Българин се отказа от гражданство

mantaman

Well-Known Member
Една много хубава статия за това защо като човек излезе веднъж навън после много трудно се прибира и като се прибере бързо му минава носталгията като го подбере простотията.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2341311

Историята е аналогична на проверките от КАТ в другата тема - Жалко че тези дето искат КАТ да продължават да спират и тероризират хората никога няма да проумеят че всъщност човек може да живее спокойно без да е третиран непрекъснато като престъпник.
 
От: Българин се отказа от гражданство

Спрях да чета до
Преди почти 20 г. напуснах България заради законовите нередности, корупцията, омразата и мошеничеството между хората и държавната система. Виждам, че нищо не се е променило, че нещата не са се подобрили за толкова години преход.
Ние сме в кюпа и се самозалъгваме, че нещата вървят малко по-малко нагоре в държавата, докато не се изтресе някой гюрбетчия като този с такова мнение:) Никак не вървят нещата нагоре в тази държава и май ще трябва да стане някоя революция, тип 20 век за да се поизмени малко националното самосъзнание:)
 
От: Българин се отказа от гражданство

Ние сме в кюпа и се самозалъгваме, че нещата вървят малко по-малко нагоре в държавата

Никак не вървят на горе.. ама никак.. за това не съм се и прибирал от 5+ години..
И честно да ви кажа.. мисля че тепърва ще виждаме как още хора се отказват от гражданство..
 
От: Българин се отказа от гражданство

Абсурдите са много, ама и в другите държави има абсурди. От сорта на това да не те пуснат да влезеш в щатите, щото си туитнал "Ей сега отидох им им разказах играта на тия янки" на бъзик. Или да си на 12 и да те арестува ФБР, щото си написал статус "По-дяволите, някой няма ли да убие Обама?". Или да си собственик на частна ферма в САЩ и да те затворят, защото администрацията затваряла.

[video=youtube;HnmcAVupBHk]http://www.youtube.com/watch?v=HnmcAVupBHk[/video]

Що не чух тая лелка да казва, че ще се откаже от американското си гражданство?

Чудно ми е какво си мислите, че в другите държави няма абсурди, няма корупция, всичко е песен?! Грозен нихилизъм, това е вашето.
 
От: Българин се отказа от гражданство

Ми ще продължава това и занапред :)
Все повече и повече ще има отказали се от гражданство, ако нещата продължават така, защото нищо чудно до 50 години да ни викат Цигания :)
 
От: Българин се отказа от гражданство

Да не е само и по скоро, че по селата 70% от населението са "братя" и стоя темп ще ни изравнят по брои до 20г. А държавата дори ги субсидира за това.
 

Горе