България върви надолу в почти всички класации

От: България върви надолу в почти всички класации

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Последно редактирано:
От: България върви надолу в почти всички класации

Виж ReminD,

Ти си умно момче, но си се навил да бачкаш за кофти хора. Не, че Бойко е цвете, даже хич, проблемът е, че не си икономист (такива и в БСП не са много) и вадейки статистика за това и онова, тя обикновенно има обратен ефект. Не защото при Бойко сме цъфнали. А защото ако сравниш макроикомическите показатели на ниво ЕС в България по време на Бойко и Станишев, то ще видиш превъзходство на Бойко в по-голямата част от тях (нормализирано към средното за съюза).

Просто не проумявам защо БСП атакува ГЕРБ по отношение на макроикономически показатели, като там обикновено губи (при нормализиране към средното за съюза)? Често, не го разбирам. Да, факт е, че ако се гледат абсолютни стойности за периода 2005 - 2009 те са по-добри, но в сравнение, за същия период в ЕС има държави с ръст от по 9%.

Вместо Станишев да се впрегне в кампания за обяснение защо трябва да се преразпределят в по-голяма степен благат (разбирай да загуби работещите хора до голяма степен), той се опитва да убеди хората, че макроикомически сме по-зле. Еми по-зле сме, но само в абсолютни стойности, в сравнителни с ЕС, обикновено сме по-добре при Бойко.

А и по времето на Станишев това по-добро макроикономическо ниво (само в абсолютна стойност) не резултира по никакъв начин в полза на хората. Имахме по 4 милиарда излишък, които нито се ползваха за инфраструктура, нито за повишаване на доходите, а за неща, които нито един от нас не разбра. Накрая курвачката с неизплатените държавни задължения (при все целия излишък?!?) му изигра лоша шега.

Дянков е тъпак, Бойко му се доверява, ама алтернативата да насипем 20 млрд. данъци в АЕЦ не ме кефи. Не ме кефи и липсата на визия в Станишев. Неговото е "Анти-Бойко". И какво от това? Какъв е икономическия ефект? Той (Станишев) иска да махне плоския данък, ама защо? Защото така било по-честно (уж). Но какви са реалните ефекти спрямо фиска и бюджета? Той самия не знае и няма отговор на този въпрос. Или всъщност има, но не иска да ги сподели, защото знае, че ще са негативни.

Честно, на следващите избори бих гласувал за този, който излезе с разумна икономическа програма и се подпише под нея и обещае дори една точка да наруши да си тръне. За жалост нито някой ще се подпише, нито някой ще си тръгне ако я наруши.

Разликата между Бойко и Станишев в това отношение е, че Бойко поне понякога, поне отчасти слуша тълпата. Станишев е тъпигьоз.
Дано има някаква алтернатива до есента догодина на тези двамата, макар да не я виждам...
 
От: България върви надолу в почти всички класации

Пич... Каролев ми е възможно най-противния финансист след Дянков, не го спомавай дори, Дадох ти БВП спрямо ЕС сега пък друго искаш... Ами търси си ги, аз и много хора много добре помним как беше преди и какъв икономически и строителен бум имаше, пък ти като си прост като Вискяр, твоя работа, гласувай там за някой или не гласувай - истината е, че или ГЕРБ или БСП - това ще е избора, пък ти си решаваш какво управление искаш, както казах - всеки има правото да е прост. Избирай боко да те държи на каишка и да ти ибава майката и да ти спъва бизнеса по всякакъв начин, или Станишев, където да си плащаш 15 процента и да развиваш бизнес без да те рекетират и натискат = ФАКТ!!! ( по този начин като имаш бизнес внасяш пари и допринасяш за икономиката ако не знаеш и ако си мислиш, че това е СУПЕР ЛОШО ) . Тоя бизнес, който едвам съществува трябва да се оставя на мира, а не да се натиска, на мен хич не ми пречи ( и на никой нормален човек ) , че комшията ми строи хотел за 10 милиона и пере пари - важното е, че от тея 10 милиона - сума пари ще влезе в хазната, ще даде работни места, ще има въртене на пари - ЕЙ ТУЙ НЕЩО ТЪПАТА МУТРА БОЙКО БОРИСОВ ГО УБИ!!! И трябва да си МЕГА ПРОСТ за да не виждаш разликата от преди и сега!!!
Искаш, не искаш - това е положението - ИЛИ ЩЕ Е БОЙКО, ИЛИ ЩЕ Е СТАНИШЕВ - и никой друг - ХУБАВО Е ОТ СЕГА ДА СИ ПРАВИШ РАЗЛИКИТЕ И МИНУСИТЕ И ПЛЮСОВЕТЕ, АМА НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ БОЙКО НЕ СЕ УЧИ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ, ДОКАТО БСП ОПРЕДЕЛЕНО ВИНАГИ СЕ УЧАТ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ, че да знаеш - или ще е мутрата, или ще е Станишев - в това съм сигурен, че няма да спориш нали?
Даде БВП спрямо света :)
Не бъркай понятията. Хал хабер нямаш от икономика. :)

И да, виж ми предходното мнение!

И НЕ - Колкото и да ни го насажда БСП, не е задължително да е "или Бойко или Станишев". Аз съм оптимист и смятам, че има и други варианти. Ако насаждаш все пак идеята да избираме по-малкото зло от тези двамата, то определено не печели Станишев...

А за ученето от грешките, то Станишев иска да маха плоския данък, защото е бил грешка. Бал съм и ученето от подобни грешки, тоя човек хал хабер не разбира от макроикономика, както и 101% от привърженицте на БСП!!!
 
От: България върви надолу в почти всички класации

Абе не ми говори глупости - и на теб и на всички е ясно, че или ще бъде мутрата боко или ще бъде Станишев - в това няма спор.

Избирай боко да те държи на каишка и да ти ибава майката и да ти спъва бизнеса по всякакъв начин, или Станишев, където да си плащаш 15 процента и да развиваш бизнес без да те рекетират и натискат = ФАКТ!!! Ти може да гласуваш за който искаш, но това е - Или Станишев или мутрата, ако искаш и за пръмова гласувай - твоя работа, но:
само глупец би предпочел да го управлява мутра замесена в наркотици и убийства и групировки и човек, който е министър председател на най-голямата партия в Европа.
И помни ми думите - БСП са всякакви, но не ги управлява 1 човек - има съвет от 30 и няколко души, които вземат кардиналните решения, а и както казах - партията се учи от грешките и най-важното за мен - НЕ НАПАДА НАРОДА И УВЕЛИЧАВА РЕГУЛЯРНО ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА БЕЗ ПОПУЛИСТКИ СПОСОБИ!


А за ученето от грешките, то Станишев иска да маха плоския данък, защото е бил грешка. Бал съм и ученето от подобни грешки, тоя човек хал хабер не разбира от макроикономика, както и 101% от привърженицте на БСП!!!
Сега първо беше лош плоския данък - после добър - накрая ? Искаш да се махне или искаш да остане? Да не мислиш, че Станишев се е събудил една сутрин и си е казал -чакай да сложа един плосък данък на българите, а? Мисли малко!




И не ми трябва да съм икономист, за да разбирам, че Станишев е по-добре от бойко, защото не натиска народа и най-вече БИЗНЕСА. По твоята логика дай да гласуват само икономисти а? Моля ти се, много популистки гледаш на нещата, присъщо за ГЕРБ. Не ги харесваш, но ги подкрепяш така!
 
От: България върви надолу в почти всички класации

Ама така го сучите все едно има голяма разлика между Бойко и Станишев.

Общо взето политиката им е почти еднаква - никаква. Станишев не направи никакви реформи. Бойко не направи реформи. Станишев иска АЕЦ. Бойко иска АЕЦ ама няма пари. Станишев вдига пенсиите предизборно. Бойко вдига пенсиите предизборно. Станишев не изпълни антикризисна програма. Бойко не изпълни антикризисна програма...

Къде е голямата икономическа разлика ? А верно тогава нямаше криза. Сега има. Иначе всичко друго е на същия хал. Никой няма куража да направи реформите от които има нужда тази държава.
 
От: България върви надолу в почти всички класации

Още ли чакаш ВЪЛШЕБНАТА ФЕЯ ДА ДОЙДЕ ДА ТЕ УПРАВЛЯВА И ДА ТИ ОПРАВИ ЖИВОТА?????

Ти си помисли и ще стигнеш до извода, че или "съсела" ще управлява или мутрата - пък си направи равносметка кой предпочиташ - така като те гледам си типичната рая - предпочиташ да ти ибават майката от рекет и изнудване и мачкане, пред това както беше преди 3 години - плащаш си 15 процента и си развиваш бизнеса и вкарваш пари в държавата - ЕЙ ЗАТУЙ ИМАШЕ ПАРИ В ДЪРЖАВАТА - ЗАЩОТО ИМАШЕ ВЪРТЕНЕ НА ПАРИ - СЕГА ТОВА ЛИПСВА - ВСЕКИ СИ КРИЕ ПАРИТЕ И ГИ СТИСКА И ЧАКА ТОЯ БОКЛУК ДА СЕ МАХНЕ И ТОГАВА ДА ЗАПОЧНЕ ДА ИНВЕСТИРА, ЗАЩОТО КАКТО ТРЪГНЕ ДА ИНВЕСТИРА ВЕДНАГА ЩЕ МУ ПРАТЯТ ШИБАНИ ПРОВЕРКИ И ДАНЪЧНИ И ДЕСЕТКИ ОЩЕ ИНСТИТУЦИИ - ЕЙ ТОВА Е ПИЧ - И С ВСЯКА ЕДНА ДУМИЧКА СЪМ ПРАВ В ТОЯ ПОСТ. ПРЕДИ СИ ПЛАЩАШ 15% И НЕ ТИ ИДВАТ НА ПРОВЕРКА - СВЪРШВАШ СИ ИНВЕСТИЦИЯТА И ЗАПОЧВАШ ДА ПЕЧЕЛИШ => СЛЕДОВАТЕЛНО И ДЪРЖАВАТА ПЕЧЕЛИ И ВКАРВАШ ПАРИ В ХАЗНАТА - ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ МЕТОД = > ЕЙ ЗАТУЙ ДОКАТО УПРАВЛЯВА ТОЯ БОКЛУК НЯМА ДА ИМА НИЩО - управлява само по начина по който знае - управлява така както управлява мафиотска структура -с натискане, ркеет, рестрикции - Е НЕ СТАВА ТАКА БОЙКО!
ПЪК ТИ МИ ГОВОРИ ЗА МАКРО И МИКРО ИКОНОМИКИ - НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ, ВСЕКИ ГЛЕДА ДА Е ПО-ДОБРЕ, ДА ИМА РАБОТА, ДА ИМА ШАНС ЗА ИНВЕСТИРАНЕ И БИЗНЕС - ПЪК ТЕЯ МАКРО /МИКРО ИКОНОМИКИ - НЯМА НУЖДА ДЯНКОВ ДА МИ ОБЯСНЯВА, ЧЕ СЕГА БИЛО ПО-ДОБРЕ - АЗ ГО ВИЖДАМ БЕ - ОБЯСНИХ ТИ ЗАЩО ВЕЧЕ 3 ПЪТИ.

 
От: България върви надолу в почти всички класации

Абе не ми говори глупости - и на теб и на всички е ясно, че или ще бъде мутрата боко или ще бъде Станишев - в това няма спор.

Избирай боко да те държи на каишка и да ти ибава майката и да ти спъва бизнеса по всякакъв начин, или Станишев, където да си плащаш 15 процента и да развиваш бизнес без да те рекетират и натискат = ФАКТ!!! Ти може да гласуваш за който искаш, но това е - Или Станишев или мутрата, ако искаш и за пръмова гласувай - твоя работа.
Само глупец би предпочел да го управлява мутра замесена в наркотици и убийства и групировки и човек, който е министър председател на най-голямата партия в Европа.


Да повторя, аз съм икономист и вероятно един от малкото потребители на форума, който от много години плаща осигуровки на максимума (даже админите тука могат да го потвърдят поради разни причини). И не ми допада идеята на БСП да ме накара да плащам още повече. При положение, че в момента давам над 700 лева месечно (без разхода на работодателя) на държавата само чрез преки данъци и осигуровки, а баща ми взема пенсия от 300 лева, хич не ми допада да давам още 100 лева, за да стане неговата пенсия 320 лева. Както искаш го разбирай.

Към днешна дата, нито Бойко, нито Станишев са ми спъвали бизнеса. И двамата спънаха бизнеса на мои познати, които се мислеха за много умни и "плащаха под масата". При Станишев по-малко, при Бойко повече. Предвид, че аз си плащам всички данъци и осигуровки, не виждам нищо лошо да фалират тези, които не го правят. Ако ти работиш нелегално и поради тази причина ме конкурураш с по-ниски цени, не виждам нищо лошо и ти да фалираш в следствие на данъчни проверка например.

И не, не е задължително Бойко или Станишев да управляват в следващия мандат, това зависи от нас. Най-важното е Станишев да не управлява, всичко друго е второстепенно. Аз лично имам лична ненавист към Кунева-Пръмова.

Станишев не е министър-председател на най-голямата партия в Европа защото:
1. Партията е втората по големина след ЕНП (където членуват СДС, ГЕРБ, ДСБ)
2. Позицията му е председател (в партиите няма позиции "министър-председател").
3. Избраха го, защото цялата европейска ПЕС е в тотално затъване и никой не искаше да застане начело на потъващ кораб.

Лека :)
Утре при наличие на време можем да продължим дискусията, която намирам за позитивна, защото по-скоро не излиза извън добрия тон!
 
От: България върви надолу в почти всички класации

Ама пълни глупости говориш бе, чуй се само бе... няма какво да споря, последния ти пост написа куп глупости!!! ЕНП не е по-голяма, само това ще ти кажа а 2 и 3 точки = СМЕШЕН СИ.

Нищо не зависи от тебе - Или ще е Станишев или ще е боко мутрата. А ти какъв икономист си? Имам един приятел работи на бензиностанция вмомента, и той завърил ИКОНОМИКА... както хиляди всяка година, дето не знаят къде се намират. Аман от икономистчета - колко на година завършвате такава специалност? Да не би да работиш по специалността си? Айде не ми говори за такива неща.
И пак ти казах - не ми минавай с популистки методи какво си плащал ти - това хич не ме засяга.
 
От: България върви надолу в почти всички класации

Още ли чакаш ВЪЛШЕБНАТА ФЕЯ ДА ДОЙДЕ ДА ТЕ УПРАВЛЯВА И ДА ТИ ОПРАВИ ЖИВОТА?????

Ти си помисли и ще стигнеш до извода, че или "съсела" ще управлява или мутрата - пък си направи равносметка кой предпочиташ - така като те гледам си типичната рая - предпочиташ да ти ибават майката от рекет и изнудване и мачкане, пред това както беше преди 3 години - плащаш си 15 процента и си развиваш бизнеса и вкарваш пари в държавата - ЕЙ ЗАТУЙ ИМАШЕ ПАРИ В ДЪРЖАВАТА - ЗАЩОТО ИМАШЕ ВЪРТЕНЕ НА ПАРИ - СЕГА ТОВА ЛИПСВА - ВСЕКИ СИ КРИЕ ПАРИТЕ И ГИ СТИСКА И ЧАКА ТОЯ БОКЛУК ДА СЕ МАХНЕ И ТОГАВА ДА ЗАПОЧНЕ ДА ИНВЕСТИРА, ЗАЩОТО КАКТО ТРЪГНЕ ДА ИНВЕСТИРА ВЕДНАГА ЩЕ МУ ПРАТЯТ ШИБАНИ ПРОВЕРКИ И ДАНЪЧНИ И ДЕСЕТКИ ОЩЕ ИНСТИТУЦИИ - ЕЙ ТОВА Е ПИЧ - И С ВСЯКА ЕДНА ДУМИЧКА СЪМ ПРАВ В ТОЯ ПОСТ. ПРЕДИ СИ ПЛАЩАШ 15% И НЕ ТИ ИДВАТ НА ПРОВЕРКА - СВЪРШВАШ СИ ИНВЕСТИЦИЯТА И ЗАПОЧВАШ ДА ПЕЧЕЛИШ => СЛЕДОВАТЕЛНО И ДЪРЖАВАТА ПЕЧЕЛИ И ВКАРВАШ ПАРИ В ХАЗНАТА - ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ МЕТОД = > ЕЙ ЗАТУЙ ДОКАТО УПРАВЛЯВА ТОЯ БОКЛУК НЯМА ДА ИМА НИЩО - управлява само по начина по който знае - управлява така както управлява мафиотска структура -с натискане, ркеет, рестрикции - Е НЕ СТАВА ТАКА БОЙКО!
ПЪК ТИ МИ ГОВОРИ ЗА МАКРО И МИКРО ИКОНОМИКИ - НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ, ВСЕКИ ГЛЕДА ДА Е ПО-ДОБРЕ, ДА ИМА РАБОТА, ДА ИМА ШАНС ЗА ИНВЕСТИРАНЕ И БИЗНЕС - ПЪК ТЕЯ МАКРО /МИКРО ИКОНОМИКИ - НЯМА НУЖДА ДЯНКОВ ДА МИ ОБЯСНЯВА, ЧЕ СЕГА БИЛО ПО-ДОБРЕ - АЗ ГО ВИЖДАМ БЕ - ОБЯСНИХ ТИ ЗАЩО ВЕЧЕ 3 ПЪТИ.


Да се цитирам, че не ми се повтарят думите всеки път срещу икономистчетата, че аман от тея икономисти, на година държавата бълва хиляди като въпросния, само човек се чуди как не сме се оправили от толкоз много ИКОНОМИСТЧЕТА в тая държава, учат учат и накрая работят НИЩО общо със специалността.
 
работи по специалноста си и се осигурява на максимума Иво точно както казва - потвърждавам, уеб му е хоби и допълнителен доход... така че има много право да се оплаква от всякакви социални разходи


не се скарвайте грубо плс....

иначе съм съгласен че избора вероятно ще е герб или бсп

ама аз например не мога да гласувам за БСП прадядо ще се обърне в гроба ако направя нещо такова, колкото и да не ми харесват неща който правят герб и да искам да ги сменим...

нищо че няма да гласувам за печеливши... кръвта вода не става
 
От: България върви надолу в почти всички класации

Ама пълни глупости говориш бе, чуй се само бе... няма какво да споря, последния ти пост написа куп глупости!!! ЕНП не е по-голяма, само това ще ти кажа а 2 и 3 точки = СМЕШЕН СИ.

Нищо не зависи от тебе - Или ще е Станишев или ще е боко мутрата. А ти какъв икономист си? Имам един приятел работи на бензиностанция вмомента, и той завърил ИКОНОМИКА... както хиляди всяка година, дето не знаят къде се намират. Аман от икономистчета - колко на година завършвате такава специалност? Да не би да работиш по специалността си? Айде не ми говори за такива неща.
И пак ти казах - не ми минавай с популистки методи какво си плащал ти - това хич не ме засяга.
Виждаш ли колко издишаш :)
Да започнем с "най-голямата партия в Европа". Като за начало тя е ЕНП с почти 100 места повече в Европейския парламент от ПЕС (чийто председател е съсела). Човече млад си, чети новини, имаш интернет и средства за информация: http://en.wikipedia.org/wiki/European_Parliament
Разбирай го директно: Станишев е председател на втората по големина европейска партия, при това със затихващи функции (и не е министър председател на тази партия). :)


Имаш един приятел, който работи на бензиностанция, който е завършил икономика. Между това да си завършил икономика и да си икономист има огромна разлика :)
Разликата е в това дали работиш на бензиностанция или не. Аз не работя на бензиностанция и това е разликата :)
А ако не ти пука какво съм плащал - утре аз, както и примерно още 100,000 като мен (толкова е бройката на осигуряващите се на максимума в България) си тръгнем от тук, заради съсела, та тогава можете да обещавате високи пенсии, но ще има един лек проблем, няма да има от кого да вземете парите :)
И да, какво съм плащал те засяга, защото от това, което плащам идва например пенсията на баща ти, от която ти живееш всеки месец. Няма комунизъм, няма "според на всекиму нуждите, според на всекиму възможностите". Има пазар и този пазар отхвърля социализъма като идея.

И ако наистина си прав (в което аз не вярвам), че изборът е дали да е Бойко мутрата или съсела Сергей безработния, то по-добре да е Бойко, защото той все пак е работил нещо и знае как се изкарват пари.
За разлика от Сергей и теб Алъне, които очаквате държавата (разбирай моите данъци) да Ви снесат 300 лева тоя месец, за да можете да си платите GSM-а :)

Но да, разбирам те. От БСП принципно плащат повече на форумните писачи, когато са на власт...
 
От: България върви надолу в почти всички класации

Не разбирам защо всички пробутват ГЕРБ срещу БСП. Те си въобразяват, че са големи партии. Като не гласуваме за тях, а за друг, вече няма да са толкова големи като във въображението си.
Аз не мога да гласувам за ГЕРБ защото по време на тяхното управление освен по медиите също и лично видях мутренските им изпълнения. Свободата на словото и натискът върху дребния бизнес са факт по време на това управление. На мен лично ми е притеснително да започна какъвто и да е бизнес на територията на България след като знам колко лесно и безнаказано може да ми организират саботажна акция. Така разсъждават и много потенциални български бизнесмени, а също и чуждестранни инвеститори.
Трудно ми е да гласувам за БСП, тъй като те нямат никаква идея за оправяне на нещата. Просто Сергей иска да седне на столчето на Бойко.
Преди изборите ще прегледам програмите на другите участващи партии и ще трябва да избера от "неголемите" партии.
 
От: България върви надолу в почти всички класации

Remind, какво мисли БСП по въпроса за демографската криза в България?
 
От: България върви надолу в почти всички класации

Remind, какво мисли БСП по въпроса за демографската криза в България?

Как какво? Ще ни правят деца. Те и без това всички си ни по*бват от години... барем да има някаква продуктивност.

Интересно ми е, да речем ако Станишката спечели и се одриска, чия мутра ще стои на аватара на Алъна и по кой ще се плюе?
 
От: България върви надолу в почти всички класации

който е министър председател на най-голямата партия в Европа.
:lol: :lol:

алъне, яко изтреще! Взе да пердашиш глупост след глупост!

Колко неща се изписаха във форума за любимия ти розов биберон, колко анализа се направиха - ти си смучеш биберона и не ти трябва нищо друго.
Аз може да съм прост - всеки човек малко или много е прост. Но ти дори не можеш да се добереш до такова ласкателно прозвище. Да, като те гледам какви малоумни неща плещиш, определението "прост" ме изпълва с гордост и възхищение от мен си!

ПП
Не изтрая и един час след смяната на подписа си, без да се изфукаш с него. :lol:
Точно като малко дете, дето са му подарили розов биберон, и държи всички да видят новото му удоволствие!
 
От: България върви надолу в почти всички класации

Добре бе, добре, мислете каквото искате, махам си политическите подписи и аватари, да сте доволни.
 
От: България върви надолу в почти всички класации

Добре бе, добре, мислете каквото искате, махам си политическите подписи и аватари, да сте доволни.
Ако това са ти изводите, и това си мислиш, то за мен нищо не си разбрал от казаните неща.
Не ми пречи нито аватара, нито подписа.
 
От: България върви надолу в почти всички класации

619_3806297326943_129522804_n.jpg
 
От: България върви надолу в почти всички класации

Пичове и преди време Ви бях написал в една тема че сме на този хал защото на избори се гласува по симпатии.
Вместо да погледнете реално кой защитава вашите интереси и кой има ресурс да го изпълни.
Тогава ви бях направил една разбивка по партии сега на бърза ще ви я припомня защото Иво е прав за него си в първата част че БСП няма как да защитава неговите интереси но бърка здраво ако си мисли че ГЕРБ могат да ги защитят или че пък имат ресурс и желание да го направят.

БСП - Лява партия - Нейно призвание е да защитава интересите на ниските слоеве от обществото безработни пенсионери нископлатени работници и тн. Както и тогава казах едва ли хората в този форум би трябвало да спадат към тези категории. За сметка на това БСП компенсира с най големият управленски потенциал в момента.

ГЕРБ - С претенции да е дясна партия - Реално е крайно популистическа в изказванията си и много крайно дясна в действията си - Разбирайте защитава интересите само на монополите и много едрият капитал - Пак не виждам хората от форума да спадат към тази категория. Към това добавете липсата на какъвто и да е кадрови потенциал и картината става мазало.

СДС - НДСВ - Партии Притежаващи приличен управленски потенциал и програми насочени към развитието на дребният и средният бизнес за съжаление крайно компроментирани от прехода без реално никакъв шанс да участват в управлението.

Партия на М. Кунева - Събрала е голяма част от управленският потенциал на горните две партии плюс ДСБ - Ясно заявява желание за управление в полза на дребният и средният бизнес като гръбнак на Българската икономика - Има реален потенциал да бъде фактор в следващият парламент.

Атака РЗС и други подобни пародии - няма да коментирам защото Първо нямат какъвто и да е управленски потенциал второ и самите те не знаят каква им е икономическата политика защото са далеч от тези работи на тях им е достатъчно да обират гласовете на лумпените за да си кютат на топло в парламента.

От този бърз разбор от самолет се вижда какво трябва да се направи на следващите избори но за съжаление за пореден път ще се докаже че мислещите хора в тази държава са само в рамките на около 10%

Вчера попаднах на една мисъл на Х.Форд - Мисленето е изключително тежка работа - вероятно за това толкова много хора я избягват.
 

Горе