Бихте ли си сложили

deffnews

Well-Known Member
Баш на челото емблема на марка? Да кажем шапка на ю.го бос ?
Дали си давате сметка, че така им отдавате енергията си?

Забелязвали ли сте, че на спортните екипи емблемата на производителя е обикновено върху сърцето?
 
Чакай, че се притесних. Търкалям се още в квартирата на една девойка и погледнах - на гащите ми пише "таун лоуд". Сега че я разбутам мадамата, да пробваме нещо и ще дам фиидбек
 
Чакай, че се притесних. Търкалям се още в квартирата на една девойка и погледнах - на гащите ми пише "таун лоуд". Сега че я разбутам мадамата, да пробваме нещо и ще дам фиидбек
Това е като някакво надграждане, ще е интересно да видим фийдбака.
 
Аз нося само дрехи, на които емблемата е на задника ми. Така им отдавам най-голяма енергия, в повечето случаи положителна.
 
Хахаха, по принцип емблемата се слага на най-високото място от облеклото. Не мисля, че има общо с каквато и да енергия. На шапките е на предната част.
На рамото - етикетче, на хълбока - етикечТе, зад врата зад животворните прешлени - етикетче, на челото - етикетче, на сърцето - етикетче.
На оная работа както каза @white_pawn - етикетче, на задника също етикетче, етикетче на глезена, сигурно има етикет и между палеца и показалеца на крака. И на двата. Чай, че ако се размисля ще ми хрумнат още няколко места на което има етикет-че.

Но се още не са посмяли да поставят етикетче на едно друго място, на едно място, което отхвърля всички етикетчета.
 
Последно редактирано:
Ето защо имам някакъв вътрешен импулс да махам етикетите, особено от бельото и на блузите, отзад на врата. Правят ги от някаква ужасна материя и ги шият сякаш с рибарска корда. Драскат и дразнят кожата. Пък и кой нормален човек иска да е етикиран?

Виж, тва за енергиите не го знаех...
 
Аз и заради това се опитвам да си направя собствени дрехи. Като искам етикет, поне да е моя. Не мога тука не знам откъде да намеря айде да го кажем био платове. Не че са био но поне да са качествени. Не бих казал, че се впечатлявам особено от разни гурута, но прав беше човека, който гостува при Щонова преди време и говори за зравословното обличане. Абе мен основно ме интерсуват платовете как да се намерят и как да знам, че са качествени, не ме вълнуват там разни фъншуйски истории. И си го правя да е практично е така за мен. Пък едва кли съм чак толкова уникален и щом за мен е практично ще е практично и за много други.

Няма кой да ми финансира модната линия. Дизайна е готов може да се каже на 99%, включително обувки и бельо.

Погледни къде обикновено се слагат етикетите. Цялата работа ме провокираха един шапки на hugo boss, където в един голям квадрат са шибнали HUGO. Баш на челото, баш където би трябвало да е третото око. И какво значи всичко това? U GO BOSS
Въобще етикетите се слагат все на невралгични точки. Сърце, шийни прешлени, хълбок, глезен, пъп. Тоя по-горе сигурно му се стори глупаво ама и на уя са му сложили етикет. Само на слънчевия сплит май не се и опитват.

П.С. и отгоре на всичкото им плащаш и то сериозни пари да им разкарваш марката. Ти си просто ходещ рекламен агент само, че им плащаш за да ги рекламираш.

Много отдавна по съвсем други причини, просто така го усещах съм се оттървал от всякакви дрънкулки, часовници, пръстени и т.н.
 
Последно редактирано:
питай манчестър юнайтед

м-юнайтед.jpg
 
питай манчестър юнайтед

Виж файлът 21877
Абе и аз си имам любими отбори ама даже не им нося нито фланелки, нито емблеми. Тоя какво да го питаш... той заминал вече. Това пък татус... няколко пъти съм се замислял за татус ама не, нещо не ми харесва тази идея да си бия печати.
 
това е татус, но човека преди години официално си смени името на манчестър юнайтед, сега така му пише в личната карта
 
това е татус, но човека преди години официално си смени името на манчестър юнайтед, сега така му пише в личната карта
Знам го. То си беше някакъв казус. А като каза МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД гарантирам ти че съм виждал лична карта на човек, който има само две имена, а не три. Български гражданин. Пак ви казвам, че ние сме изписани с големи букви защото така ставаме юредическо лице, за да могат да търгуват с нас. Ние тук, заради обстоятелства в България сме изтървали много, но особено в САЩ това е отдавна. Правителствата са фирма, това е записано официално. Затова и има президент и вицепрезидент, премиер и вицепремиер. Кой е собственика обаче?
 
Последно редактирано:
Значи, няма страшно. Няма от какво се притесняваш. И днес и вчера с девойката обстойно тествахме. Каза, че йебанйето си е йеабание без значение какво ми е пишело на гащите. Исках да приложа и видео материал от пручването за доказателство, ама ми отказаха :/
 
Именно! Естественият преход от етикетите е към татуировките. Те са вид етикет, който с днешния си акъл, решаваш да си забиеш завинаги под кожата. Никога не съм ги харесвала - никога. Има и по-безобидни дивашки ритуали, които можем да превърнем в мода. Аз в татуировките дори естетика не откривам, независимо колко добре е направена рисунката.
 
Добре се развива и тази тема. Почнахме с третото око и минахме през илюминатите, дето искали да търгуват с нас. Да видим какво още ще предложи развитието ѝ :D
 
Много хубаво си паснаха дефнюз и банди на тая спиритуалистична тема.
Имам много какво да уча от него. Аз усещам електричеството само когато докосна оголен кабел. o_O
 
Добре. 28 U.S. Code 3002 , Title 28, 15
 
Винаги съм се чудел кой кретен гледа Щонова и кой вярва в тия тъпотии с енергиите. Вече знам един такъв.
 

Горе