БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

apostol

New Member
БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

Стотици нашенски бизнесмени, посетили с повод и без повод Истанбул, след това седмици наред говорят за един фантастичен ориенталски мурафет. Нашенците са направо възхитени от чудото, което са преживели край Босфора. Става дума, разбира се, за легендарната турска „чалъмбъ”.

Бизнесмените ни повтарят като хипнотизирани: чалъмбъ, та чалъмбъ! До такава степен ме видиотиха, че реших и аз да отскоча до Истанбул за една чалъмбъ.

Когато пристигнах, реших веднага да се подложа на чалъмбъ. За целта отидох в най- големия гей- бар, наричан в Турция „манафоглу”.
Поразпитах обратните за чалъмбъта и те много скоро ме насочиха към един хамам, където особено ловки теляци правели и чалъмбъ.

Още на другия ден бях в хамама. Свалиха ми гащите, проснаха ме по корем, че като ме почнаха… Леле, мале! Извъртяха ми страшна чалъмбъ!
Какво да ви кажа?... А бе, чалъмбъта си е чалъмбъ! Най- добре е сами да опитате, защото пред това изживяване думите бледнеят.
Трябва да отбележа обаче, че след чалъмбъта се почувствах като новороден. Направо ми изникнаха крила. Качеството на моя труд рязко се повиши. Не след дълго подобрих съществено и четирите си комерсиални сайта

В заключение само това: тичайте към Цариград! Не се лишавайте от това върховно удоволствие, наречено чалъмбъ!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
 
Вие(ние) не разбирате работата на Г-н Апостол. Всичко, което е написано от него - многобройните му сайтове, постове в форуми, коментари е вярно, важно и качественно
Ние просто не разбираме неговото творчество и умения :roll:

Все пак не всички сме милиардери...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
 
Хах, яко! Стана ми интересно още от думите "реших да отскоча до Истанбул", то така се отскача особено от възрастен човек. Не знам какво е това чалъмбъ, ама да те проснат на масата и да ти свалят гащите ми прилича на някаква орална оргия, не знам де, ако е така ще е още по-интересно да видя как го прави възрастен човек.

Е, няма много да се затормозявам по тези въпроси защото не съм милиардер като г-н Апостолов (адаше!) и едва ли моя разум може да се сравнява с неговите извънземни интелектуални качества!

Г-н Апостолов, ако е вярно, радвам се за Вас!
 
тази дума я чалъмбъ я чувам за пръв път, но май не съм само аз, и гугъл не я е чувал
Results 1 - 2 of 2 for чалъмбъ - дадените 2 резултата са за същата статия

може апостол апостолов да е допусна правописна грешка, защото за чалАмбъ гугъл вади цели 7 резултата
ако написаното е вярно, почвам по-лесно да си обяснявам нещата
 
Чаламбъ и Интернет маркетинг

Ето я връзката между чаламбъта и Интернет маркетинга: установено е, че при бодибилдинга по- важна е почивката, отколкото самите упражнения в залата.

Сходно е положението и с бизнеса онлайн. Ако човек не компенсира напрежението с пълноценна почивка, той ще се провали. Чаламбъта е велик начин за релаксация.

А на чекиджиите, които подмятат разни неща за възрастта ми, ще кажа следното: елате ми на гости (адресът ми фигурира във всички мои сайтове). Елате, за да ви разпоря пършивите дирници с огромната си розова, рунтава палка!
 
apostol - това чудо на маркетинга в БГ

Батенце, ама тебе яко те боли глава, а? :lol: Това ми прилича на: "Из клизмите на една гейша".

Обаче добре ни го обясни онлайн маркетинга с тази ... как да я кажа ... смела история - това да отскочиш до Турция за ЧАЛЪМБЪ си е смелост. Само не разбрах - такива ли почивки вдигат качеството на труда? :wink:
 
Re: Чаламбъ и Интернет маркетинг

apostol каза:
Ето я връзката между чаламбъта и Интернет маркетинга: установено е, че при бодибилдинга по- важна е почивката, отколкото самите упражнения в залата.

Еми, че аз като ходя на фитнес вече само да стоя до уредите и да почивам, ти чуваш ли си (виждаш ли се) бе ей??? Каква почивка те гони... ти влизал ли си в час по биология. Аз, че съм с десетки години по-малък от теб знам как се правят мускули. Като правиш тренировка късаш мускулните си влакна и после чрез белтъчините ги съединяваш (нещо като главите на Хидра) и правиш по-голяма мускулна маса... брей брей брей и фитнес манияк се извъди Апостолов...

apostol каза:
А на чекиджиите, които подмятат разни неща за възрастта ми, ще кажа следното: елате ми на гости (адресът ми фигурира във всички мои сайтове). Елате, за да ви разпоря пършивите дирници с огромната си розова, рунтава палка!

Какво ще ми разпориш точно ти??? Внимавай да не зема да дойда, че после ще трябва да ти правят шевове по гъзъ! Пък относно до огромната ти розова палка надали може още да се вдигне. По-полека, дедо!
 
така така така сега айде някои да обясни това понятие чалъмбъла че аз съм малко идиот не се знам кво ма не съм само аз

А ти пич ако късаш мускулните влакна много яко ще ти е са да тренираш първо разкъсването е голяма болка и после не можеш да дигаш толко много докато не ти се възтанови ръката идиот и още нещо ти ходи на час по биология
 
Закво се заяждаш... добре де, не ги късаш, но ги разтягаш и те после се съединяват, нещо такова става. Така са ми казвали фитнес инструктори, диетолози, както и един лекар. Ако си по-вещ, моля разясни ми точно процеса!
 
Re: Гооолеми тъпунгери

apostol каза:
Гоооооолеми тъпунгери взеха да щъкат из тоя форум. Нищо де, младостта е огромен недостатък, но за всеобщо щастие той бързо и лесно се преодолява.

Хайде мери си думите, че не ми се занимава и с тебе, не ми пречи да те съдя, сигурно се досещаш?
 
аз доколкото разбрах за таз чаламбЪ банда резняци са опънали г-н апостолов и той е получил вдъхновение за нови творчески успехи
Да му е честито
 
нема кво да кажеме тоя перко с тия коментари вече излиза извън контрол , честно казано съм разочарован от админите :( колкото и да не ми се искаше да е така
 

Горе