Афилейт сайт

ST-1

Active Member
Здравейте,
Може ли някой да ми даде "нормална "оферта за изработка на афилейт сайт или да ми препоръча фирма/човек . Идеята е каталог с продукти на различни фирми , на които продукти просто да може да се сложи директен линк към търговеца. И моля, дайте адекватни оферти, направих запитване към няколко фирми ,които явно или са гладни или се опитват като адвокати да ми кажат колко било трудно делото.

Ще споделя за изработен сайт преди 5 години който ми струваше 350 лв . Онлайн каталог на фирми , който ми донесе за 1 година 34000 чиста печалба. Към всяка една фирма след това можех сам да си добавям препратки на където си поискам, квото категории искам, и прочие ,беше на wordpress ,като си пишехме и описанията за сео-то . Искам основата ,от там на там аз ще си довям категории, продукти ,бутони и прочие .

Не очаквам оферта за 350 лв отново след 5години, но и оферти от 3000,5000 та даже и 18000 са абсурдни за нов сайт . Няма проблем ако се избере и безплатна тема от wordpress например ,стига тя да ми върши работа. Единственото което ме интересува е сайта на продукт 1000 например да не почне да зарежда по 1 Мин.
Пишете на лично за оферта, или ако нещо не е ясно по отношение на запитването ми .
 

John Galt

Well-Known Member

Blinky

Owner
Иначе колко ти е отделената сума, защото от това зависи кой за какво може да хванеш. Все пак и двете страни трябва да са наясно за какво се работи. Честно казано 3-5К си е много. Но какво точно се иска в задачата? Дай някакви параметри и детайли и сигурно ще успееш да намериш някой тук. И не само тук, ако е добра сумата, ще има и други желаещи да ти го изградят. ;) Дори и с примерни сайтове няма да е зле да започнеш. ;)
 

Green Bars

Well-Known Member
То тия продукти как ще ги вкарваш в сайта, ще импортираш фийдове ли, или ръчно ще набиваш продуктите. За колко различни видове категории продукти говорим, какви филтри ще има и тн. Цената наистина може да скочи и до 5к лева, много зависи какви екстри ще искаш към сайта
 

ST-1

Active Member
Бях написал един роман ама го изтрих да не обидя някой. Написал съм ясно и точно ,и имам оферти още вчера след запитването . Благодаря
 

contra

Well-Known Member
Ако това е пълното задание, офертата ми е 350 лв; време за изпълнение - 15 дни. Трябва ми само мейл адрес + кликане на активационните мейли, като пристигнат.

Ще изглежда семпло и прилично, оптимизирано за кликане по афф линковете, с админ панел за удобно въвеждане. Хостнато безплатно в голяма облачна компания. Бройката продукти е нерелевантна - ще зарежда еднакво бързо при 1 и при 1000 продукта.

Плащане - накрая.

ПС: не се бъзикам
 

bobby2w

Member
Нормално е цената да е висока за афилиейт сайт, отделно трябва да се отделят и пари за поддръжка. Пробвай с ниска цена обаче ако не си доволен от функциалността и се наложи пак да го правиш и губиш пари + време, не се сърди на никой освен себе си ;) Успех в начинанието!
 

bobby2w

Member
Нормално е цената да е висока за афилиейт сайт, отделно трябва да се отделят и пари за поддръжка. Пробвай с ниска цена обаче ако не си доволен от функциалността и се наложи пак да го правиш и губиш пари + време, не се сърди на никой освен себе си ;) Също така, не си мисли, че с 1 изграждане ще стане, иска много сериозна поддръжка това нещо, което тря струва сериозна сума на месец според мен! Все пак, целта ми не е да убивам мечти така, че ако успееш евала. Успех в начинанието!
 

Горе