БГ политическа партия спамер

nikoo11

Member
Ех ,тези избори !
Какво ли не правят партийте, за да се докопат до голямата власт.
В електронната си поща получавам по някой спам за уголемяване на ... , за готини ... мадами
и такива Повече
 
Ако аз им бях хостинг доставчик и бяха на сървър в чужбина директно щях да ги делна след като получех няколко оплаквания.... някои друг да е получил?

бтв не разбрах каде е получено писмото? Защото АБЖ май имаха някаква опция да си платиш за да изпратят писмо на всички с пощи там....
 
Ха ха ха. Много е яко това. Направо нямам думи. Аз лично не съм получавал такива спамарски истории, ама със сигурност ще ми стане яко антипатичет този който се допре до този метод за реклама в уеб пространството.

Представям си как това толкова "важно" писмо е между другите отнасящи се за чук чук и как да си видя "малкият пораснал". :lol:

Кофти методи имат някой, или просто конкуренцията е решила да им го върне лошо.
 
Само да не е станало това иначе аз не съм получил такъв спам

Inbox Link


Рекламна форма:

Текстов линк на първи ред в INBOX (пощенска кутия) на абоната
При кликване отваря страница на рекламодателя или писмо в Mail.bg (ако рекламодателят няма страница)
Максимален брой символи в линка – 75
Една от думите в линка може да бъде BOLD или ГЛАВНИ БУКВИ
“Етикет” пред линка – “Промоция”, “Оферта”, “Новина”, “Събитие” по избор на клиента

Не че ги защитавам но ми звучи супер нереално.... А и всеки с малко опит знае че с нежеланата поща предизвикваш отрицателна реакция и настроиваш хората су себеси...
 
мърлячи това ми е коментара.... а тези 50 000 лв които са ги изхарчили за да организират предизборни концерти, можеха да ги раздадът на домове за сираци и стари хора и да съобщат за това в новините.

" Ние не харчим за концерти и плакати а дарихме целият си предизборен бюджет на ...."

Такава новина би ме потикнала да гласувам за някои, а не някакъв глупав концерт......
 
И аз получих същото писмо което си е чист СПАМ, но след като разгледах законите видях, че все още не са приели закона за нежеланите съобщения.
 
coolice каза:
мърлячи това ми е коментара.... а тези 50 000 лв които са ги изхарчили за да организират предизборни концерти, можеха да ги раздадът на домове за сираци и стари хора и да съобщат за това в новините.

" Ние не харчим за концерти и плакати а дарихме целият си предизборен бюджет на ...."

Такава новина би ме потикнала да гласувам за някои, а не някакъв глупав концерт......

И мен би ме накарало да гласувам за тях, ако го направят. А пък и това за концерта си е таковало майката - като поканят Васко кеца, Азис и Китаеца, графа, и всички "ограбени" автори на стойностна музика. :lol: Абе всеки ще си изиграе картите както си знае, но се съмнявам че станат симпатични на аудиторията с изтърканите си предизборни кампании.
 
въвели ли сте си егнта в меил бг аз имам пощи там и нямам писмо и се чудя защо...


Ако може поснетеми го на лс да го разгледам за да мога да го коментирам :)


:idea: Всеки които е получил да такова писмо да натисне бутона реплеи и да им върне отговор с прикачена снимка по възможност bmp .....
 
Чудно ми е откаде са взели имеилите

на сайта на голямата партия има опция да подкрепиш някаква петиция

отдолу има чекбокс (едвам се вижда) които по дефулт е чекнат (което не е правилно трябва да е нечекнат). Желая да получавам още информация по темата.

та се чудя дали някои не е подкрепил нещо подобно да е забравил и сега се чуди защо получава.....

иначе това което показа Tsanko си изглежда като спам....
 
vitohol каза:
Имейлите са взели като са си платили. Тези наши български безплатни пощи могат да прадават както адреси, така и информация от дадени емейли. Възможно ли е да паднат толква ниско?

Да бате - възможно е. Тук е БГ, хората правят какво ли не за да се намажат на някоя партия, за да могат после да си вземат своето. да не споменаваме имената на тези фри и-мейл пощи за да не правиме реклама - ама си мисля че всички се сещаме, нали?

А аз искам да попитам на какви пощи са се получили дадените спам и-мейли? И ще видиме кой се е издънил. :roll:
 
Това според мен си е купуване на ред на емейли щом тук един сайт ми праща спам от тази партия която почва със с и завършва на дс , значи някой е платил на собственика когото познавам и знам , че има навик да праща емейли на потребителите които са се регистрирали . Предполагам ,че се свързват с големи сайтове и плащат или някой пр фирма им прави това зима базата данни а те само пращат .БСП плати адварс да излиза начело на всички търсения на бг партии а сдс пък спамва директно .
ЕЕй ще умрат циганчетата от глад ако така продължават нещата и по избори вместо да изсипват кебапчета и кюфтета да почнат да спамят и да плащат адварс :)
 

Горе