Безплатен Домайн[30 мин работа и земате domain по ваш избор]

Gotovski каза:
ama
turqi kartinki i nedei submitva photoshop i flash uroci ima predostatuchno
Аз малко флаш събмитнах , повечето е Джаваскрипт
 
И аз го потвърждавам... наистина субмитнах уроци и имам домейн
 
Хм.. не знам колко е дал домейн на предните обаче при мен почва да се мотка...
Събмитвах си аз уроци , той ги удобряваше до 10-15 минути и така написах 140 урока за 3 дена (по 30-40 минути на ден) и той ги удобри веднага. Събмитнах още 10-15 за да покрия изискването от 150 урока и той изчезна , не ги е удобрил (не че не са удобрени а още чакат) преди 2-3 дена му писах лс , да ги уробри и да зимам домейнчето , пак не се обади , не знам умишлено ли е , не е ли , но нещата не ми харесват на къде отиват.... :?
 
2 минути след написването на поста ми , готовски благоволи да ми прати лс :

ZzZaPyr каза:
Gotovski каза:
pi4 dobre stiga si reval iz forumite :) az kvo ti beh napisal kato beshe submitnal nekade 50uroka da submitvash urcoi s kartinki ne bez! nali taka moi da ti go potvardq ako iskash ? a ti si prodalji d submitvash bez kartinki nali ? sega naprai oshte 50 uroka i mi se obadi da pogovorim!
Картинките са опция която не е задължителна на самия сайт , ако искаше да са задължителни щеше да го направиш. Какви картинки да събмитвам на уроци за DEVELOPERING може би да снимам кода и да го направя в размер 50x50 а ? Както и да е , не съм умрял за един домейн за да се занимавам с глупости и да събмитвам още... Айде със здраве и успех в сайта , дано поне са ти помогнали по някъв начин тия уроци....
Това е , не знам кой от двама ни е прав , но смятам че и двамата сме виновни до известна степен
 

Горе