Безплатен facebook трафик на М-тел.

danko6

Well-Known Member
Колеги, знаете ли как става тоя номер с безплатния facebook на М-тел.
Преди бях пробвал с един по стар телефон и знам че само си ми отидоха парите в нета, сега взех един нов андройд телефон и като е модерна работа, очаквам да тръгне тоя free facebook :D
Но някой може ли да ми каже, какво беше нужно за него и на какъв адрес се намираше и работи ли това, все още :)
Благодаря предварително
 
От: Безплатен facebook

Никой ли го не знае как се прави това чудо :D :D
 
От: Безплатен facebook

Най-добре звънни на Мтел и ги питай. По-сигурен и бърз източник на информация по въпроса няма да намериш. Доколкото си спомням трябва да сложиш 0. пред домейна, за да е безплатно, но ако пак ти заминат парите не ме търси. Гаранции не давам. :)
 
От: Безплатен facebook

Малеее с тези като тръгна да говоря имам чувството, че ще ми е по добре да си говоря сам :D Онзи ден в офисите им като чаках 20 минути да обясняват на една бабка за домашния телефон направо се побърках. Звъня им по телефона, а те ме питат какво да направят, като има проблем :D
 
От: Безплатен facebook

Що не си вземеш за 5 лв на месец нет, неограничен и си оправяш проблема (ако не си на ваучер де)
 
От: Безплатен facebook

http://0.facebook.com/ е адреса! Нооо... те очаква изненада... като всичко безплатно е... леко... абе ще видиш сам!
 
От: Безплатен facebook

http://0.facebook.com/ е адреса! Нооо... те очаква изненада... като всичко безплатно е... леко... абе ще видиш сам!

Безплатен беше логина. След това се плащаше за трафика (като ти зарежда снимки и т.н.). Беше някаква пълна шашама това с "безплатния facebok"
 
От: Безплатен facebook

ааа... ако си в 0 е безплатно, излезеш ли (примерно дойдеш тук - m.facebook.com) вече нема безплатно...
 
От: Безплатен facebook

Какъв е тоя безплатен фейсбук? смисъл... какъв е тоя ПЛАТЕН Фейсбук тогава? Разяснете ми ако е удобно.. преди да ми откраднат телефона преди около месец съм се логвал през wifi-a и фейсбук аппа и не ми е вземало пари? :|
 
От: Безплатен facebook трафик на М-тел.

Безплатен е, но е много орязан и до колкото си спомням не се зареждат никакви снимки, а само текст.
 
От: Безплатен facebook трафик на М-тел.

Идеята за НЕтарифиране на трафика е проста - с влизането с 0(нула) пред домейна се достъпва фейсбук, като не се начислява трафик. Целта е максимален брой клиенти на оператора да имат достъп, без това да налага наличието на адон услуга (основна войс + пакет интернет). Не е условка, ясно посочено е, че трафик не се начислява за определени неща, като най-общо това е текста - статуси и тн. Картинките начисляват трафик. Влизането в m.facebook.com също.
Както по-горе са ти казали - няма идея в това приключение при условие, че адон услугите за интернет започват от 2,50-3лв и да речем за 5лв можеш да имаш доволно количество трафик, ако за това ще ти е нужен.
 
От: Безплатен facebook трафик на М-тел.

Глобул преди време също бяха пуснали 0.facebook.com, не знам обаче дали още го поддържат. Не знам и как е при М-тел, но "безплатния" фейсбук при Глобул си цъкаше мегабайтите доста стабилно. И това при положение, че от настройките на телефона зареждането на снимки беше изключено. Един път от скука реших да им звънна по този въпрос, да има поне с кой да се позаяждам малко, и там някакъв почна да ми обяснява как било безплатно само донякъде си и после се плащало или нещо такова, вече не си спомням добре. Доколкото познавам начина на работа и коректността на М-тел, най- вероятно и при тях е същото.
 
От: Безплатен facebook трафик на М-тел.

Безплатен, безплатен .. колко да е безплатен.. Идеята е с 0-та отпред и уж не ти върти стотинки, ама не беше така, пак си начисляваха. Трябва да си изкл зареждането на снимките и тн, само текст да имаш, за да е фрий.
Свали си приложението и си разцъквай от там като закачиш ви-фи :) Иначе си пуснах някакъв мобилен, но на моменти бъгва нещо и съобщенията ги пращам по 1мин ..
 

Горе