Атуална афилейт платформа с висок процент работеща с България

biaaro

Well-Known Member
Покрай историята с вируса, ми остана малко повече време и ми се появи желание да тествам една стара концепция, събираща прахоляк в архивите. В тази връзка кои са актуалните платформи, които се ползват в момента и работят с България. Примерно за продажба на дигитални продукти и др. такива. Може и за продукти, без хапове и неща на границата на законното.

Малко съм изтървал тенденциите с афилейт маркетинга, има няма 10 години :), тъй че какво е новото? Преди беше супер лесно, две платформи и толкова, ама сега си е океан и малко трудно се ориентирам в бъркоча от информация.
 
Доколкото съм запознат Грабо, и още май две бяха за бг - профишер и още една, която в момента ми изскочи от главата. Но дигитални реално може и да си афф. на някой хостинг. Не зависи ли от трафика ти преди всичко. Или първо ще си намериш продукта, после ще си отсяваш трафика за него?
 
Малко съм го написал двусмислено явно :) Нямам предвид платформи за България, а платформи, които одобряват от България. Платформи тип кешбърнърс, генбукс и от този род, но със смислени продукти. Основно за трафик от щатите.
 

Горе