Да ти го покаже който го твърди, на кой и кога го е пратил.Именно, покажи анализа който публично беше обявено че ти е изпратен.
Но много се съмнявам че е било постановка от твой клонинг.
Дреме ми на дедовия за този анализ. Но факта че няма реакция от теб в онази тема означава няколко неща и всеки сам да си вади изводите.Да ти го покаже който го твърди, на кой и кога го е пратил.
Сайт за безплатни обяви - демек с юзър-генериран контент - колко ли пъти на ден ще трябва да прегенерира сайтмап.хмл?За чичо гугъл и другите краулери си има sitemap.xml и ако го бяхте погледнали щеше да спестите няколко байта критика![]()
Аз видях само платени вариантиСайт за безплатни обяви - демек с юзър-генериран контент - колко ли пъти на ден ще трябва да прегенерира сайтмап.хмл?
Платформата НЕ предлага безплатни обяви а САМО платени!Сайт за безплатни обяви - демек с юзър-генериран контент - колко ли пъти на ден ще трябва да прегенерира сайтмап.хмл?
@Sky всичко това е вярно защото разни недоброжелатели като теб не можаха да изчакат до януари когато официално ще представя платформата тука!Не се прави на луд, някой беше отворил тема за безплатен seo анализ и ти най ехидно, подло, лукаво и със зла умисъл постна сайта на @DerkonBG без да се замислиш че ако беше готов сайта той лично щеше да го анонсира.
И след това въпросния seo експерт драсна 2 реда че ти е изпратил репорта. Дерко също го пожела, но по-скоро ще получи от умрял писмо отколкото seo репорт или там какеото и да е.
Не разбирам защо коментирате без да сте погледнали трафика!Това е по-добре - идва си ренднато от сървъра, ама не виждам как ботът ще стигне до тоя УРЛ ако преди това не мине през списъка (който идва със закъснение)?
Скай може и да е прав че Гугъл изчаква JS да зареди контент, ама повечето хора имат съмнения по тоя въпрос...
Ако беше отворил сайта можеше да видиш че ИМА съдържание и ВСИЧКИ линкове са индексирани от гугъл и приятели@DeathShuttle Не ти дреме за google а за реалния потребител, ама нали тоя потребител ще идва от google? Сайт за обяви най-важното му нещо е SEO като няма такова то няма да има и потребители. Какво като има sitemap, тоя sitemap има url адреси в него. Когато search мине да ги чете и няма съдържание какво ще индексира? Сайт за обяви които не се чете от търсачките е обречен ако ще и за 1мс да зарежда.
Аз даже не съм отварял този сайт просто чета дискусията и не си прав с това google да го духа. Защото като той го духа и сайта ще го духа.
Пак да повторя, че САМО търсачката зарежда контент през вебсокета и вече казах защо!Това не е хейт, а техническа дискусия.
Ми аргументирай се и покажи "вежество".
Подозирам че просто нямаш какво повече конкретно да кажеш
Това с криенето на контента от търсачките с цел точни статистики да не кажа че е смешна причина... ама да, такава си е.
Искрено ми е интересно какви са бенефитите да мяташ контента през сокета, белким науча нещо ново и се обогатя!![]()
Много се доверяваш на ботове! Все още света се движи от хората!Да обобщим: имаме първоначално много бързо зареждане на малко или много статичен ХТМЛ (базов лейаут + интерфейс) за около 50 мс.
След тва обаче чакаме м/у 70 и 500 мс за съдържанието (обявите).
Това му се вика фейкване на скорост
Аз се чувствам скамнат и си искам парите обратно...
btw, Лайтхауза хич не харесва тоя лейаут шифт (от забавеното зареждане на обявите) и яко реже от оценката:
![]()
За феновете от сектата на WP това даже е скъпоаз само мога да си представя хостинг за 12 евро на година колко тотал щета трябва да е..... без подръжка
За феновете от сектата на WP това даже е скъпо![]()
Какво ви става бре хора???Въпросната секта е с екосистема с $640,000,000,000 капитализация. 40%+ от всички сайтове в Интернет.
Смятал ли си колко е капитализацията на сайт за обяви? И то в България?
Не броим емаг, защото те са ecom и работят по модела на Амазон.
Пазара тук е около €300м (с 6 нули, не 9). Колко от него ще хванеш и колко време ще ти отнеме? 1%? 5%?Имай предвид, че оценяването на този тип инвестиции ако търсиш да продадеш по-късно е макс 2-3х върху печалбите (не оборота както е по принцип).
Т.е. реално ако направиш арбитраж работиш за компания от чужбина и живееш в България ще изкараш повече с по-малко нерви и риск, защото в момента се дават луди пари за хора с опит. Ако е за спорта или идеята ти е после да пуснеш нещо извън България до някаква степен го разбирам.
ами да не беше го поствал 4-5 пъти тоя сайт никой нямаше да го знае@Sky всичко това е вярно защото разни недоброжелатели като теб не можаха да изчакат до януари когато официално ще представя платформата тука!
Не се подхилквай защото найстина търся нов хостинг за друг wordpress.ще ти предложи за 11,98 Евро да си купиш годишен план за хост на WP при него![]()
След твоята хейт атака ще го поствам колкото си искам! А това което си цитирал е най-обикновена подигравателна ирония!ами да не беше го поствал 4-5 пъти тоя сайт никой нямаше да го знае
Не се подхилквай защото найстина търся нов хостинг за друг wordpress.ще ти предложи за 11,98 Евро да си купиш годишен план за хост на WP при него![]()
Какво ви става бре хора???
То не беше хейт по дизайн и техническо изпълнение, че сега вече коментирате и защо съм го направил
Аз поне имам топки да направя нещо и да го покажа!
И защо по дяволите ще броиш мойте пари???Не съм правил хейт, а конструктивна оценка, която е базирана на нещо повече от субективно мнение.
Аргументите ви срещу WP нямат никаква база. "Не ми харесва! Ще ходя да откривам топлата вода!" не е аргумент.
не ми се четат бръщолевания .... WP е толкова далеч от реалните корпоративни системи, че направо ....... супер бавни, несигурни, не може да изградиш нещо без да ти иска всекидневен ъпдейт..... ти си баш шефа на сектата WPНе съм правил хейт, а конструктивна оценка, която е базирана на нещо повече от субективно мнение.
Аргументите ви срещу WP нямат никаква база. "Не ми харесва! Ще ходя да откривам топлата вода!" не е аргумент.
евтиното винаги излиза по-скъпо ... природен законНаправо депресирахте човека със сайтовете за левче![]()
само си представям колко милиони хора по света са толкова прости.... та ползват WPРесурса е стотинки в сравнение със цената за изработка и последваща поддръжка на къстъм сайт.
Да не говорим за времето ако сравним къстъм/WP.
Естествено, за сайт за обяви WP не е решение, той си има съвсем други силни страни.
Но да отхвърлиш с лека ръка инструмент ползван от милиони не е сериозно. Просто в случая на теб не върши работа.
Утре като ти потрябва блог няма да седнеш да го правиш от нулата а за 1-2 часа ще си вдигнеш WP и ще имаш всичко необходимо за един блог.
Почти съм съгласен с теб, НооооооРесурса е стотинки в сравнение със цената за изработка и последваща поддръжка на къстъм сайт.
Естествено, за сайт за обяви WP не е решение, той си има съвсем други силни страни.
Но да отхвърлиш с лека ръка инструмент ползван от милиони не е сериозно. Просто в случая на теб не върши работа.
Утре като ти потрябва блог няма да седнеш да го правиш от нулата а за 1-2 часа ще си вдигнеш WP и ще имаш всичко необходимо за един блог.
Забравих да уточня че е за бизнес обяви и ще наклони везните повече към маркетплейс.Ресурса е стотинки в сравнение със цената за изработка и последваща поддръжка на къстъм сайт.