръга КОТАРАЦИТЕ - да му имам приятелите на боко тиквата.
Пък СРС-тата въобще трябва ли да се коментират - боко тиквата сам си призна в интервю наскоро, че наистина се е обаждал да плямпа за миши бирата, но пак няма отпор - да и имам " откритото управление" всичките до един гербери нищо не става от тях - всичките с фалшиви дипломи и обслужващи чужди интереси и лижещи гъзове на европата и не само - на който дойде.
Да не говорим, че не изплащат на малкия и средния бизнес ДДС-то - почти замразено е, освен ако не си фирма приближена до ГЕРБ - над 450 милиона има да дават на фирми - да ви иба антикризисните мерки, а за еврофондовете да не говорим - видяхме ги как усвояват - 100 000 лева за fb и twitter страница от фирма на бивша пр-ка на земеделие и храни - голямо усвояване - то примерите с еврофондовете са хиляди - няма таова управление и едва ли ще има по-долно и крадливо от ГРОБ или ( ГАРД - граждани за африканско развитие на държавата ).Ю



едит: Сега се сетих и друго - боко какво направи срещу турцизацията и ислямизацията - ето какво - пръв приятел на министър председателя на Турция - съвместни проекти и т.н. - казвам го с идеята, че боко обясняваше колко лоши са ДПС - пък видиш ли вмомента - боко с нищо не се различава от тях - нито е спрял нещо, което те са започнали, нито се въздържа от "предложенията" на Ердоган Паша.


а за стотиците МАЛУМНИ АКЦИИ да не говорим - поне БСП не нападат народа като тея ИДИОТИ популисти.


ЕЙ ЕЙ ДА ЗНАЕТЕ - ЛУДИ ПАРИ МИ ПЛАЩАТ ОТ BSP.BG ДА ПИША :lol: - ПОПРИНЦИП СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ, ЧЕ ГЕРБЕРИТЕ В ИНТЕРНЕТ НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ДОВОДИ И ВМЕСТО ТОВА ПРОСТО КАЗВАТ - " ЕМИ ТИ СИ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ" - ТЪЙ ЧЕ, НЕ ИМ СЕ ОЧУДВАЙТЕ, КАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖАТ - КАЗВАТ, ЧЕ ТИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПИШЕШ - САМО ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК СЕ ОБОРВА НЕЩО - С АРГУМЕНТИ, А ТАКИВА НЯМАТ ГЕРБЕРИТЕ ОСОБЕНО ЗА ХИЛЯДИТЕ ИМ ДАЛАВЕРИ И ЗЛОУПОТРЕБИ, ТА ЗАТУЙ КАЗВАТ,ЧЕ НИ ПЛАЩА НЯКОЙ - ДЕ ДА ПЛАЩАХА КАЗВАМ АЗ... ПРЕДСТАВЯМ СИ - ДА МИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПЛЮЯ - Е ЧЕ АЗ И БЕЗ ТОВА ГО ПРАВЯ ЗА УДОВОЛСТВИЕ, НАПРАВО ЩЕ УМРА ОТ КЕФ ДА ХЕЙТА ПОСТОЯННО И ТО СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ.
 
Последно редактирано:
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Току що слушах Мишо Шамара по босфора. С изцепката със знамето, последвалите реакции в интернет и реакциите на шамарчето изгубиха голяма част от младата аудитория.:)
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Ще гласувам за ГЕРБ. Друга алтернатива не виждам. Бих гласувал за СК, но те ще се разпаднат и няма да влязат в парламента.
Тия нашите социалисти са толкова и социалисти. Социалисти са германските социалисти, които не се замесват в скандали и не правят митинги срещу тях.
ГЕРБ, за 1 мандат, не постигнаха кой знае колко, но на фона на комунистите и техните кражби и далавери, са цветя.
Аз бях на митинга пред НС срещу тройната коалиция и пак ще отида, ако ги изберат тях. Тумора на българския народ!
 
От: От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Слуховете за смъртта на Синята коалиция са силно преувеличени.

Наистина е трудно да се симпатизира на премиер с IQ 95.
Всъщност е доста лесно, но само за хора, които са със сходно IQ.
 
От: От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Всъщност е доста лесно, но само за хора, които са със сходно IQ.

Ееехехехе леко да се не напръцкаш само :)

В действителност нещата стоят по точно обратния начин - ГЕРБ са избрани и поддържани основно от интелигентния електорат, докато глупавите гласуват основно против ГЕРБ. А ти само затвърждаваш статистиката :)

И както винаги, за разлика от тебе, аз говоря с доказателства, така че ето гледай: http://bnt.bg/bg/news/view/62708/danni_na_alfa_risyrch_pri_90_na_paralelnoto_prebrojavane
Разбивка на вота по социални групи - ГЕРБ са избрани от интелигентната част от народа, а за БСП гласува сганта.

И това е така на всички избори, ама за предните не ми се търсят линкове.
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Вискяр бях останал с впечатление че си над средно интелигентно равнище но явно съм се объркал - Или може би твоят бизнес през последните три години върви по добре от колкото през предишните осем и за това така ти изглеждат нещата.
Незнам защо всички забравяте факта че когато Милен Велчев трябваше да плаща дългът във фискалният резерв се бяха сгушили има няма половин милиард - и освен да го предоговори нямаше друг избор - Но пък за сметка на това когато през 2005 новото правителство пое държавата във ФР вече имаше 5 милиарда след още четири години имаше 8 милиарда - пари напълно достатъчни когато дойде време да се плати дългът.
Е да ама не щото като дойде на власт Боко резерва от 8 стана 4 и му се наложи да тегли нов заем.

Както бях написал и в една друга тема БСП по никакъв начин не би трябвало да е в полезрението на хората от този форум и факта че въпреки това за последните няколко месеца тренда се обърна яко в тяхна полза трябва да ви наведе на мисълта че това дето повтарям от 3 години че от ГРОБ и чеп за зеле не става май има нещо вярно.


Бе нали се барат предприемачи? Бизнесмени? Хора, дето правят пари с акъл, а не с пот на чело? Сиреч - люде здравомислещи!
Ако така емоционално си водят и бизнеса, днес ще е горе, утре ще е в калта!
Милен Велчев отложи един дълг на България - срока е сега. Кой ще плаща - НДСВ или ГЕРБ? БСП "вдигаха" заплати и пенсии - да не би да е от рязко нарастване на вътрешните продукти или преливане на пенсионния фонд?
Доган да се махнел и ДПС да участва сериозно и пълноценно във властта? Ами че предишното правителство бе на ДПС!!! 4 години България се управляваше под мандата на ДПС. Само дето хитреца Доган даде "лаврите" на министър-председателския пост на тъпия и лаком за популярност комсомолец от кариерата Сергейчо. Цяла Европа знаеше, че ДПС управлява България, само българите не забелязаха това.
На моменти ми се чини, че едно 80% от активно пишещите тук имат интелигентност и разум по-малко от кокошка...
Това не е обида, а квалификация - за мен кокошката е достатъчно интелигентно същество да си търси и отстоява интересите и да оцелее и съществува стотици хиляди години.
Може би защото кокошката не гледа телевизия и не чете новинарски сайтове в Мрежата. :D А оглежда и преценява правилно околните обстоятелства.
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Айде бе манта, изрежи се :D

ЕДИТ: пу изпревари ме :)
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Пък да не говорим как се изхвърляше като чикия, че щял да се бори с монополите - алоооо, бивша мутра - съдружник във редица криминални фирми като "тео интернешънал" ( КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ ) и какво ли още не - как ще се бориш с монополите като вие монополизирахте всичко, напрво не знам как ще се оправя държавата от другата година като тоя боклук боко си тръгне.

За електро дружествата да не говорим, как се вдигна цената - БСП му били виновни - ами да ти иба майката боклук прост - защо не си анулирал договорите - БСП му виновни, че подписали нещо - ами ти като си на власт от 3 години защо не си анулирал тези договори като си знаел за тях бе олигуфрен прост с IQ под 100. Въобще монопола е в разцвета си - да не забравяме, че точно БОКО тиквата спомогна за това да се открият 30 LIDL едновременно в 1 и същи ден в цяла България - а LIDL ги познаваме като най-големите рекетьори на малкия бизнес и убийци на същия такъв. Как смее тоя негодник да говори, че се бори с монополите - не виждам какво е направил- най-много някоя измислена акция, както нападнаха няколко от големите бизнесмени и то без доказателства и след 1 седмица ги пускат - така ли се бори с монополите? Да не говорим, че има 1 страшна мутра, за която като че ли е забранено да се споменава НАВСЯКЪДЕ - РУМЕН НИКОЛОВ - ПАШАТА и кръга КОТАРАЦИТЕ - да му имам приятелите на боко тиквата.
Пък СРС-тата въобще трябва ли да се коментират - боко тиквата сам си призна в интервю наскоро, че наистина се е обаждал да плямпа за миши бирата, но пак няма отпор - да и имам " откритото управление" всичките до един гербери нищо не става от тях - всичките с фалшиви дипломи и обслужващи чужди интереси и лижещи гъзове на европата и не само - на който дойде.
Да не говорим, че не изплащат на малкия и средния бизнес ДДС-то - почти замразено е, освен ако не си фирма приближена до ГЕРБ - над 450 милиона има да дават на фирми - да ви иба антикризисните мерки, а за еврофондовете да не говорим - видяхме ги как усвояват - 100 000 лева за fb и twitter страница от фирма на бивша пр-ка на земеделие и храни - голямо усвояване - то примерите с еврофондовете са хиляди - няма таова управление и едва ли ще има по-долно и крадливо от ГРОБ или ( ГАРД - граждани за африканско развитие на държавата ).Ю



едит: Сега се сетих и друго - боко какво направи срещу турцизацията и ислямизацията - ето какво - пръв приятел на министър председателя на Турция - съвместни проекти и т.н. - казвам го с идеята, че боко обясняваше колко лоши са ДПС - пък видиш ли вмомента - боко с нищо не се различава от тях - нито е спрял нещо, което те са започнали, нито се въздържа от "предложенията" на Ердоган Паша.


а за стотиците МАЛУМНИ АКЦИИ да не говорим - поне БСП не нападат народа като тея ИДИОТИ популисти.


ЕЙ ЕЙ ДА ЗНАЕТЕ - ЛУДИ ПАРИ МИ ПЛАЩАТ ОТ BSP.BG ДА ПИША :lol: - ПОПРИНЦИП СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ, ЧЕ ГЕРБЕРИТЕ В ИНТЕРНЕТ НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ДОВОДИ И ВМЕСТО ТОВА ПРОСТО КАЗВАТ - " ЕМИ ТИ СИ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ" - ТЪЙ ЧЕ, НЕ ИМ СЕ ОЧУДВАЙТЕ, КАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖАТ - КАЗВАТ, ЧЕ ТИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПИШЕШ - САМО ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК СЕ ОБОРВА НЕЩО - С АРГУМЕНТИ, А ТАКИВА НЯМАТ ГЕРБЕРИТЕ ОСОБЕНО ЗА ХИЛЯДИТЕ ИМ ДАЛАВЕРИ И ЗЛОУПОТРЕБИ, ТА ЗАТУЙ КАЗВАТ,ЧЕ НИ ПЛАЩА НЯКОЙ - ДЕ ДА ПЛАЩАХА КАЗВАМ АЗ... ПРЕДСТАВЯМ СИ - ДА МИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПЛЮЯ - Е ЧЕ АЗ И БЕЗ ТОВА ГО ПРАВЯ ЗА УДОВОЛСТВИЕ, НАПРАВО ЩЕ УМРА ОТ КЕФ ДА ХЕЙТА ПОСТОЯННО И ТО СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ.

Братле имам приятели които имат магазини за хранителни стоки и дрехи, и момчетата се оплакват че от 3 години и половина ( от както ГРОБ са на власт ) оборотите им са спаднали чувствително и почти са на загуба. Не помнят да е имало такъв спад на клиенти - просто хората нямат пари и се свиват. Поне 3-ма мои авери казват че в магазините им за хранителни стоки, започнали да се увеличават хората които пазаруват на вересия, поради причината за забавени заплати. Преди 3 години същите тези хора никога не са пазарували на вересия. Олио, хляб, сирене, и ..... 2 броя кренвирши на вересия. :!: Други мои приятели спряха да си карат колите, стоят пред блоковете им, карат ги само при спешност, защото с тия смешни заплати не могат да ги изхранят тия коли. Мога и още примери да дам. Мой приятел имаше фирма за недвижими имоти, ами извинявай ама през времето на БСП сделките му валяха направо, на неговите партньори които имат строителни фирми също. От както дойде ГРОБ на власт, край - всичко замря и стагнация брат ми. Щото Бойко казал че имало криза, ама БСП криели че имало криза. Аве на кой ги разправяш тия глупости бе тиквоч, на хора като мен, баща ми ( баща ми живее вече 23 години в Норвегия и е с поданство, леля ми е от 15 в Дания, братовчед ми от 10 години в Швеция ) и роднините ми които сме обиколили почти цяла Европа и пак често излизам навънка и слушам в другите държави какво се говори по новините. Тези Бойко тиквоча да ги разправя на хора които никога не са излизали от страната, тях може да лъже но не и нас! Да криза има, но не чак такава каквато я описват Дянков и Борисов.

Нищо общо нямат новините в другите държави по темата на кризата, с нашите новини които се говорят в България - да го знаят всички които са нямали възможност да излизат навънка :!: Същото което писах, могат да го потвърдят и други хора от форума които в момента са навънка или скоро се върнали. А ако знаете пък в Дания какви лоши неща се говорят по техните новини за България, относно далаверите на ГРОБ... Да се червя аз в Копенхаген миналата година, и да се чудя какво да отговарям, понеже разговарях с едни датчани и ме питат: "Вярно ли е това за вашите депутати Бойко Борисов и Симеон Дянков, каквото говорят по нашите новини, че вашият Борисов имал тъмно криминално минало, играел с престъпници, а Дянков перял пари" ? Но защо не искате оставката, тук непрекъснато по всички медии чуваме че ви управлятат престъници". Ужасно се чувстваш такъв въпрос да ти задават в чужда държава, и то високо развита държава. На хората им направило впечатление и рестрикциите които налага ГРОБ, и ми казаха че политиката на ГРОБ няма нищо общо с демокрация.

Всичко по БГ-медиите е платен репортаж ей от онзи тиквоч гробяря Б.Б. и от онзи с надупченото грозно лице и пъпки Дянков. Какво направи за малкия и средния бизнес ГРОБ ? Вместо да го стимулира, той го смачка. Сега искали и на рибарите да им слагат касови апарати. Къде с тоз касов апарат в морето бе тикво ? Нито в Италия, нито в Испания имало подобна глупост, където има рибарски поминък. Цялата работа е че искат да съборят къщите в рибарските селища по цялото ни черноморние, и да го застроят с палати за техни хора. Те знаят много добре че това ще заГРОБИ рибарския поминък.

Точно така за договорите на ВЕИ-тата от които дойде увеличението на тока, можеха да ги развалят, но не искат, защото има лапаница. Как ще изтърват далаверата... :twisted: Ако на следващите избори спечели ГРОБ - това ще бъдат най фалшивите избори в историята от 23 след прехода.
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Или може би твоят бизнес през последните три години върви по добре от колкото през предишните осем и за това така ти изглеждат нещата.

Айде пак глупостите на платените драскачи. Никъде по света бизнеса не върви по-добре сега от колкото преди кризата. Никъде.
Стига сте плещили едни и същи глупости, че вече ставате досадни и тотално затвърждавате представата за малоумния електорат на БСП.
 

Горе