Безплатен трафик за вашия блог/сайт

Affilliate

Member
Здравейте съфорумници,особено за новодошлите.
Намерих няколко начина как да увелича трафика към блога си и са 100% надеждни,защото и в момента използвам този вид реклама.
Единственото нещо,което трябва да имате е търпение и следене.Какво искам да кажа?
Например слагам линка си в сайт,който ми разпраща блога из цялата мрежа и към други потребители,те влизат в сайта разглеждат го за 20-30 секунди и така трафика се увеличава (има хора,които се заинтригуват от сайта ви и го разглеждат повече). Вие разглеждате техните сайтове <--> те разглеждат вашия!
Няма да лъжа ще ви дам реф. линк,съжалявам ако съм бил нахален просто всеки гледа как да увеличава повече и повече!
http://trafficg.com/?member=anzare - > РЕФ. ЛИНК!

И специално за този сайт,който ви дадох -> когато разглеждате чужди сайтове ви се трупат проценти,които увеличават повече кредите ви в сайта ( повече кредити <-> повече посещения ).В момента моите проценти са 115% и могат да достигнат много повече!
 
Няма смисъл от това защото тези преглеждания не могат да ти донесат никаква конверсия и $$$. Става единствено ако искате да понижите баунс рейта на някой сайт, но и това е малко под въпрос.
 
От: Безплатен трафик за вашия блог/сайт

Fozzy от този сайт специално в ClickBank успях да пробия може би беше съвсем малко,но това ми даде добър старт.
 
От: Безплатен трафик за вашия блог/сайт

Може по някаква много голяма случайност да си направим някоя продажба. Тези посещения мога да се ползват за други неща, но не и за кликбанк!
 
От: Безплатен трафик за вашия блог/сайт

Това според мен също е пълна загуба на време.. Кога ти самият би инвестирал или закупил даден продукт от някой сайт, докато сърфираш вътре?!? По-добре се съсредоточи върху оптимизацията на сайта за Гугъл! ;)
 
От: Безплатен трафик за вашия блог/сайт

Въпросът е докато ти разглеждаш чуждите сайтове посещавал ли си реклами и други неща и дали си се интересувал от съдържанието въобще?

Иначе с оптимизация за търсачките и кампании в социалните мрежи можеш да постигнеш доста повече :)
 

Горе