Анкета за демографска информация

hristu

Member
За да знам какви реклами да показвам, трябва да разбера какви хора ще ги гледат - нали така ? Имам celebrity gossip сайт, с много трафик, но с малко click-thru ratio и с малко проходи. Искам да показвам affiliate реклами, които ще са съобразени с посетитилите ми .. но как да разбера какви са ?

Едната идея, която имам е за анкета, която ще се отваря с inline-popup след като изтече средното време, което посетитерлите прекарват на сайта. Така няма да досаждам на всички, а само на тези които решат да поостанат ;) Целта на анкетата е да разбера информация, която, ще ме насочи към правилния избор на реклами. До тук добре ... само дето не знам какво точно да ги питам ;) Очевидното е "какъв пол сте" и "в коя възрастова граница сте". Какво друго може да ги питам, така че от информацията, която получа, да мога да се насоча по-добре към избора на реклами.
 
по добре пусни една анкета отстрани в сайдабра някъде отгоре това е много дразнещо да изкаща а и малко хора ще им се занимава да попълнят повече от един въпрос и ще му бият хикса....

Затова питаи ги само един въпрос след седмица 2 го смени с втори
първо ги питаи за пола после за възрастова група това е достатъчно

след това
може да ги каво обиат да пазаруват оналин

техника, сувенири дрехи с няколко избора

....

Аз така бих го направил но не съм голям специалист в демогравските проувания
 

Горе