Българка спечели огромна стипендия за най-добрия университет за предприемачи

Glarean

Member
Здравейте, съфорумци! Видях тази новина преди малко и много ме зарадва, прииска ми се да я споделя и с вас. Ето и самата новина ТУК.

Страхотно е, че такова умно, интелигентно, амбициозно и не на последно място хубаво момиче е постигнало възможността да се развива в избраната от нея област в престижен световен университет. Но дали млади и кадърни хора като нея някога ще започнат да се връщат в България, дали родината ще може някога да им предостави адекватно поле за работа и развитие, или това е само една утопия и те окончателно ще допринасят със своя труд и интелект в други държави, но не и тук, в България...
 

Zdravko.Kapanov

Active Member
Като сътвори бизнес в България и отвори 20+ работни места, тогава може да се похвали във вестника, иначе си остава в колонка "колежанчета". Завист или не, на никого не му пука, честно !
 

adi

Well-Known Member
Горката....:) То момичето е едва на 18 и едва ли се замисля... няма лошо , нека се обучава:)
С една дума - популизъм
 
Последно редактирано:

Glarean

Member
гарабеДЯН - българка ?!
D. Benev, аз имам много познати с подобни фамилии, но те са родени и отраснали в България, дори никога не са посещавали Армения, какви да са тогава? Може генетично да произлизат от друго място, но по възпитание, култура, език, обичаи и т.н. са българи. Показателното тук е, че момиче родено, възпитано и изучено в България, е постигнало нещо такова. В същата тази държава, в която всички плюят по образованието, по това, че сме мързеливи и неамбициозни, по цялата система. Щом тя и много други млади хора успяват, значи не е само до това къде си роден, а до труд, постоянство, решителност... Както и да е. Всеки може да интерпретира новината както сметне за добре.
 

Горе