БГ мама се била разцепила???

От: БГ мама се била разцепила???

Интервюто на stoineff е доста добро. Всъщност рекламите не са лоши, стига да не са повече от всичко останало в 1 сайт :) Късмет на инициативата и дано да потръгне на новият форум.

Без реклами, или някаква форма за самоиздръжка не може. Ако намерят оригинален начин да да монетизират сайта няма лошо също. Ако имах такъв форум бих поканил различни експерти (Сексолози, логопеди, психолози, педиатри и т.н), които да му дадат и експертна насоченост и по - голяма тежест. Освен това всички знаем, как се държат жените като стане дума за разпродажби, намаления, бижута, добри фризьорски и козметични салони, СПА и т.н. В случая не виждам проблем да се издържат по доста начини.
 
От: От: БГ мама се била разцепила???

За, нищо братле! Иначе и аз им пожелавам да се развият, и да минат другите даже, а интервюто го мернах при тях в темата им от снощи и викам я, да те изпреваря :p
Благодарско, брат! Постарах се! Админката също, бързо и коректно отговори на въпросите... Честно казано ми се иска новия форум да се развие и да стане силен. Както някой преди мен в темата писа - жените са грамотни и предприемчиви.. мисля, че могат да генерират много добри идеи, а са и работоспособни. Стискам силно палци да се наложат и да се съберат силни и креативни мами, които да дадат нов изглед на родното уеб пространство.
 
От: От: Re: БГ мама се била разцепила???

Благодаря :) За guest blogging мисля, че споменахме, че ще се радваме, ако някои от тукашните потребители, които имат да споделят нещо интересно, се включат.

Предложил съм им банер реклама при мен, но уви нямам отговор
 
От: БГ мама се била разцепила???

Аз сега писах на @УФСЪ, ако има желание, мога да предоставя статии за образование, срущу някой друг линк. Може освен статиите да им предоставя и линк от мой проект, тъй като имам доста голям интерес да публикувам там, а ако стане легално, ще е супер.
 
От: БГ мама се била разцепила???

Честито на всички Предприемачи /включително и мен/ които се превърнахте в мамита, как може толкова много постове - все едно сте във бг мама или в алтернативната бул мама! То четене, четене и пак четене, а страниците се увеличаваха и увеличаваха .... и за какво да нищо.... Загубено време както се казва приятели.

Според мен всяко чудо за три дни. След известно време всеки ще е забравил за случката включително и новият форум
- първо - новия форум копира съдържанието на стария, което означава че на първо време ще гушне букета връчен от Гугъл
- второ - посещенията в бг мама според данните за последните дни от gemius.com, не е паднал въобще, даже спрямо послединте дни е бил по-голям, защото много хора които не са ползвали бг мама, след скандала влизат за да го видят "коу ту нещо като онуй нещо"
- трето - дори и да се доверят на алтернативата, то точно след 1 година ще станат алчни или ще го продадат и ще сложат и те страшно много реклами
- четвърто - дори да направят 100 000 регистрации за 3 месеца в новия фарум, колко от тези хора ще влизат всеки ден или седмица ... в момента има много направени регистрации просто за да видят алтернативата, да се запишат и запазят никнеймовете си.
- пето - бг мама ще си запази трафика, защото е на челни позиции в гугйл, а от там и много нови регистрации, така че този отлив на потребители ще се запълни с нови
- шесто - очаквайте в съвсем скоро време да направян нов дизайн които да откликне на нуждите на потребителите /ресурс имат и то голям за разлика от новия хорум коино няма никакви приходи / - милионите няма да се загубят ей така я.

П.П
новия дизайн е ужасен на бг мама, а други форуми на тази тематика има така че може би те ще спечелят повече отколкото новият сайт бул мама / много тъпо име - да вземете да го смените /

но времето ще покаже дали бг мама ще си остане бг мама, аз лично не харесвам как се случват нещата там и модераторите са :cry:
 
Re: От: БГ мама се била разцепила???

Благодарско, брат! Постарах се! Админката също, бързо и коректно отговори на въпросите...

Браво на теб за труда. Интервюто е пълна боза - тая кифла идея си няма какво прави или иска. Клишета и пак клишета. Няма да позволяваме това, няма и онова - еми те и бгмамите не позволяват.
Тоя форум - ако изобщо запали (не виждам огромен наплив след статии на 1ва стр на капитал и 24ч) ще бъде поредния краварник. И ако запали малко повече - ще се напълни с реклами като другия - въпрос на време.
 
От: Re: От: БГ мама се била разцепила???

Браво на теб за труда. Интервюто е пълна боза - тая кифла идея си няма какво прави или иска. Клишета и пак клишета. Тоя форум - ако изобщо запали (не виждам огромен наплив след статии на 1ва стр на капитал и 24ч) ще бъде поредния краварник. И ако запали малко повече - ще се напълни с реклами като другия - въпрос на време.

Много тъпо изказване. Прилича ми на завист!

п.п. както и горното. но времето ще покаже.
 
Re: От: Re: От: БГ мама се била разцепила???

Много тъпо изказване. Прилича ми на завист!

Дреме ми на кво ти прилича. Това са фактите....
 
От: БГ мама се била разцепила???

Както казах времето ще покаже, но това не ти дава основание да ги обиждаш. Изказването ти беше просташко.
 
От: БГ мама се била разцепила???

... и модераторите са :cry:

:confused: Подробности може ли, че ми е интересно 8)

А за монетизацията - момичетата са се травмирали от реклами и искат да си починат, а вие пак само това им дуднете - реклами, та реклами. Да се освестят първо, да си изяснят концепцията и да направят нещо хубаво и стойностно. Рекламите са най-лесното.
 
От: От: БГ мама се била разцепила???

:confused: Подробности може ли, че ми е интересно 8)

А за монетизацията - момичетата са се травмирали от реклами и искат да си починат, а вие пак само това им дуднете - реклами, та реклами. Да се освестят първо, да си изяснят концепцията и да направят нещо хубаво и стойностно. Рекламите са най-лесното.

Стойностно е ако носи пари, иначе е само хубаво.
 
От: БГ мама се била разцепила???

А после казвате, че жените сме били меркантилни :lol:


Няма нищо общо с това кой какъв е. Дори любимия на всички Фейс същватвува само защото изкарва пари. В момента когато това спре няма да го има. Никой не прави нищо в полза роду
 
От: БГ мама се била разцепила???

А после казвате, че жените сме били меркантилни :lol:

Не е това, а реализъм. Ако гониш високи цели имаш и високи разходи. А тук няма приходи, които да го покрият. Напълно съм съгласен с казаното по-горе относно няколкото точки.

Гледам няколко души опитват да хванат от тук тази вълна, ама до колко има смисъл е друга тема.

А и тази тема започва да омръзва. Дойдоха няколко дами, които за щастие се оказа, че знаят как да се държат нормално, а там си останаха другите, които им е под достойнството да идват тук, ама като гледам не спират да четат...АКо трябва да съм честен, темата тук се надявам да остане една от малкото в подобен стил, а именно - много приказки за нищо.
 
От: БГ мама се била разцепила???

Абе вие как ги съветвате "горките", ама кат гледам се справят в пъти по-добре от нас :D
 
От: БГ мама се била разцепила???

30к поста за една седмица не е като да няма активност:). Аз на мястото на админите на новия форум не бих сложил до пролетта никакви реклами, ще наблягам на качествени теми и привличане на повече ''отцепници:). В момента е важно да се задържат ''дезертьорите'' от другия форум и яко анкети - нов подфорум, питай аудиторията, промени в дизайна - питай аудиторията. Така ще се чувстват важни и набързо ще забравят старото гнездо за раздумки:). Вербувате най-агресивните ''стари'' потребители (ама не като Гестапо), покрай промените и ги правите модератори на подфорум:twisted:. От там би трябвало и те да дръпнат своя си кръжок от съфорумки към вашия форум.
НАСТАНА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО:!:
 
От: БГ мама се била разцепила???

Абе вие как ги съветвате "горките", ама кат гледам се справят в пъти по-добре от нас :D

Е тук повечето са хиени искат да печелят и да научат нещо, а другото е форум за безработни домакини, които искат да споделят какво са яли и какво са си купили от грабо.
няма база за сравнение просто :)
 
От: БГ мама се била разцепила???

Ясно е какво ще стане! Ще има реклама - под една или друга форма, но ще има. Ако се развие потенциала - лакомията също е неизбежна. След някой друг период, ако форума процъфти или ще го продадат, или ще си печелят някои хора стабилно от него - и то много повече, отколкото са разходите за поддръжка, обаче претекста за наличието на реклами ще е факта, че админите нямат мъни да издържат сайта и затова са ад-нали реклами и след някоя и друга годинка живот и здраве, ако форума се развива с пълна пара, ще стане бая монетизиран.

Ако дотогава корпорейшъна не ги смачка или форума не западне.

Аз им пожелавам успех и да се развиват. Само времето ще покаже кой е прав и кой крив. :)

П.П.: Един съвет - сменете си темата - грозна е. Има много по-хубави теми (цветово имам предвид) за smf. Нещо розовко примерно - нека си личи къде е акцента. :)
 

Горе