Първо искам да си призная, че тази идея ми хрумна благодарение на колегата от форума saitbg.com и неговата тема за Блог за статии с екстри, т.е. идеята ми е копирана. Позволявам си да я пусна, защото не му се явявам конкуренция, поради факта, че моят сайт е с английски контент.
И така. Това, което предлагам аз е следното:
1. Вашата статия се добавя в няколко големи социални мрежи - Digg, Stumbleupon, Delicious,Folkd,Linkedin. Добавянето на всяка една статия ще става ръчно от мен. Възможно е да увелича списъка на социалните мрежи до 10-15 след време, ако нещата вървят.
2. Авторите на първите 50 статии изпратени в моята директория ще получат по 1 лев на статия. Това е защото съм заделил ограничен бюджет. Знам, че на някои ще им прозвучи смешно, но все пак е нещо. Плащането ще стане щом бъдат достигнати 50 статии в директорията. Тогава ще направя преброяване на статии на съответния автор, и той ще си получи парите.
3. След достигане на броя на платените статии, авторите им ще получават безплатен събмит в горепосочените социални мрежи в продължение на 2 месеца.
Какви са моите задължения?
1. Да събмитна статията ви в рамките на 5 работни дни.
2. Да ви изпратя пълен репорт с линкове от социалните мрежи.
3. Да ви изпратя заработеното възнаграждение при достигане на 50 статии.
Какви са изискванията ми към вас?
1. Да изпращате статии със 100% уникално съдържание.
2. Статиите да не съдържат съдържание за възрастни, съдържание с религиозна насоченост или съдържание, което проповядва омраза към когото и да било.
3. Да не слагате повече от 2 анкор линка на статия.
4. Минималната дължина на статиите е 300 думи.
Въпросната директория е: http://interestingarticles.eu/
Сериозен недостатък на директорията е, че все още няма ПР. За сметка на това съм готов да работя тя да получи ранк от Гугъл.
И така. Това, което предлагам аз е следното:
1. Вашата статия се добавя в няколко големи социални мрежи - Digg, Stumbleupon, Delicious,Folkd,Linkedin. Добавянето на всяка една статия ще става ръчно от мен. Възможно е да увелича списъка на социалните мрежи до 10-15 след време, ако нещата вървят.
2. Авторите на първите 50 статии изпратени в моята директория ще получат по 1 лев на статия. Това е защото съм заделил ограничен бюджет. Знам, че на някои ще им прозвучи смешно, но все пак е нещо. Плащането ще стане щом бъдат достигнати 50 статии в директорията. Тогава ще направя преброяване на статии на съответния автор, и той ще си получи парите.
3. След достигане на броя на платените статии, авторите им ще получават безплатен събмит в горепосочените социални мрежи в продължение на 2 месеца.
Какви са моите задължения?
1. Да събмитна статията ви в рамките на 5 работни дни.
2. Да ви изпратя пълен репорт с линкове от социалните мрежи.
3. Да ви изпратя заработеното възнаграждение при достигане на 50 статии.
Какви са изискванията ми към вас?
1. Да изпращате статии със 100% уникално съдържание.
2. Статиите да не съдържат съдържание за възрастни, съдържание с религиозна насоченост или съдържание, което проповядва омраза към когото и да било.
3. Да не слагате повече от 2 анкор линка на статия.
4. Минималната дължина на статиите е 300 думи.
Въпросната директория е: http://interestingarticles.eu/
Сериозен недостатък на директорията е, че все още няма ПР. За сметка на това съм готов да работя тя да получи ранк от Гугъл.
Последно редактирано: