Арестуват организатори на Facebook събития?

Test

Well-Known Member
Току що казаха по бТВ, че са арестували двама във Варна, които доколкото разбрах са били издирени като организатори на протестни събития във Facebook или нещо от тоя род. Това ми се струва малко деветосептемврийско поведение. Тая новина ми навява асоциации за портрети на Тодор Живков, концлагери, цензура и други комунистически неща. Абе опозиция на сегашната власт не бяха ли комунистите, че вече започнах да се обърквам кой кой е и по какво се различават едните от другите?
 
От: Арестуват организатори на Facebook събития?

Ей мама му стара, ББ падна право в капана на БСП.

Отначалото нали уж бяха с хората, не биеха никой, не арестуваха... И опозиция почна да ги плюе, че не правели нищо и ГЕРБ за да ги опровергаят тръгнаха срещу хората. И сега ще изядат банана на изборите. Опозицията ги боли фара за мира в държавата, въпроса беше да накарат ББ да пусне полицията срещу хората и успяха...

Адски глупава постъпка... ама да са мислили...
 
От: От: Арестуват организатори на Facebook събития?

Ей мама му стара, ББ падна право в капана на БСП.
Май точно това стана. И този концер в Бургас, на който са били по време на събитията. Направо ги пиши бегали тези избори. :)

Много лошо политици, даже не успяха да го отиграят като хората.
 
От: Арестуват организатори на Facebook събития?

Още вчера казаха, че Явор Колев и екипа му са налазили сериозно социалните мрежи, ама си мислех, че е само за да наблюдават къде и кога ще има протести. Не предполагах, че чак такива неща ще правят.
 
От: Арестуват организатори на Facebook събития?

А не е ли двойна тривръкция?

Още си спомням оня случай с клипчетата...ония черните, където бб уж ако го избереш него избираш костов и тн мазгочи дет беха. А после се оказа, че е двойна тривръкция - сам си ги беше пуснал, щото мозъците-съветници са знаели много добре, че реакцията ще е обратна... еййй тия дават повече пари за сценаристи, псохолози и връткалници, отколкото за мангалитетите...не ги е срам, а кой ще гласува аааааа - убаво да внимават тоя път, че бизнесо с гласуванките мое се издъни :)
 

Горе