Амазон афилиейт комисионни за Европейски граждани

asmaistora

Member
Здравейте,

Разработвам сайт, който е хостван в Америка. Смятам да използвам Афилиейт програмата на Амазон на него за да промотирам рази продукти, но доколкото разбрах, има някои усложнения-за европейски граждани Амазон плащат не парични комисионни, а гифт карти.Има ли някакъв начин да се заобиколи тази пречка и за хората, които ползват Амазон афилиейт-как получавате комисионните си? Възможно ли е с чек?
Благодаря предварително!
 
Виж какво поддържат като методи за плащане. Има тук хора, които с блогове си промотират програмата им и печелят, но честно казано не мисля, че само с гифт карти...все пак хоста трябва да се плаща всеки месец, година. :)

Надявам се някой да се включи и да даде мнение. Не съм работил с програмата им, но съм повече от убеден, че има начин парите да стигнат до теб и по друг начин освен споменатития от теб. ;)
 
Има и чек. Аз лично предпочитам варианта с GIFT картата, понеже са ми малки сумичките и си взимам някакво подаръче :)
r753lu.jpg
 
Здравейте,

Благодаря ви за отговорите.
Може би ще избера чек опцията :)
 
Здравейте,

Благодаря ви за отговорите.
Може би ще избера чек опцията :)
Аз мога ли да попитам как се регистрира за Амазон. Аз имам един сайт на английски, но когато стигна до валидация от БГ, ме реже и не ми дава да си сложа БГ телефон и да се регистрирам. Или ти си регистриран извън БГ?

Само аз ли съм с този проблем? Някой друг да НЕ може да се регистрира в амазон аффилиейт от БГ?
 
С български адрес/телефон съм си. Имаше преди време една форма, която трябва да се им се попълни когато си извън УСА. След това ще ти пише:
  • Current Tax Status:Completed
 

Горе