Бизнеса се събира на конференция “Digital B2B Technologies 2018". Networking срещи и възможности за

Blinky

Owner
snimka 1.png

Поради големия интерес в сферата на дигиталния маркетинг, Digital4Plovdiv се завръща с пълна сила и сме готови да споделим новите си идеи с вас.

Какво ви предстои?

Очаквайте на 12 октомври 2018 година Конференция “Digital B2B Technologies 2018".

Водещи специалисти от цяла България ще представят най-актуалните и интересни теми в сферата на B2B индустрията. Ще имате възможността да обменяте опит и контакти с известни колеги от този бранш.

Digital4Plovdiv тази година стартира с две конференции: „Дигитален маркетинг за Хотели и Ресторанти“ и „Международна онлайн търговия“. И двете завършиха с голям успех.

Продължаваме със следващото ни голямо издание: Конференция “Digital B2B Technologies 2018". В него участие ще вземат специалисти в сферата на B2B бизнеса, като ще научите полезни съвети и ще чуете най-добрите казуси и примери от реалната практика.

snimka 2.png

Какво да очаквате?

Над 40 лектори като: изпълнителния директор на SAP България, управителя на IDC България, изпълнителния директор на Cloud Face, Ръководителя на отдел „Управление на риска на Telelink, член на управителния съвет и изпълнителен директор към Next Consult, ръководителя на отдел „Корпораивни клиенти“ на Auxionize, основателят на PaySera, управителят на Internet Media Group и SEOMAX.BG , TЕZ, основателя на Navigato, управител за България на MediaPost, изпълнителния директор на SIS Technology, директор Маркетинг и продажби към Horizon, арт директора на Pixar, Coca-Cola, UniCredit и много други известни лектори.

Освен това, Дигитална агенция SEOMAX (част от IMG) като главен организатор на конференцията организира Нетуоркинг коктейл, където ви очаква делова атмосфера, нови контакти и приятни събеседници. Ще имате възможността да се запознаете отблизо с известни специалисти в сферата на дигиталния маркетинг и да зададете своите въпроси лично.

Конференцията ще се проведе на 12 октомври в град Пловдив, в Международен панаир Пловдив, а гостите на събитието ще могат да чуят най-актуалните теми в лекции, които ще бъдат разпределени в 4 панела:

Панел 1: „Бранд, Идентичност, Реклама“
Панел2: „Структура, Процеси, Персонал“
Панел 3: „Маркетинг, Продажби, Взаимоотношения“
Панел 4: Дискусионен панел: „Индустрия 4.0“

Част от темите ще бъдат:

· Управление на онлайн репутацията/Online Reputation Management (ORM)/

· Бранд журналистика. Ново явление или съчетание на три направления.

· GDPR. Това, което трябва да знаете за новите правила за защита на личните данни.

· Keynote - BPM- Управление на бизнес процесите в B2B индустрията.

· Мобилните приложения в В2В индустрията – нова дигитална ,,мода“ или актуален инструмент за бизнеса.

· Евент мениджмънт. Работеща стратегия за изграждане на бранда в В2В индустрията.


Бизнесът е тук, а Вие?

За повече информация и записвания:

https://b2b.digital4plovdiv.com

Промокод за всички приятели на с включени 30% отстъпка: PR30D4P
 

Горе