БТВ Спират Господари на Ефира

От: БТВ Спират Господари на Ефира

Гледа се ТВ7, аз телевизор нямам при мен, но майка ми например я гледа и от други съм чул че гледат разни предавания. Ако отидат там ще започнат още повече хора да я гледат.
 
От сайта само може да се гледа. Поне за сега. Докато някой не ги привлече, ще е така. Голямата работа. Лично на мен няма да ми липсват, освен 2те подскачащи зайчета. ;)
 
От: БТВ Спират Господари на Ефира

Сега четох това:
"Господари на ефира" са напуснали Би Ти Ви заради цензурата и некоректното отношение от страна на телевизията

"Имало е натиск един или друг репортаж да не бъде излъчван".

Той даде пример с "Господари на ефира". В едно от предаванията има репортаж в болница "Свети Наум" - документира се проблем за закупена апаратура с парите на "Българската коледа", която е под егидата на президента Георги Първанов.

Веднага след това започнали телефонни обаждания от Би Ти Ви, в които се обяснявало, че

ще имат проблеми с президентството

Източник

Май ще им лъснат кирливите ризи на Бунака.
 
vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4720411

Да, става дума за цензора, после да ми обясняват, че са много обективни новините и всичкото им. Не става нищо от тия. Едно предаване имат, което им се харчи и него потурчиха, заради конфликт на интереси. 100% е било репортажи за безделието на правителството. ;)
 
От: БТВ Спират Господари на Ефира

Гледах пресконференцията. Нямало е цензура, а опити за такава, на която не са се поддали нито веднъж. Било е невъзможно да ги цензурират заради железния им договор с bTV, който не позволява подобни неща. Когато bTV са видели, че не могат да ги пречупят са започнали да им бавят парите и това е конкретната причина, заради която са се махнали така внезапно. Обвинявали са ги, че им пада рейтингът, а всъщност в този часови пояс цялата програма на bTV е регистрирала сходни загуби на аудитория, като "Шоуто на Слави" примерно е загубило за една година повече зрители от "Господари на ефира".
 
От: БТВ Спират Господари на Ефира

Вероярно е пак да станат някакви врътки..
Не ми се вярва предаването да спре напълно от ефира.
Все пак имат доста стабилен рейтинг.

А "Шоуто на Слажи" не биха го махнали, самият Слави не би го допуснал. Хаха - тка поне мисля аз.
 
От: БТВ Спират Господари на Ефира

Голяма демокрация :)
 
От: БТВ Спират Господари на Ефира

каква цензура и на кое
 
Последно редактирано:
От: БТВ Спират Господари на Ефира

Имаше извънреден репортаж по Канал3 за причините поради които са напуснали босфор тв. В общи линии е имало яко натиск и обаждания по телефона за спиране на репортажи от страна на бунак тв към господарите.ком. Споделиха, че и към други външни продукиции е имало натиск, но само господарите са имали смелостта да си вдигнат главите.
 
На кой му дреме. И двете са шит, но лошото е, че бяха най-добрия шит на тази телевизия. Бойко пък се ядосвал как така тези са свалили, а не Слави. Споко братчето ми и Слави толкова се гледа вече. :)
 

Горе