Афилиейт система за BG сайтове

dancho

New Member
Здравейте,
бих искал да попитам дали някой знае афилиейт, който е подходящ за бг сайтове

да е различен от easytrader.bg
neogen.bg - тези мисля, че много лъжат в кликовете, които отчитат

Става въпрос за сайтове с образователна насоченост и са на български със по 1000 посещения дневно.

Ако може афилиейта да е чужд мисля, че ще ми свърши по-добра работа.
 
Здрасти отново, dancho. Еми първо да кажа че аз лично не броя easytrader.bg към сайтовете с които ще направиш някакви пари, Второ -

neogen.bg - тези мисля, че много лъжат в кликовете, които отчитат

Еми то какво да кажа по въпроса - не си избирай такива сайтове които третират webmaster-ите като нещо незначително и ги мятат за резултатите, които те знаят. Така лъжат себе си в краяйна сметка - лъжат че са добра програма.

А сега по въпроса ти: Явно си търсиш нещо в Education пазара. Обаче какво по точно? За коя област искаш да промотираш? Маркетинг, Икономика, Изкуство....и.н.? Какви продукти те интересуват: Ebooks, Курсове, Software... и това е хубаво да знаеме.

Ч!Чао за сега и чакаме отговор от тебе. :)
 
Здравей Blinky,
вапроса е такув афилиет, от който могат да се печелят реални пари, а не като споемнатите, от които на ден от 1000 посещения дневно падат по 50 стотинки, което меко казано е смешно и ако сам си мислел, че ще изкарвам по толкова пари не бих си губил времето.

Ами сайта ми е най-вече за хора между 10-18 години и е с образователна насоченост - информация за животни, приказки, математика дори и за кандидат-студенти.

Ако ми помогнеш ще съм ти благодарен.

Да кажем защо gbg, abv, dir.bg и други големи сайтове не ползват
easytrader.bg, neogen.bg, exchange.bg ?

отг.
Защото са ташак.

Но сайтове с по 1000 посещения дневно трудно си намират рекламодатели и няма начин да не се използват афилиейти
 
Еми можеш да провериш дали ADsense ти върши работа за сайта и. Ако имаш секция за Маркетинг или Онлайн бизнес можеш свободно да аднеш тези програми: MarketingTips, а за дипломи онлайн тези: DirectROI - тези програми се ползват с голямо доверие и са наистина коректни със свойте афилиейти, те знаят че webmaster-ите са най-важнота за техният бизнес - мотора им. А тези които не го оценяват - няма да ги бъде много време на пазара.

За други не се сещам има много не мога да ти кажа дали пращат и са коректни с афилиейтите си. Това е за сега, ако има нещо - питай тук. :)
 
С този български трафик направо незнам какво да ти препоръчам

иначе тук може да прочетеш едно актуално мнение ( на един месец ) за адсенс на български сайтове все още ситуацията не е променена ..

виж какво казва AdSense BG

http://forums.bgdev.org/index.php?showtopic=17587&st=20
 

Горе