Български пощи изгубиха пратката до Австралия

Къде мога да чета повече информация за пратки за Австралия? Тея ни загубиха май и наша пратка. Вече 1 месец пътува. Клиента плаща за експрес и как да му кажа да изчака още 1 месец като иска децата му да ползват стоката...

Имам отговор на жалба през автоматичната система на нашите пощи но в него не пише нищо... няма никаква информация за пратката все едно е излезнала от БГ и до там... нито разменните станции, нито нищо... Клиента вече надали се кефи на сайта ни... ихихихи

И дори да ни уважат жалбата ще съм вътре 100 лева поне, защото беше на доста висока цена стоката.


Тези наистина са в миналия век.
 
Нищо не става от тия. Какво като са евтини? Аз съм ги ползвал веднъж и не мисля повече. Това е пълен абсурд. Моите пратки идваха сдъвкани, не ми се мислеше какво отива при клиента от тях. А това да изчезне там пратка е нещо обичайно. Сори, че така се изразявам, но просто е такова нивото там. И няма шансове скоро да се оправи. ;)
 
Няма ли застраховка пратката? че са в миналия век там са. спор няма.
Има някаква включена за около 290 лева масимум, но цената на услугата и разликата в цената нагоре на стоката ме вътрят 100 лева+, ако не я намерят миндилите.


По-лошото е, че и една за аржентина така пътува вече почти месец.
 
Сега им звъня за втори път и познайте... Човека-рекламация го няма на работа, бил ваканция, щял на 3ти да дойде. Няма заместващ, няма нищо.

Отговора на женат на телефона след като видя пратката в проследяването беше цитирам: "Лелей!"...
 

Горе