Безплатен Инструмент За Събмитване По Директории.

тея добре се справят с ъпгрейдите на софтуера. имах V1.20 и V1.21 ся гледамV1.24 излезнала.

Ей тоя сайт преди време го бях намерил ама токов удар ми попречи да си го сейфам.гледах едно филмче постнато от coolice че се сетих.

Много директорий, много нещо.
http://info.vilesilencer.com/main.php?rock=seo-friendly-a.php

Съвет ползвайте програми за събмит, НИКОГА ръчно. Бахти глупостите успях да направя за 1 час ;( турих profinast във weight loss, почвам с title Hoodia... продължавам с description и url на profinast или обратното. Ужас
 
Бате, внимавай като събмитваш:)
Аз така се бях отнесъл по едно време гледам, че събмитвам по различни категории от тази в която искам, това е хубаво само когато сайта има и тези продукти, или имаш линк към такива продукти съвпадащи с категорията на директорията. :) Абе забавно е. А още по-забавно като те апрувнат и се чудиш как така си там.

А иначе сопфуера си го бива, някой да има някакви резултати от него досега?! Ако да - нека сподели. Аз още нямам но се надявам скоро да дам едно мнение по въпроса. И малък съвет от мен - не се лакомете :lol: По 50 на ден са предостатъчни, те пък от своя страна ще станат по-малко - като ви отсеят от някои. Последното не е COOL. :roll:
 
И аз за момента немога да кажа дали има някви резултати.

Има 1 гаден бъг - някой директорий искат да се попълни keyword - не на всично,но софтуера слага яко запетайки пример: anti hair loss го прави anti,, hair, loss,

В много директорий за Hoodia сайта ми пише, че съществува, като дам search го няма, явно съм в дълаг pending лист.
 
E значи тези директории са тъпи, по принцип трябва да ги намират ключовите думи в Title & Description - даже незнам за какво се иска да се попълнят, но наистина го има и е чудно защо? Авно имат проблем с четенето на сайтовете си в базата си данни, което е малко трагично. Ама говориме за директории с PR1, 2, 3. Там е малко....семпло :)

А на теб добре са ти нарязали думичките, поне хората които търсят коса, ще те намират - те обикновенно това търсят попринцип. :) А това за пендинга: разбира се дали си там след апрожал и-мейла. Мисля че повечето пращат и-мейл със статуса са сайта ти при тях, в някой случаи и пътя до него (в съответната директория).
 
Бях попаднал на 1 пич който има много директорий .com.ar
За 6 часа ги одобри всичките ся чакам ботовете да му налазят директорийте ;)

Някъкав по добър tool от този има ли ? http://www.iwebtool.com/backlink_checker да проверяваш PR на линка който води към сайта (не че този е лош)

Гррр тоя tool пак не бачка.
 
Ама някакви големи ли или малки от сорта на PR3-4, ей такива. Иначе те паяците като дойдат ще е яко за всички сайтове в тях, затова се препоръчва този метод на сдобиване с трафик, пък и PR ще получиш без да си даваш много зор. А този тул наистина не работи.
Виж в SeoChat.com дали имат нещо такова, май имаха. Ако ти е много наложително, но ако го правиш за да си чекнеш текущите линкове от новите събмити, да знаеш, че може и да не ги е отчело още. То си зависи и от къде черпи инфо, но си мисля че трябва линковете да поостареят.

Виж Гугъл ще ги намери много по-нататък, даже може и да си забравил кой линк от къде тие. Тази търсачка е наистина бавана, говориеки за отчитане на бек линкове. :evil:
 
Ще почна от зад напред. Google е най зле в отчитането на backlinks (1 имам за Hoodia (за 3 месеца)

Ей сега ще проверя в SeoChat. Иначе такъв tool си търся просто за проверка. Пределно ми е ясно, че най-рано другата седмица ще ми е отчело някой и друг линк. Имаш ли PR излизаш на челни места по директорийте (ако си бил на 5та страница с PR0, ще те премести на 1-2 страница с PR1-2-3)

За да хванеш PR от някоя директория, тя трябва да е около PR4-5 за да може субдиректорийте да поне PR1-2.

Извода е 1. Събмит навсякъде, където не искат пари или беклинк.
 
Да така си е. И аз да допълня че и Article Submission съшо ти дава добри линкове, даже са за предпочитане, защото линка идва от контент. Аз мног харесвам тези видове бек линкове. А и продашби идват ако статията ти е добра. Също така коментари по големи форуми и блогове са добър начин за добиване на качествени линкове.

Директориите са просто най-популярният начин на сдобиване с тях, но за съжаление има и други, което отваря още работа. Не е изключено да се налазят и други ресурси като: постване на линка по сходни сайтове с висок трафик, постове на блгове с вашата тематика. Ей това би било добро са всеки сайт. :wink:
 
Главно се придържам към събмитване по директорий, защото англиийския ми куца все още.

Пускал съм 1-2 артикула до момента, за напред ще се постарая повече.
 
nik0la каза:
а дали има някой такъв тул за БГ само?

Ето един списък от Диди
http://www.predpriemach.com/download/bg-directories-list-DeyanMarkovski.xls

Аз БГ програма за събмит незнам.

Иначе с тази програма, ако ти се играе да сабираш и да импортваш БГ директорий (в най новия пач можеш да си вкарваш собствена листа) http://directorysubmitter.imwishlist.com/download-free/
 
nik0la каза:
а дали има смисъл да се регистрира човек в БГ директории?
Има смисъл , ако ще Тайвански да са...
Не виждам какво лошо има , да се регистрираш в Българска Директория - пак си е Unique Visit , а ако сайта ти е на Български още по-добре за него (сайта)
 
Добре де, по колко посещения средно имате от тия директории? Аз щото на един сайт, дето съм се регнал във всичките директории, дето ги има на addurl.start.bg от всички тях получавам към 70-80 посещения на ден, което е под 10%.
 
хмм аз лично съм доста доволен от робоформ - събмитнах се в някои и друга директория тука за 2 дни 160 уникални не е зле пък ще видим
 
georgimateev каза:
Добре де, по колко посещения средно имате от тия директории? Аз щото на един сайт, дето съм се регнал във всичките директории, дето ги има на addurl.start.bg от всички тях получавам към 70-80 посещения на ден, което е под 10%.
Ами от Българските имам известен брой посещения
Най-много от search.bg и dir.bg
А блога ми го събимтнах в gbg.bg , днес сутринта беше одобрен и от 9 сутринта до момента имам около 500 само от там :) Защото се намира на първа страница (нов) . Да се надявам , че и при търсения ще го намират ;)
С западните не съм много сигурен как стоят нещата , но и от там получавам посетители въпреки , че блоговете ми са на български - или някой българин го е видял , или на някое любопитно американче му е било скучно и е цъкнало на БГ Блог :) . Предполагам ако е чуждоезичен (Английски , руски немски) ще има повече посещения и от западните блогове ;)
Ама аз съм много горд с gbg.bg обикнах ги :) , Ясно че само първия максимум до третия ден ще лапам толкова посетители от там ама пак е нещо :)
 

Горе