А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

@redrum -

"Чел ли си спомените на ген. Стоян Стоянов, как американски изстребители пикират и разстрелват мирни граждани" - ти другарю, чел ли си собствената си история, да видиш, как същата година по заповед на Русия комунистите избиват 40 000 мирни граждани. Не 30, не 40, не 4000, а 40 000 за първите 1 2 години, и още стотици хиляди минали през лагерите на смъртта.


Американците са убивали цивилни във вражеска държава. Руснаците са ни накарали да се избиваме помежду си. Комунистическата шайка е унищожила цялата ни интелигенция, откраднала е цялото имущество на народа ни и го е поробила.

Руснаците ни поробват за 50 години,а ти ми ревеш, че САЩ са бомбандирали 5 пъти и са си заминали.




Бягай запали свещичка на паметника на Съветската Армия дето са ни "освободили" 46та.
 
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

Максе, банкерите от САЩ спонсорират болшевишката революция и създават СССР. Благодарение на тях СССР побеждава Германия и съответно нас. Всичко, което са направили болшевиките е американски плод. И не ми говори за руснаци, защото ръководителите на болшевиките не са руснаци, а руският народ е най-големият потърпевш от тоя социален експеримент направен с американски пари.

- Комунистите са правили големи гадости, но вече комунисти няма. СССР се разпадна, ти да не би да живееш назад във времето? Русия не е комунистическа държава.
- За 23 години под американско крило България се обезлюди с над 2 милиона българи прогонени от демократите американски лакеи. Верно, комунистите избиха цялата ни интелигенция, или поне по-голямата част. Децата им, проамериканските демократчета, мъже на партийни секретарки и прочее, направиха такава свинщина, че комунистическите приличат на детска игра. Над 2 милиона души ги няма, България се превърна в кенеф, всичко е съсипано, природата ни е бетонирана.
- Ако продължаваме така, просто след 50-100 години ще изчезнем физически, точно както и повечето държави от Европа.

Казах ти, бягай да се лезбиш с чичото на Радан Кънев. Нали той ви е новия идол. Първият политик от парментарно представена партия, който официално обяви подкрепата си за парада на содомистите в София, може да си горд.

Руснаците ни поробват за 50 години,а ти ми ревеш, че САЩ са бомбандирали 5 пъти и са си заминали.
Я кажи умник. След като съветите ни бяха поробили, имаше ли техни военни бази на наша територия? Щото американски има. Съветите може да са ни държали в зависимост, но НАТО и САЩ са ни окупирали. Преид 89-та имахме най-мощната и добре екипирана армия на Балканите, сега имаме армия, която е фактически ликвидирана.
 
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

И кво ? Ревеш 2 реда срещу комунистите, после 2 реда ревеш колко много били направили комунистите.


Личи си на къде биеш.


Русия още е комунистическа държава с фасадна демокрация. Русия няма нищо общо с демокрацията и страните от европейски тип. Най-важното Русия не е загърбила имперските си интереси и не е спряла пряката си намеса в чуждите дела.
Русия всячески се опитва да ни командва и извива ръцете. 30 години се опитва да ни натресе АЕЦ Белене, продава ни най-скъпия природен газ и петрол в ЕС и всячески ни манипулира. Като не клякаме ни спират доставките на газ зимата и щем нещем правим каквото ни кажат. Русия си имам БСП и множество медии в България. Изобщо България никога не е напускала орбитата на Русия, а ти ми се пениш как САЩ са ни прецакали...


"- За 23 години под американско крило" - България не е под американско крило. На американците не им пука за България особено. Никога не са се намесвали пряко. Никога не са ни защитавали, не са ни давали заеми и не са имали претенции.

България се обезлюдява понеже 45 години комунизъм еб@ мамата на тая държава. Всичко фалира накрая, хората изгубиха спестяванията си и довчерашните комунисти станаха новите капиталисти. Днеска ни управляват 3то поколение комунисти , ти ми викаш, че САЩ са ни виновни. Утре ще се събудиш в държава пред финансова катастрофа след 45 + 20 години управление на БКП и производните и (БСП, НДСВ, ГЕРБ, АТАКА) и ще ми кажеш, че САЩ са ни виновни. Ебаси логиката вадиш....
 
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

Не, пак не схващаш. Комунистите са направили много против нас, обаче демократите са направили в пъти повече от комунистите. Демокрацията и комунизмът са едно и също нещо, като съвремената демокрация е на практика мутирал комунизъм. Забележи, че не ти говоря за икономическата система, а за обществената. Между двете неща има разлика, като върл десебар трябва да го разбираш, нали се пишеш икономист. Всички демокрации са фасадни и с тоталитарен характер, ако не им играеш по свирката. Деморкацията на практика е неосъществима утопична система. Пряката демокрация е известна като анархизъм. Всичко друго е "фасадно". Онзи ден излезе информация за подслушванията на ЕС от страна на американците, това ли е демокрацията, това ли е ненамесата в чужди дела?

Русия разбира се си гони интересите, проблемът не е в нея като държава, а в нашите пишман политици, които ти незнайно защо наричаш комунисти. Не ми е известно комунизмът да се предава по наследство, макар и някои да твърдят такива неща. Комунизмът е политическа идеология, която от над 20 години не съществува в действие. Управляват ни проамерикански настроени капиталисти. Приемственост между двата враждуващи лагера винаги е имало и децата на партийния елит са учели на Запад.

ОБАЧЕ, българският преход беше проектиран от американски специалисти. Любимците ни на социални помощи са с пряка протекция от страна на американците, които се държат все едно са на сафари и обикалят по гетата да изучават толерантността. Това кога го е правил руския посланик? Въобще чувал ли си да е давал съвет на някой, мнение за това как трябва да се ръководи България? Не ни били давали заеми, а къде е базирана МВФ, да не би на Марс?

България се обезлюдява благодарение на демокрацията. Комунизмът еба мамата на държавата, но демократите направо и отрязаха главата.


==============

Предлагам да спираме с оффтопика. Темата е за Сирия и Асад.
 
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

Опа : ))
Доста набъбнала темата за ден-два.

Идеята на това, което реших да правя е просто да слагаме факти и истини, а уж в тоя форум глупави хора няма - всеки ще проумее как всъщност стоят нещата.

Сигурено сте чули по новините за протестите в Египет. По-голямата част от народа, да не кажа всичките искат свалянето на президента Морси, който пък е пионка на Обама и западните интереси. Онзи ден армията му даде ултиматум от 48 часа да слезне от власт доброволно, а той отказа. В момента тече държавен преврат. Армията е на страната на гражданите, а генералите по телевизията казаха, че застават твърдо зад египетския народ и няма да обслужват чужди интереси.

- - - - - - -

"In a statement that was headlined “The Final hours,” Egypt’s high command said on Wednesday that the army was ready to sacrifice blood to defend the Egyptian people against “terrorists or fools” as the death toll mounted in protester clashes.

The post on the official Facebook page of the Supreme Council of the Armed Forces (SCAF), headed by armed forces chief General Abdel Fattah al-Sisi, said: "We swear to God that we will sacrifice even our blood for Egypt and its people, to defend them against any terrorist, radical or fool."

The statement was issued three hours after Mursi gave a televised address to reject an ultimatum from Sisi that he share power with his opponents or face a military solution by 5 p.m. (1500 GMT).

A military source said the statement made clear that the armed forces would not abandon their demands"

http://english.alarabiya.net/en/New...die-in-final-hours-as-death-toll-mounts-.html

- - - - - - - -

_cnnTop_ ‏@_cnnTop_ 1m

#news Deadly clashes at Cairo University: New video shows violent clashes at the University of Cairo between M... [link to DON'T_USE-THIS]

* хората на президента стрелят с бойни патрони срещу протестиращите граждани!

* Президентът е задържан от армията и е под домашен арест.

- - - - - - - - -

Интересен клип на който се вижда президентът Морси как държи флаг на FSA /free syrian army/, а в другата - египетското знаме. (FSA са терористите, които се опитват да свалят сирийският президент Башар Асад) >> Следвайки най-обикновената логика, разбираме, че сегашният президент е марионетка на Обама, ЕС и Израел, защото те самите също подкрепят терористите от Ал Нусра и FSA.

[video=youtube;QnM1BQZhxcI]http://www.youtube.com/watch?v=QnM1BQZhxcI[/video]

- - - - - - - - -

Клип от протестите против президента, т.е. хората, които искат да бъде свален от власт. » http://www.liveleak.com/view?i=28f_1372805002

- - - - - - - - -

http://directorblue.blogspot.com/2013/07/15-photos-from-tahrir-square-protests.html - Много интересен блогърски пост със снимки показващи настроението на хората в Египет.

Ето няколко снимки от там:

130701-obama-egypt-010.jpg


130701-obama-egypt-054.jpg


130701-obama-egypt-051.jpg
 
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

Сега и слепец може да разбере кому е изгодна "реформата", а всъщност ликвидирането на Българската армия, която бе извършена под зоркото око на НАТОвци.

Мога да кажа само - БОЙ по мръсните ислямистки свине Мюсюлмански братя! САЩ - официални спонсори на международния ислямски тероризъм.
 
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

Пак великите сили решават съдбата на милиони
Има преразпределение на сфери на влияние
Но това е игра с огъня, защото има подклаждане от едната страна на религиозния свят и от там може да тръгне искрата за нова световна война
Войната на цивилизациите, може да да се окаже реалност
Или това се цели
Пак отива към теория на конспирациите, но си ебало мамата и не се знае де ще свърши тоз пожар
 
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

BBC Arabic - Army informs Morsi that he is no longer president of Egypt

Russian Market‏@russian_market1 min
All Egyptian airports closed down - Egypt State TV (via @ChangeInLibya)

Russian Market‏@russian_market2 min
BREAKING: Mohammed Mursi no longer in power, State newspaper reports -CNN (via @RodrigoEBR)

* Морси получава забрана да напуска Египет. / не съм сигурен тва дали е потвърдено /
 
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

Какъв удар по египетската демокрация :-o:lol:
 
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

Морси паднал?!?
Ама Сирия?
 
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

BORa1NyCMAANPib.jpg:large


Египет празнува свалянето на президента. : )

zerohedge‏@zerohedge1 min
SEESI SUSPENDS CONSTITUTION
- Армията отмени конституцията, която беше напълнена с умопомрачителни закони ощетяващи Египет.

.... Кога ли ще стане това и при нас? ..

#Egypt's Sisi: Constitution suspended, early elections, head of Constitutional Court will run the country until election of new president
 
Последно редактирано:
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

Египет да не се окаже по свободен режим от България
У нас няма как да стане това
Армия нямаме, нямаме и реално разделение на властите
Децата и внуците на партизаните управляват и нямат намерение да се отказват от властта без бой
Нашта работа е май по-завързана, като се има и предвид големите русофилски, американофилски и всякакви други без българофилски настроения, напрао си е заеби... всяка надежда за спасение
Вечният васал, в тази или онази сфера на влияние
 
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

.... Кога ли ще стане това и при нас? ..

След още едно поколение...
 
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

Египет да не се окаже по свободен режим от България
У нас няма как да стане това
Армия нямаме, нямаме и реално разделение на властите
Децата и внуците на партизаните управляват и нямат намерение да се отказват от властта без бой
Нашта работа е май по-завързана, като се има и предвид големите русофилски, американофилски и всякакви други без българофилски настроения, напрао си е заеби... всяка надежда за спасение
Вечния васал, в тази или онази сфера на влияние
Нямаме армия, но имаме ядящи пици полуфабрикати за 25 лв надница. Това е постижение на българската демокрация и общество, след 89':)
Щях да кажа, че за това е виновно просветното министерсто, но паплачта от клипа е 20+ минимум години, значи са закачили и от социалистическата просветна система:). Изглежда се израждат и са на принципа - ''Аз съм гъзар-посерко, обаче ти можеш да ме надминеш'':)
 
От: От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

Нямаме армия, но имаме ядящи пици полуфабрикати за 25 лв надница. Това е постижение на българската демокрация и общество, след 89':)
Щях да кажа, че за това е виновно просветното министерсто, но паплачта от клипа е 20+ минимум години, значи са закачили и от социалистическата просветна система:). Изглежда се израждат и са на принципа - ''Аз съм гъзар-посерко, обаче ти можеш да ме надминеш'':)
Да, ама с посерковци не се прай революция
 
От: От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

Да, ама с посерковци не се прай революция
Ами тогава им купуваш двупластова тоалетна хартия и ставаш втория Алекс Стамболийски..или нямаш топки да поемеш подобен ангажимент? Ако нямаш топки, то за това хората са измислили и форумите, в крайна сметка де:mrgreen:
 
От: От: От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по све

Ами тогава им купуваш двупластова тоалетна хартия и ставаш втория Алекс Стамболийски..или нямаш топки да поемеш подобен ангажимент? Ако нямаш топки, то за това хората са измислили и форумите, в крайна сметка де:mrgreen:
Имам топки, мой човек. Винаги съм заставал за Българското.
Ако зависи от мен, всички неравностойни договори с други страни, ще ги анулирам!
Няма Русия, Америка или Европа!
България трябва да си гледа своя интерес и да се държи като равностоен партньор на международната сцена.
Щото, България е най-старата европейска страна и заслужава уважение!
Панимаеш?!?
 
От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по света.

@redrum - демокрацията е една от няколко основни съставки за това да бъдем нормална европейска държава. Другите са пазарна икономика, върховенство на закона, разделение на властите и тн...

Не сме европейска държава, защото още ни управляват комунистите и производните им.

БКП си смени името и стана БСП. Нищо друго не се промени особено. Същите хора са си там. По-старите се пенсионираха просто.

Нека видим хронологията:

До 97 - 1 година що годе дясно управление.

97- 2001 - дясно управление.

2001 -2005 - БСП , НДСВ, ДПС.

2005-2009 - БСП, НДСВ, ДПС.

2009-2013 - ГЕРБ

2013 - ... БСП, ДПС.


Та какво излиза ? 5 години дясно управление, всичкото друго време комунистите и производните им партийки.
ГЕРБ не е дясна партия. Десните партии не НАЦИОНАЛИЗИРАТ частните пенсионни фондове.


И какво излиза ? 45 години БКП + 7 години БСП +5 години дясно управление + 12 години БСП и производните и.

Колко години дясно управление се събират след 46та ? - 5 !!!!
Колко години кумунисти и производните им партии - 62 !!!

Но неее. Това е конспирация на САЩ. Демокрацията ни еба мамата, не комунизма.

Българския преход е дело на българските комунисти, които управляваха и все още управляват страната.
Източването на активите на предприятията стана когато комунистите бяха на власт.
Огромното задлъжняване стана когато комунистите бяха на власт.
Хиперинфлацията и кредитните милионери станаха, когато комунистите бяха на власт.
Унищожаването на икономиката и армията стана, когато комунистите бяха на власт.

Кой направи "Масовата приватизация" - комунистите.
Кой изкупуваше предприятия и бонови книжки - единствените които имаха пари - комунистите и поставените им лица.
Кой създаде ВИС, СИК и производните им ? Същите тези другари.
 
От: От: От: А сега нещо сериозно - Истината, за това както се случва в момента по све

Имам топки, мой човек. Винаги съм заставал за Българското.
Ако зависи от мен, всички неравностойни договори с други страни, ще ги анулирам!
Няма Русия, Америка или Европа!
България трябва да си гледа своя интерес и да се държи като равностоен партньор на международната сцена.
Щото, България е най-старата европейска страна и заслужава уважение!
Панимаеш?!?
Панимаю:). Давам ти веднага зелено, защото не ме изхейти на закачките, които ти пратих, иначе ще те цитирам" Няма Русия, Америка или Европа!
България трябва да си гледа своя интерес ". Приятел, България е малка държава и няма сценарий, който да гласи - ''Аз съм независим и не ме интересуват геополитическите интриги''. Дали СССР, дали сегашното робство ЕС, то винаги ще има големи, които да дърпат конците на малките, а те своевременно да протестират пред Народното Събрание за оставка:). Надявам се да си ме разбрал, какво имам на предвид:)
Едит: Coolice НСБОП-А e отнел права да се дава реп в този раздел:mrgreen:
 

Горе