Безплатната реклама в интернет

sivash

New Member
Всеки иска голям трафик, по възможност за без пари. Това е възможно чрез така наречените Traffic Еxchange програми, работещи на принципа на реципрочността "ти гледаш моя сайт-аз твоя". Разглеждайки чуждите сайтове, събираш точки/кредити/ и след това твоят сайт се гледа от другите членове на програмата. Проблема е, че всеки иска да събере колкото се може повече кредити и почти не поглежда какво му предлагат другите.
Има няколко вида Т.Е. програми, като най-популярни са т.нар. HIT Exchange програми, тъй като са най-динамични. С тях обаче се постига Bounce rate 90-92%. Пуснах през 5-6 от тях едно блогче за друг вид Т.Е. програми - List builders и постигнах 600-700 посещения в денонощие.
Написах статия за HIT Exchange програмите, вижте я в Вlogspot и си кажете мнението. Споделете и вашия опит с тези програми, дайте съвет как да се използват по-ефективно.
 
Последно редактирано:
От: Безплатната реклама в интернет

адм. не ми дава да слагам URL, защото съм нямал 10 не знам какво си....
ще опитам така: bezplatenmarketing.blogspot.com
и защо темата да е безполезна?
 
От: Безплатната реклама в интернет

В Traffic Splash, Hit 2 Hit, Traffic Witch и още два, които ги няма в топ 10, но дават добър трафик с посещения - TrafficG и HighHits. EasyHits4u също дава трафик, но оттам просто никой не ти влиза в сайта. Пробвай го, при теб може да е различно. Между другото, TrafficG и HighHits са между първите 20 в класацията. По-късно може и тях да ги сложа в блога.
 
От: Безплатната реклама в интернет

Статистика за последните 5 дни
Visitors 2,716
Actions Expand 2,989
Average actions per visit 1.1
Total time spent 1d 8h
Average time per visit 43.7s
Bounce rate 95%
 
От: Безплатната реклама в интернет

е какъв е този трафик таргетиран или не



естествено, че не е таргетиран.
По-горе пише схемата "Аз гледам твоя сайт, ти гледаш моя"
тоест: ония яките сгеми с фреймовете дето ти зареждат през 10 секунди в един таб различни сайтове и правиш имресии, и после индиеца у тях пуснал и тпй 40 таба и оставил онова да жули импресии.

Струва си ако искаш да обедиш майка си да ти земе нова видеокарта за ЦС, че понеже ей видиш си синчето и вече прави сайтове, трафик и един ден може и да стане човек от него
 
От: Безплатната реклама в интернет

Истина е това, което каза Радев. Това са тези, сайтове, които разменят трафик на поброволни начела, не тпо специализирано търсене и съотвенто нетаргетиран трафик. Но и този трафик може да премине сито, но опредлено си трябва майсторлък тук. ;) Това е единственото, което мога да допълня в темата, която нарочно е тук. Не е случайност, в случай че имате съмнения. :)

Пич, ето един съвет от мен - виж от какво се интересуват тези посетители (каквито и да са) и им предложи това, от което имат нужда - определено щом са хора имат интереси. Хвани ги там. ;) Успехи.
 

Горе