Предлагам: Безплатен бърз хост и домейн за 1 година при поръчка на сайт

Колеги, тука всичко е сбъркано и ще ви подхвърля трохите на съмнението:
389/3~=130лв на ден
приспадаме малко данъци —> 130/1.15~=113
Умножаваме по работните дни
22*113=2486лв на месец
С уговорката да има non-stop заетост; да НЕ се разболява, без отпуска!
Но, да кажем че е млад, зелен и глупав и ги приемаме.
Сега да сложим бизнес разходите?!? опаааа, греда, не се връзва математиката.

Нещо не е ок и светва червената лампа!

Колеги, тука всичко е сбъркано и ще ви подхвърля трохите на съмнението:
389/3~=130лв на ден
приспадаме малко данъци —> 130/1.15~=113
Умножаваме по работните дни
22*113=2486лв на месец
С уговорката да има non-stop заетост; да НЕ се разболява, без отпуска!
Но, да кажем че е млад, зелен и глупав и ги приемаме.
Сега да сложим бизнес разходите?!? опаааа, греда, не се връзва математиката.

Нещо не е ок и светва червената лампа!
Тия 3 дни са краен срок - не значи че 3 пълни дни ще блъска по една конкретна поръчка.
Ще направи сайта за (примерно) 1-2 дни; останалото време е за работа по други проекти или просто застраховка че ще ти стигне времето.

Тия 3 дни са краен срок - не значи че 3 пълни дни ще блъска по една конкретна поръчка.
Ще направи сайта за (примерно) 1-2 дни; останалото време е за работа по други проекти или просто застраховка че ще ти стигне времето.
Това в нелепо и смешно

Уфф, забравих че за всички тука WP е като панацея; инсталация с 5 клика, още толкова за темата и до края на деня “продукта” е готов.

Уфф, забравих че за всички тука WP е като панацея; инсталация с 5 клика, още толкова за темата и до края на деня “продукта” е готов.
Като не ти отърва (или не искаш/можеш) да се конкурираш на тоя пазар, просто не отваряш сергия на него.

Последно редактирано:
Като не ти отърва (или не искаш/можеш) да се конкурираш на тоя пазар, просто не отваряш сергия на него.
Да виждаш моя сергия на пазара? :cool:
свобода на словото пич, анализирам информацията и споделям :cool:
всеки сам решава как да се класира в играта

Аз незнам защо си мислите , че на тази цена той има клиенти? Нали предлага освен изработка на сайта да ви хостне сайта в тази цена!

При моя проверка какво има на целия му хост в момента не виждам да има много клиенти
:)

inviafashion.com
morskazvezdapomorie.com
ventilaciabg.com
zoostrast.com
cosmostravel.eu
migal.eu
evtin.site
mail.evtin.site
ns1.evtin.site
ns2.evtin.site
www.evtin.site
красота.бг/
пожеланиязарожденден.бг

Всеки има право да си пуска оферти на каквито цени иска.
Щом няма някакъв откровен скам, не виждам какво има да коментираме.

Вече имаше препоръки за правопис, което няма директно отношение към качеството на услугата.

Аз ще кажа че от всички сайтове които е изброил @MegaKaloyan всичките зареждат първоначално по 7-12 секунди и след това ако напънеш няколко заявки повече и дори имаше timeout? Видях че нещо за бързи хостинги говорите? Аз ако съм клиент и сайта ми се отваря след 10 секунди няма да съм happy.

Колкото до цената и подбиването, вярно всеки сам си решава ама дори и на wp сайт с 5 страници да си играеш със снимки/банери/текстове и кво ли не си обезценявате труда!

За качество, изработка и функционалности няма да говоря защото не съм и гледал. Но за 3 дена и по 4 часа на ден да работиш пак изкарваш толкова колкото всеки на минимална заплата...

Сайтовете отдавна не са само визитни картички със снимки и текст и клиентите вече искат като дават пари то да има за какво.

🤣 Аз ще кажа че от всички сайтове които е изброил @MegaKaloyan всичките зареждат първоначално по 7-12 секунди и след това ако напънеш няколко заявки повече и дори имаше timeout? Видях че нещо за бързи хостинги говорите? Аз ако съм клиент и сайта ми се отваря след 10 секунди няма да съм happy.

Колкото до цената и подбиването, вярно всеки сам си решава ама дори и на wp сайт с 5 страници да си играеш със снимки/банери/текстове и кво ли не си обезценявате труда!

За качество, изработка и функционалности няма да говоря защото не съм и гледал. Но за 3 дена и по 4 часа на ден да работиш пак изкарваш толкова колкото всеки на минимална заплата...

Сайтовете отдавна не са само визитни картички със снимки и текст и клиентите вече искат като дават пари то да има за какво.
И аз се опитах да кажа същото но в числа, но …
@contra прав си за ценообразуването, но къде е достойното заплащане? Нека да подбива цените, те неговите клиенти после идват при нас - с нормалните цени.
И после пак нападайте @DerkonBG че ви дразни със 300ms зареждане на сайт

И аз се опитах да кажа същото но в числа, но …
@contra прав си за ценообразуването, но къде е достойното заплащане? Нека да подбива цените, те неговите клиенти после идват при нас - с нормалните цени.
на Дерко сайтовете се зареждат със скоростта на светлината - това най ме кефи от всичко. Колкото до това откъде извадих сайтовете на хоста направих Reverse IP на хоста и ми излязоха всички домейни описани в панела. Дори да е зад клоудфлеър пак мога да му видя реалното ип на сървъра макар evtin.site да не е зад клоудфлеър което е първата грешка ... след това следват още много....

Заплащането не е толкова ниско колкото изглежда. Ако си си оптимизирал процеса и ако са изчистени договорките с клиента, това може да е работа за 1-2 часа, че и по-малко в някои случаи.

На Деркон сайта само външния вид му изкоментирах (сравнително дискретно) а и той не беше постнат в контекста на "предлагане на услуги".

Кусури в работата на всеки могат да се намерят (освен на Скай!), затова според мене е добре да се отнасяме по-толерантно към бизнес обявите и да не си подливаме вода ако не е нещо фрапиращо.

на Дерко сайтовете се зареждат със скоростта на светлината - това най ме кефи от всичко. Колкото до това откъде извадих сайтовете на хоста направих Reverse IP на хоста и ми излязоха всички домейни описани в панела. Дори да е зад клоудфлеър пак мога да му видя реалното ип на сървъра макар evtin.site да не е зад клоудфлеър което е първата грешка ... след това следват още много....
Той Дерко (@DerkonBG ) не случайно си е кръстил фирмата LightSpeed.BG и сайта му е със същото име. Има си самочуствие и за мен е с покритие. Скоростите му на зареждане и респонс на маркетплейса са убийствени, а сори пичове, но търсачката му връща отговорите до 200ms.

Последно редактирано:
@contra прав си за кусурите, но всеки има негова си гледна точка; в друг пост много ясно го обясних с кypвите - всякакви има и всички си имат почитатели/клиенти 🥳

А тука просто изкоментирах и анализирах моята гледна точка за цената на труда и достойното заплащане.

Ти @contra го каза някъде из постовете - свобода на словото 🥳

Последно редактирано:
Ако това не му е основния доход, бачка на заплата някъде тогава ...

Горе