Бетмаркет спира плащанията към партньорите си

frukt0

Active Member
Ха сега ново 20... новият хазартен онлайн оператор Betmarket изненадващо отряза партньорите си и дори още не се разплатил с тях. Сайтът се появи тази година и много партньори решиха да го рекламират. Хвърлиха се много пари за съдържание, линкове, видео и прочие. За съжаление обаче малко след пускането на сайта на 16 януари, 2023 г. дойде и голямата лоша изненада.
Бетмаркет изпратиха едномесечно предизвестие на афилиейтите, че прекратяват договорите си с тях. Още по-фрапантно е, че някои от натрупаните до момента сума мистериозно изчезнаха от акаунтите и балансите станаха минусови. Други пък въобще не бяха изплатени, тъй като операторът помоли за изчакване. Едва сега през март, 2023 г. от Бетмаркет пращат съобщения, че щели да си платят комисионните, та даже са платили на 2-3 сайта.
Порното с българските афилиейти в хазартната индустрия, не е от вчера или от онзи ден. И преди сме ставали свидетели на некоректни компании, но тези от Betmarket направо избиха рибата. Не знам, дали тук във форума има опарени, но предлагам всички да възразим срещу подобен вид неправди. Стойността на тези договори е нулева, а поведението на операторите, е меко казано странно. Интересното е, че предимно тук в България се случват подобни гадости и несгоди.
Ще ми е интересно, какво мислите по въпроса, има ли сред вас афилиейтите на Бетмаркет, които също са пострадали от липсата на изплатени комисионни. Как мислите, имаме ли някакви права и къде да ги упражним. Все пак инвестираме в нещо, от което се очаква голяма възвръщаемост.
 
Ти сега ли разбра, тука имаше тема преди два месеца
 
Аз даже изобщо не съм се опитвал да ги рекламирам даже не си направих труда да се регистрирам..

bet365 ruleZZ всичко друго е за коша бате..
 
Много разочароващо представяне на Бетмаркет
Амбиции, обещания и за два месеца свиха цирка
Дано новата оправа на Betmarket проумее, че без афилиейти в този бизнес няма как да се прокопса
Добре че има чуждестранни казина, защото с българските босове много трудно се работи. Не ми се иска да е така, но е факт
 

Горе