Продава се: Бизнес - онлайн магазин за авточасти

motbg

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
www . mot . bg - най-големия онлайн магазин за авточасти.
Месечен оборот: 20-30 000лв,
Бруто печалба: 35-45% от оборота.
Adwords разходи: 1500-2000лв.

Продава се заедно с:
- офис намиращ се в гр. София, кв. Витоша
- регистрирана фирма
- 0700 телефонен номер на 4 години
- масла и филтри за около 7-8000лв
- права върху използване на патентовата марка mot.bg
- сайта, базата данни с всички клиенти от 2013 г насам, колокиран сървър

Предложения на Л.С.

Справка за оборотите, поръчки, договори с доставчици, се предоставят само срещу банкова гаранция в размер на минимум 300 000лв.

На несериозни въпроси и глупости - не отговарям. На въпроси в темата тук - НЕ ОТГОВАРЯМ. Само на ЛС.
 
Последно редактирано:
И аз смятам,че на сериозно предложение трябва да се гледа сериозно-не Сульо и Пульо да пита:Може ли линк?
УСПЕХ С ПРОДАЖБАТА на човека!
 
Е колко струва този сайт ? Много неопределено е да се пишат предложения на лично съобщение все пак темата не е аукцион, а продава се. Сещам се за един дето го питах колко струва нещо си там и той веднага ми отговаря с въпрос, а ти колко даваш...
 
Ми и 2 г да е по чистата печалба пак излиза по-малко от 100 000 лв., щото 10 000 лв преди всички разходи като наем и заплати с осигуровките не е кой знае колко, ако остават 4000 лв чисто пак добре, дори не включвам адвордс, които изяждат и половината от тва накрая..
Собственика смята, че струва половин милион според мен обаче :D
 
то това е ясно още в началото, затова гаранцията от 300000 лева е някаква шега според мен
а налична стока за 7000лв е просто несериозно, колко туби масло са това?
 
А кой е казал, че един бизнес струва толкова, колкото изкарва чисто за 2 години?
Това само тук съм го чувал. Един бизнес може да струва много повече. Тук, когато някой предлага нещо винаги се коментира, че не трябва да струва толкова и е много скъпо, а когато Вие продавате искате да се оценя труда, работата, бизнеса и т.н. Е няма как да стане. Всеки може да продава каквото си иска за колкото си иска. Един онлайн магазин без проблем може да струва 300 000 лв., дори и да не ги изкарва тези пари за 2 или 5 години, зависи от много неща. Точно за това всеки сам си преценя и решава дали да купи или не. За един едно може да е нереално скъпо, за друг същото нещо на същата цена може да е добра сделка и с правилната инвестиция да увеличи продажбите и печалбите многократно. И да виждал съм такива ситуации, та успех на човека с продажбата. Тук напоследък в секция пазар буквално няма какво да се купи - само някви домейни, фейсбук страници или сайтове за по 100-200 лв. без никакъв потенциал. А когато се появи някой, който предложи нещо работещо, веднага му се скача едва ли не що искал много пари...Ама иначе може да се искат много пари за някви голи домейни и всичко е ок, нали?
 

Горе