Предлагам: Безплатни публикации в новинарски сайт

nikosa1986

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте. В агенцията, в която работя, имаме един проект, който е леко замразен в момента, понеже нямаме екип, който да работи по него. Търся хора, които да публикуват безплатно свои публикации в сайта, като ги изпращат на посочения имейл и ще бъдат публикувани след проверка от мен.

Изискванията са да бъдат с уникалност над 80 % според Адвего, да бъдат тематично свързани със съответна категория в сайта, която да посочите и с възможност за публикуване на линк с избран от вас анкор текст.

Ако някой има познати или той самият има желание за работа като журналист и търговец към сайта, може да ми пише на ЛС, става дума за работа в офис в София.

Ето и линк към сайта: http://novinitednes.bg

Ако имате повече въпроси, може да питате по всяко време. Поздрави на всички :)
 
Здравейте, извинявам се, но не мога нещо да разбера - от една страна търсите хора за написване на безплатни публикации, от друга предлагате работа като журналист и търговец на сайт за работа в офис, това са две различни неща, нали така?
 
Да, просто го пиша в тази тема, тъй като незнайно защо като пускам нови теми излизат само в съответната подтема, не се визуализират в новите теми и ги виждат съвсем малко хора. Реално по-скоро търсим човек за работа към сайта в офис :)
 
Благодаря за отговора, аз също досега работих в преводаческа агенция, но тъй като съм бременна си търся работа от вкъщи. Преводач съм с руски език и работя като такъв към доста агенции, ако имате нужда и интерес може да ми пишете :). Хубав ден.
 
Статиите - да. Има новини, които не са, но и те в по-голямата част са уникални, имахме екип, който ги пишеше. Понякога ни изпращат и прессъобщения, които публикуваме, поради липса на друга информация сега. Дори и цените за реклама не са актуални в момента, тъй като не е релевантно това на никаквия трафик, който е към днешна дата. В силните си дни имаше над 100 посещения дневно, през фейса и 1000 сме стигали, но тези времена отминаха, след като няма екип.

Всеки, който има желание да работи по този проект и да изкарва пари, е добре дошъл :)
 
Здравейте,
интересувам се от вашето предложение, мога да създавам публикации за сайта, но не мога да идвам на работа в София,
защото не живея там. Ако е възможно да помагам отдалечено , няма проблем.
 
пусни и на мен мейл където да пратя статия
 
[email protected] - там може да изпращате вашите статии :)
 
Благодаря за положителния отзив :)
 

Горе