Бургас ще бъде домакин на едно от най-големите събития в сферата на онлайн търговия в региона

Blinky

Owner
digital4burgas-bileti.png
При създалата се световна ситуация дигиталните общества не само в България, но и по света претърпяха бурни промени. Все повече от бизнесите започнаха да стават дигитални и се наложи освен офлайн да представят и онлайн присъствие, което да популяризират по-възможно най-ефективния и адаптивен начин, за да оцелеят на пазара. Доста бизнеси отчетоха спад, а друг пък завиден ръст в резултат на правилно онлайн присъствие.

Digital4 е фондация, популяризираща цифровите технологии и развитието на дигиталната индустрия по целия свят. Организацията създава различни събития, които дават възможност на всеки участник да се запознае с тенденциите и иновациите в сектора и да ги пречупи през своята бизнес реалност или сферата си на развитие, за да може да се адаптираш към новата действителност.

Фондацията организира и редица събития в България и тази година. След края на противоепидемичните мерки стартира първото събитие Digital4 Burgas на 15-ти май, а домакин ще бъде Международен конгресен център Бургас. Темата на събитието е „Успешна онлайн търговия през 2021

Събитията имат за цел да събира на едно място едни от най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България. Посетителите ще имат възможност да се запознаят и получат съвети по актуални теми и казуси, свързани с онлайн бизнес. Общуване с лектори и колеги, общуване с клиенти и партньори. Събитията се стремят да създадат и поддържат атмосфера, чрез която да помагат на участниците да намерят нови познанства и бизнес възможности.

В лекторския състав са представители на Facebook за България в лицето на Httpool и Лазар Малаков, Петър Дяксов от дигитална агенция SEOMAX, Светлозар Димитров (EuShipments by InOut. Засягат се и темите свързани със счетоводството и правните аспекти на онлайн търговията в лицето на Христо Петров (Golden Vision и адвокат Катерина Лютакова. В серия от презентации ще се засегнат теми за развитие на успешен бранд (Десислава Авджиева, Alternative), промяната на потребителското поведение, последните промени в Facebook, правна защита за онлайн магазини, и какво да правим, когато рекламите не носят продажба.

Събитието ще завърши с нетуркинг коктейл с лекторите насред морската гара.​

Организаторите са приготвили страхотна изненада: Два билета на цената на 1 билет.

Може да се възползвате от промоцията като закупите двоен билет и въведете промокода: 2FOR1D2B Заявете своя билет, тук: https://bit.ly/3nOSRTS

Ако искате да научите повече за програмата, лекторите и локацията >>>https://digital4burgas.com/
 

GORGO

Member
Не може да бъде!
Конференция със свежи лица а не обичайните заподозрени!!!!
 

Blinky

Owner
Конференцията определено си струва. Хората, които ще бъдат водещи са наистина професионалисти, практици и много готини. Лично познавам повечето от тях. Ние от форума винаги сме поддържали такива ивенти, развиващи дигитализацията в БГ.
 

Горе