Бъдете на щрек с AdSense

Гугъл, за съжаление, напоследък почват все повече да пийват водица... Но не става въпрос за акционерите им ;)

btw. Мислите ли, че "Terms and Conditions" се превежда "Срокове и условия" както е в писмото?
 
nik0la каза:
След моя почти едномесечен анализ разбрах, че е нормално да имаш 0$ кликове. Това се получава, защото на твоята страница се е заредила реклама с цена 0.01$ на клик от които ти печелиш някаква част (обикновенно 50-60%) и понеже се закругля до втория знак след нулата ти изписва 0$. Общо взето се оказва, че гугъл си е цяла наука и тия кликове от по няколко $ са грешки на рекламодатели, които неумело си пускат кампаниите 8) моят рекорд за 1 месец е 1.39 $ за клик 8)
Но наистина ми е интересно гугъл как биха реагирали ако някой ти наклика нарочно на адсовете ... особено ако не следиш толкова подробно и не им пишеш мейл.

Никой от широката публика не знае със сигурност какъв процент дава Гугъл на този и онзи, но със сигурност е по-малко от 50-60% (освен за много специални прайвит дийлс), така че наистина не е трудно да се получи нуличката.
 
На мене реорда ми е 1.78$ но последната седмица станаха много кликове по 0 и по 0.01 и нещо не ми харесва.
 
godjara, както казах тлъстите кликове са от заблудени типове, които не могат да боравят с adwords, но рано или късно това свършва. Също така съм забелязал, че при мен тлъстите кликове са в неделя вечер, като петък и събота са най-мизерни. При вас как е?
 
coolice каза:
Хаиде да ви обнадеждя малко давал съм до $1.30 за клик но не за контента в един период от време и си го избивах. така че не само заблудените дават много...

да, но зависи как си го избиваш ;) поне за мен ако давам над 0.03$ няма да мога да изляза на 0-лата. Всичко е много относително и зависи, както се казва има много "ако" 8)
 
coolice каза:
за кампания с моного таргетет киурдс която ти конвертира 1:7 до 1:25 в повечето случаи се избива :)

Не винаги е така...Моята кампания за Профинаст преди време беше с по-малка конвертируемост. Избих си парите многократно, но не винаги става това с 1:10-20 :(
 
coolice каза:
е и аз не давам вече по толкова но имаше един период в които конвертираше брутално . Пазарът нон стоп се мени кампаниите нон стоп трябва да се оптимизират...

с това съм много съгласен 8)
 

Горе