Предлагам: Безплатен бърз хост и домейн за 1 година при поръчка на сайт

Колега, ти покажи нещо преди да плюеш. Явно тука само си мечтаете за респонс под 1s и бълвате лайна и пумия.

Не мисля, че това е плюене. Просто ми стана интересно, защото един път обещавате 100ms, после 200ms, което е много голяма разлика.

Нека да завърша текущите си задачи. Специално за теб ще демонстрирам как Woo с ако ще 1,000,000 продукта да е може да има търсачка 30-150ms. Индексацията е съвсем тривиална. Естествено трябва нещо допълнително. ;)

Става въпрос не за тъп keyword или fuzzy search, а с филтри, фасетно търсене и т.н.

Не мисля, че това е плюене. Просто ми стана интересно, защото един път обещавате 100ms, после 200ms, което е много голяма разлика.

Нека да завърша текущите си задачи. Специално за теб ще демонстрирам как Woo с ако ще 1,000,000 продукта да е може да има търсачка 30-150ms. Индексацията е съвсем тривиална. Естествено трябва нещо допълнително. ;)

Става въпрос не за тъп keyword или fuzzy search, а с филтри, фасетно търсене и т.н.
Аз нищо не обещавам защото не е мое. И споделих наблюдения и написах ДО 200ms; но трябва да се ЧЕТЕ преди да се хейти :cool:
И тези милиони продукти не ме впечатляват докато са подхвърлени теоретично във въздуха:cool: и на практика няма да ме впечатлят защото и аз работя с подобни количества:cool: и постигам същите резултати с къстъм решения :cool:

Аз нищо не обещавам защото не е мое. И споделих наблюдения и написах ДО 200ms; но трябва да се ЧЕТЕ преди да се хейти :cool:
И тези милиони продукти не ме впечатляват докато са подхвърлени теоретично във въздуха:cool: и на практика няма да ме впечатлят защото и аз работя с подобни количества:cool: и постигам същите резултати с къстъм решения :cool:
аз само мога да си представя хостинг за 12 евро на година колко тотал щета трябва да е..... без подръжка

Очевидно много държите да задълбаем в технически детайли :)

Тоя каталог ми е странен. Дори регулярния контент зарежда през уебсокет:
c40f96675723f83d56cb7a5f4c2c86d7.png

(скоростта на зареждане играе много - това горе е измежду най-бавните отговори)

Защо такова архитектурно решение е избрано, мене не ми иде на акъла.
Не виждам бенефит.
Подобно на SPA, но по-куцо понеже товари сървъра излишно.
SEO-то страда (също като при SPA) - Гугъл ботът няма да го чака да зареди обявите.
Вероятно няма да скейлва много добре (сокет конекция за всеки юзър/таб?)

ПП. Версията ми е че Деркон е попаднал на някакъв глупав фреймуърк и е решил да си прави експерименти за спорта.

Очевидно много държите да задълбаем в технически детайли :)

Тоя каталог ми е странен. Дори регулярния контент зарежда през уебсокет:
c40f96675723f83d56cb7a5f4c2c86d7.png

(скоростта на зареждане играе много - това горе е измежду най-бавните отговори)

Защо такова архитектурно решение е избрано, мене не ми иде на акъла.
Не виждам бенефит.
Подобно на SPA, но по-куцо понеже товари сървъра излишно.
SEO-то страда (също като при SPA) - Гугъл ботът няма да го чака да зареди обявите.
Вероятно няма да скейлва много добре (сокет конекция за всеки юзър/таб?)

ПП. Версията ми е че Деркон е попаднал на някакъв глупав фреймуърк и е решил да си прави експерименти за спорта.
@DerkonBG ще те таксувам за двокатски хонорар :)
Колега, хайде пак погледни трафика и не се излагай. Всички страници се зареждат стандартно през https а през вебсокета зарежда “бавните” js с напълно ясни за мен причини и без да бави ботовете на търсачките.
Само аналитичните ботове зареждат вебсокет и това е перфектен начин да отчита реални хора от ботове.
Всички скрапери и ботове на търсачки не изпълняват js което помага за правилни статистики и т.н.
И на 99.99% съм сигурен че това НЕ е готов фреймуърк. Виж само криптирането на js и пак си помисли 🤔

p.s.
@DerkonBG ако иска да отвори тема и там да си изливате хейта и да се излагате

От много години търсещите машини рендират JS, ботовете рядко но Гугъл и компания си рендират.

От много години търсещите машини рендират JS, ботовете рядко но Гугъл и компания си рендират.
Пак четеш през ред. На Дерко js кода се инжектира от вебсокета и търсещите машини НЕ го зареждат.
Хайде малко по сериозно с анализите

Всички страници се зареждат стандартно през https а през вебсокета зарежда “бавните” js с напълно ясни за мен причини и без да бави ботовете на търсачките.
Ама това дето му викаш JS в случая е КОНТЕНТЪТ на сайтя!

Като махнеш контента и ти остава един гол интерфейс. Сигурен съм че е голяма файда търсачката да вижда само няколко заглавия + менютата и дотам :) Здраво ще ранкне.

Ама това дето му викаш JS в случая е КОНТЕНТЪТ на сайтя!

Като махнеш контента и ти остава един гол интерфейс. Сигурен съм че е голяма файда търсачката да вижда само няколко заглавия + менютата и дотам :) Здраво ще ранкне.
Дреме ми на …
Изнервя ме невежеството, но от друга страна е забавно как се излагаш. 🥳

Да обобщим: имаме първоначално много бързо зареждане на малко или много статичен ХТМЛ (базов лейаут + интерфейс) за около 50 мс.
След тва обаче чакаме м/у 70 и 500 мс за съдържанието (обявите).

Това му се вика фейкване на скорост :)
Аз се чувствам скамнат и си искам парите обратно...

btw, Лайтхауза хич не харесва тоя лейаут шифт (от забавеното зареждане на обявите) и яко реже от оценката:
c29a603704982fb44b62f3c93037f1e9.png

Да обобщим: имаме първоначално много бързо зареждане на малко или много статичен ХТМЛ (базов лейаут + интерфейс) за около 50 мс.
След тва обаче чакаме м/у 70 и 500 мс за съдържанието (обявите).

Това му се вика фейкване на скорост :)
Аз се чувствам скамнат и си искам парите обратно...

btw, Лайтхауза хич не харесва тоя лейаут шифт (от забавеното зареждане на обявите) и яко реже от оценката:
c29a603704982fb44b62f3c93037f1e9.png
@DerkonBG да го мисли. За мен по важно е какво вижда потребителя а не някакъв бот. Ако ти се задълбава виж този линк и сподели критиката с нас.

@DerkonBG ако иска да отвори тема и там да си изливате хейта и да се излагате
Това не е хейт, а техническа дискусия.

Дреме ми на …
Изнервя ме невежеството, но от друга страна е забавно как се излагаш. 🥳
Ми аргументирай се и покажи "вежество".
Подозирам че просто нямаш какво повече конкретно да кажеш :)
Това с криенето на контента от търсачките с цел точни статистики да не кажа че е смешна причина... ама да, такава си е.

Искрено ми е интересно какви са бенефитите да мяташ контента през сокета, белким науча нещо ново и се обогатя! :)

@DerkonBG да го мисли. За мен по важно е какво вижда потребителя а не някакъв бот. Ако ти се задълбава виж този линк и сподели критиката с нас.
Това е по-добре - идва си ренднато от сървъра, ама не виждам как ботът ще стигне до тоя УРЛ ако преди това не мине през списъка (който идва със закъснение)?

Скай може и да е прав че Гугъл изчаква JS да зареди контент, ама повечето хора имат съмнения по тоя въпрос...

Горе